AT Marine AT 590 - 2018

Navrhl Alberto - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

AT Marine AT 590 - 2018

Pro

Navrhl Alberto - Odpovídá do ~1h

Osoby: 4
40 hp
5,9 m
2018
Bez skippera

Více o Gommone AT Marine open 590

Text byl přeložen automaticky

Člun vybavený velkými slunečními terasami na přídi a zádi, s markýzou a chladičem. Člun je perfektní způsob, jak objevit kouzelné zátoky, které charakterizují pobřeží Baunei. Pronajměte si tuto loď a užijte si den s přáteli nebo rodinou. Prozkoumejte pobřeží Baunei tím nejlepším možným způsobem: na palubě velmi pohodlné motorové lodi! Vyplujte z TURISTICKÉHO PŘÍSTAVU MARINA DI ARBATAX a plujte směrem k nádherné Cala Goloritzè a dalším plážím, ...

Člun vybavený velkými slunečními terasami na přídi a zádi, s markýzou a chladičem. Člun je perfektní způsob, jak objevit kouzelné zátoky, které charakterizují pobřeží Baunei. Pronajměte si tuto loď a užijte si den s přáteli nebo rodinou. Prozkoumejte pobřeží Baunei tím nejlepším možným způsobem: na palubě velmi pohodlné motorové lodi! Vyplujte z TURISTICKÉHO PŘÍSTAVU MARINA DI ARBATAX a plujte směrem k nádherné Cala Goloritzè a dalším plážím, díky kterým je naše pobřeží cílem pro rok 2020. Pláže můžete prozkoumávat nezávisle a v těsném kontaktu s mořem. Objevte každou pláž a pokochejte se, co tento úsek pobřeží nabízí! Loď je dodávána k pronájmu nebo na leasing a je vybavena všemi bezpečnostními pomůckami a příslušenstvím, které zajistí, že budete plout na nejvyšší úrovni bezpečnosti a zábavy. Plavidlo je ve výborném stavu a postaveno přísně podle nejvyšších standardů, aby bylo zajištěno co největší pohodlí na palubě. Vpředu a vzadu jsou velké plochy na opalování a velké skříňky pro uložení zavazadel. Markýza, která vás ochrání před sluncem při parkování, a chladicí taška s nanuky.

Gommone dotato di ampi prendisole a Prua ed a Poppa, con tendalino e borsa frigo. Il gommone è il mezzo perfetto per andare alla scoperta delle incantevoli calette che caratterizzano la costa di Baunei. Noleggia questa imbarcazione per godervi una giornata con amici o familiari. Esplorate la costa di Baunei nel modo migliore possibile: a bordo di una comodissima barca a motore! Salpate dal PORTO TURISTICO MARINA DI ARBATAX, e navigate in direzione ...

Gommone dotato di ampi prendisole a Prua ed a Poppa, con tendalino e borsa frigo. Il gommone è il mezzo perfetto per andare alla scoperta delle incantevoli calette che caratterizzano la costa di Baunei. Noleggia questa imbarcazione per godervi una giornata con amici o familiari. Esplorate la costa di Baunei nel modo migliore possibile: a bordo di una comodissima barca a motore! Salpate dal PORTO TURISTICO MARINA DI ARBATAX, e navigate in direzione della splendida Cala Goloritzè e delle altre spiagge che rende la nostra costa meta dell'anno 2020 . Potrete esplorare le spiagge in completa autonomia e in stretto contatto con il mare. Scoprite ogni spiaggia e caletta che questo tratto di costa ha da offrire! La barca viene consegnato in noleggio o in locazione, e dotato di tutti i gadget e accessori di sicurezza per far si che si navighi ai massimi livelli di sicurezza e divertimento. L'imbarcazione è in ottime condizioni e costruita rispettando rigorosamente i massimi livelli di standard per assicurare il maggior confort possibile a bordo. A prua e a poppa sono presenti ampi spazi prendisole ed ampi gavoni dove riporre le vostri bagagli. Tendalino per proteggervi dal sole mentre sostate ed una borsa frigo completa di ghiaccioli.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:30 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
AT Marine - AT 590
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
4
Délka (m)
5,9
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,8
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Arbatax

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 7 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Christine
Christine
Text byl přeložen automaticky
Velmi dobré, přátelské. Alberto to vysvětlil velmi dobře. Zarezervovali bychom znovu...v budoucnu. Grazie mille
Very good, friendly. Alberto explained very good. We would book again...in future. Grazie mille
Danjel
Danjel
Text byl přeložen automaticky
Boat was fully functional, helpful staff, and mostly clean.
{{ commentTranslate }}
Lukas
Lukas
Text byl přeložen automaticky
Vše bylo velmi nekomplikované a bylo velmi dobře vysvětleno. Velmi pěkný a kompetentní tým! Kdykoliv!!!
Alles war sehr unkompliziert und wurde sehr gut erklärt. Sehr nettes und kompetentes Team! Jeder Zeit wieder !!!
Armin
Armin
Text byl přeložen automaticky
Úžasná exkurze, milý personál, upřímný. Loď je stará, ale levná. Střešní okno je bohužel velmi malé, ale na všech ostatních lodích je stejné. V každém případě bylo vše skvělé a doporučuji! Rodina se 2 dětmi (10 a 7) jsme si dokonce rezervovali den navíc, užili jsme si tolik legrace.
Wunderbarer Ausflug, nettes Personal, ehrlich. Das Boot ist alt aber preiswert. Das Sonnendach leider sehr klein, aber auch bei allen anderen diesen Booten genauso. Jedenfalls war alles bestens und empfehlen das weiter! Familie mit 2 Kindern (10 und 7) wir haben sogar noch einen Tag zusätz gebucht, soviel Spass hatten wir.
Elise
Elise
Text byl přeložen automaticky
Perfektní. Loď, která závisí na malé agentuře v Arbatax Marina, vítání je skvělé, spousta vysvětlení, jsou super příjemní, mluví dobře anglicky a dávají dobré rady. Loď byla perfektní a měli jsme skvělý den. Doporučuji !
Parfait. Bateau qui dépend d'une petite agence sur la Marina d'Arbatax, l'accueil est top, beaucoup d'explications, ils sont super agréables, parlent bien anglais et sont de bons conseils. Le bateau était parfait et on a passé une superbe journée. Je recommande !
Lauren
Lauren
Text byl přeložen automaticky
Vřele doporučuji. Alberto a jeho kolega byli tak laskaví, informativní a rychlí! Dostali jsme se do lodi a na vodu během 15 minut. Dojeli jsme do Cala Luna a byla to velkolepá jízda. Loď je také opravdu velká a super čistá. Šli jsme jako pár a skvěle jsme si to užili – ale dokázali jsme si také představit, že bychom šli ve skupině čtyř nebo šesti! Život na vodě je prostě lepší :D
Highly recommend. Alberto and his colleague were so kind, informative and quick! We got in the boat and on the water within 15 min. We made it up to Cala Luna and it was a spectacular ride. The boat is also really big and super clean. We went as a couple and had a great time- but could also imagine going in a group of four or six! Life on the water is just better :D
Sina
Sina
Text byl přeložen automaticky
Verry good service and uncomplicated. We had a nice boat day!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alberto
Alberto
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den