Bluline 19 Ft Open - 2019

Navrhl Valerio - Odpovídá do ~2h

Bluline 19 Ft Open - 2019

Pro

Navrhl Valerio - Odpovídá do ~2h

Osoby: 7
40 hp
5,5 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Barca Levante Bluline (3)

Text byl přeložen automaticky

Pronajměte si tuto zbrusu novou loď bez požadavku na licenci s kapitánem nebo bez něj z přístavu Balestrate. Ideální pro odpočinkový den s rodinou a přáteli mezi krásou moře a slunečními paprsky. Pár kilometrů odtud je možné navštívit krásné pobřeží CASTELLAMMARE DEL GOLFO, nádhernou TONNARA s FARAGLIONI DI SCOPELLO, nádhernou a nedotčenou RISERVA DELLO ZINGARO až po slavnou pláž SAN VITO LO CAPO. Loď je vyrobena jednou z nejlepších ...

Pronajměte si tuto zbrusu novou loď bez požadavku na licenci s kapitánem nebo bez něj z přístavu Balestrate. Ideální pro odpočinkový den s rodinou a přáteli mezi krásou moře a slunečními paprsky. Pár kilometrů odtud je možné navštívit krásné pobřeží CASTELLAMMARE DEL GOLFO, nádhernou TONNARA s FARAGLIONI DI SCOPELLO, nádhernou a nedotčenou RISERVA DELLO ZINGARO až po slavnou pláž SAN VITO LO CAPO. Loď je vyrobena jednou z nejlepších sicilských loděnic 5,7 metrů dlouhá a schválená pro 7 osob je vybavena veškerým bezpečnostním vybavením, markýzou, sprchou a je vybavena pohledným a účinným motorem Selva o výkonu 40/75 koní (také nový), který zaručuje naši zákazníkům to nejlepší ze stability, komfortu a nízké spotřeby. Po příjezdu najdete Francesca a Valerio, kteří vás rádi pustí na palubu Auto je možné nechat na velkém hlídaném parkovišti za pouhé 3 € na den. Na požádání můžete mít na palubě jednoho z našich kapitánů za cenu 80 € za den nebo 40 € za půl dne. Cena pohonných hmot je vyloučena z ceny.

Noleggia questa nuovissima barca senza obbligo di patente con o senza skipper dal porto di Balestrate. Ideale per una giornata di relax con la famiglia e gli amici tra la bellezza del mare e i raggi del sole. A poche miglia è possibile visitare la bellissima costa di CASTELLAMMARE DEL GOLFO , la splendida TONNARA con i FARAGLIONI DI SCOPELLO, la meravigliosa e incontaminata RISERVA DELLO ZINGARO fino ad arrivare alla famosa spiaggia di SAN ...

Noleggia questa nuovissima barca senza obbligo di patente con o senza skipper dal porto di Balestrate. Ideale per una giornata di relax con la famiglia e gli amici tra la bellezza del mare e i raggi del sole. A poche miglia è possibile visitare la bellissima costa di CASTELLAMMARE DEL GOLFO , la splendida TONNARA con i FARAGLIONI DI SCOPELLO, la meravigliosa e incontaminata RISERVA DELLO ZINGARO fino ad arrivare alla famosa spiaggia di SAN VITO LO CAPO. Le barca è realizzata da uno dei migliori cantieri siciliani lunga 5,7 metri e omologata per 7 persone è dotata di tutte le dotazioni di sicurezza, di tendalino, doccetta e monta un prestante ed efficiente motore Selva 40/75 cavalli (anch'essi nuovi) per garantire ai nostri clienti il meglio della stabilità, confort e bassi consumi. Al vostro arrivo, troverete Francesco e Valerio che saranno felici di farvi salire a bordo E' possibile lasciare la macchina nel grande parcheggio custodito a soli 3 € al giorno. Su richiesta potrete avere a bordo uno dei nostri skipper al prezzo di 80€ al giorno o 40€ per la mezza giornata. Il costo del carburante è escluso dal prezzo.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Bluline - Bluline 19 Ft Open
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
7
Délka (m)
5,5
Šířka (m)
2,3
Ponor (m)
0,5
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Balestrate
Balestrate

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Energie

USB zástrčka

Zábava

Schůdky
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve

Navigace

GPS

Hygiena

Sprcha

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den
Cassa Bluetooth JBL
/ půjčení
Telo mare
/ půjčení / osobu
kit snorkeling
/ půjčení / osobu
ghiaccio
/ půjčení
Vino Siciliano in bottiglia
/ půjčení
Pane "cunzato" pane tipico siciliano
/ půjčení / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Toms
Toms
Text byl přeložen automaticky
Easy communication. Boat in good shape.
{{ commentTranslate }}
Furkan
Furkan
Text byl přeložen automaticky
Valerio is such a nice guy! Everything went well and the explanation was also fine!
{{ commentTranslate }}
Petra
Petra
Text byl přeložen automaticky
Sehr gut und unproblematisch, zügig und professionell. Das Boot war sauber. Wir hatten viel Spaß und für unsere Tour auch akzeptabele Benzinpreise. Empfehlenswert.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Valerio
Valerio
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den