Prince 555 Open - 2017

Navrhl Premare - Odpovídá do ~1h

Prince 555 Open - 2017

Pro

Navrhl Premare - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
140 hp
5,4 m
2017
Bez skippera

Více o Prince — 555 Open (2017)

Text byl přeložen automaticky

Nový Prince 555 Open z roku 2017 čeká v Medulinu! Loď má kapacitu pro 6 osob a motor Suzuki o výkonu 140 hp, který vyžaduje platný lodní průkaz. Loď je vybavena všemi možnostmi nezbytnými k vytvoření super pohodlného pronájmu. Mezi nimi najdeme velkou sluneční terasu, bimini, USB zásuvku. Na vyžádání je možné zajistit tažnou trubku za 30 EUR na den. Pro ty, kteří ještě neznají krásnou Istrii, doporučujeme navštívit všechna sousední místa! Od krásného ...

Nový Prince 555 Open z roku 2017 čeká v Medulinu! Loď má kapacitu pro 6 osob a motor Suzuki o výkonu 140 hp, který vyžaduje platný lodní průkaz. Loď je vybavena všemi možnostmi nezbytnými k vytvoření super pohodlného pronájmu. Mezi nimi najdeme velkou sluneční terasu, bimini, USB zásuvku. Na vyžádání je možné zajistit tažnou trubku za 30 EUR na den. Pro ty, kteří ještě neznají krásnou Istrii, doporučujeme navštívit všechna sousední místa! Od krásného mysu Kamenjak až po ostrovy Brijuni. Naše lodě si můžete pronajmout na celý den nebo na půl dne. Palivo není zahrnuto v ceně. Kapitán je 100 EUR na den, pokud nemáte licenci. Pokud máte nějaké dotazy, kontaktujte mě přes SamBoat. Brzy se uvidíme! Kapitán na vyžádání.

New Prince 555 Open from 2017 waiting in Medulin! The boat has a capacity for 6 people, and a 140 hp Suzuki engine that does require a valid boat license. The boat is equipped with all the options necessary to make a super comfortable rental. Among these, we find a big sundeck, bimini, USB socket. On request, it is possible to arrange a towable tube for 30 EUR per day. For those who do not already know beautiful Istria, we recommend visiting ...

New Prince 555 Open from 2017 waiting in Medulin! The boat has a capacity for 6 people, and a 140 hp Suzuki engine that does require a valid boat license. The boat is equipped with all the options necessary to make a super comfortable rental. Among these, we find a big sundeck, bimini, USB socket. On request, it is possible to arrange a towable tube for 30 EUR per day. For those who do not already know beautiful Istria, we recommend visiting all the neighboring places! From the beautiful Kamenjak cape to the Brijuni islands. Our boats can be rented for full-day or half-day. Fuel is not included in the price. Skipper is 100 EUR per day if you do not have the license. Contact me via SamBoat if you have any questions. See you soon! Skipper on request.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 19:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Prince - 555 Open
Rok výroby
2017
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,4
Šířka (m)
2,4
Motor
140hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
130 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Banjole

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Malý člun

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl

Zábava

Schůdky

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Matthias
Matthias
Text byl přeložen automaticky
sehr gut! Dankeschön
{{ commentTranslate }}
Christian
Christian
Text byl přeložen automaticky
Die Kontaktaufnahme war super. Das Boot war klasse und sehr gepflegt. Super Vermieter. Er hat uns das Boot sehr gut erklärt und sich auch Zeit für alle Fragen genommen. Sehr gern immer wieder.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Premare
Premare
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma