Bayliner VR5 - 2024

Navrhl Peter - Odpovídá do ~1 dní
Nízká míra přijetí

Bayliner VR5 - 2024

Pro

Navrhl Peter - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 8
150 hp
6,2 m
2024
S nebo bez skippera

Více o Bayliner VR5 "MY2024" BRAND NEW boat rent in Biograd na Moru

Text byl přeložen automaticky

VR5 staví na osvědčené tradici bowriderů se dnem do V od společnosti Bayliner a přidává tvar A funkci. Dopředu loď využívá špičkový design BeamForward™ společnosti Bayliner, který nese celých 8 stop paprsku dále vpřed v lodi, než se tradičně dělá. Samovysouvací kokpit je vybaven novým designem Bayliner AftAdvantage™, který zvětšuje zadní sedací plochu jejím prodloužením až k nejzadnějšímu bodu běžecké plochy a poté přidáním plavecké plošiny na konec ...

VR5 staví na osvědčené tradici bowriderů se dnem do V od společnosti Bayliner a přidává tvar A funkci. Dopředu loď využívá špičkový design BeamForward™ společnosti Bayliner, který nese celých 8 stop paprsku dále vpřed v lodi, než se tradičně dělá. Samovysouvací kokpit je vybaven novým designem Bayliner AftAdvantage™, který zvětšuje zadní sedací plochu jejím prodloužením až k nejzadnějšímu bodu běžecké plochy a poté přidáním plavecké plošiny na konec běžecké plochy. Tím se platforma odděluje od využitelného vnitřního prostoru, spíše než aby do něj zasahovala – bez ohledu na to, zda si vyberete přívěsný nebo záďový pohon. Výsledkem je loď, která maximalizuje prostor a hodnotu jako nikdy předtím. ZÁLOHA POUZE V hotovosti při převzetí lodi.

The VR5 builds on Bayliner’s proven V-bottom bowrider heritage, while adding form AND function. Forward, the boat employs Bayliner’s category-leading BeamForward™ design, which carries the full 8 feet of beam further forward in the boat than has been traditionally done. The self-bailing cockpit features Bayliner’s new AftAdvantage™ design that increases the aft seating area by extending it to the aft most point of the running surface, then adding ...

The VR5 builds on Bayliner’s proven V-bottom bowrider heritage, while adding form AND function. Forward, the boat employs Bayliner’s category-leading BeamForward™ design, which carries the full 8 feet of beam further forward in the boat than has been traditionally done. The self-bailing cockpit features Bayliner’s new AftAdvantage™ design that increases the aft seating area by extending it to the aft most point of the running surface, then adding the swim platform at the end of the running surface. This keeps the platform apart from the usable interior space, rather than encroaching on it—regardless of whether you choose outboard or sterndrive power. The result is a boat that maximizes space and value like never before. DEPOSIT ONLY In cash when taking over the boat.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Loď pro vodní sporty)
Značka - Model
Rok výroby
2024
Povolená kapacita
8
Délka (m)
6,2
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,6
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Etanol
Kapacita paliva
130 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Biograd na Moru

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Potápění

Vybavení

Navigace

Sonar

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Lehátko

Možnosti

Supplément skipper
/ den
Water ski
/ den
Tube
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Thomas
Thomas
Text byl přeložen automaticky
Ahoj, půjčovna lodí je skvělá. Žádné komplikace. Bayliner s 200hp úžasný, měl spoustu zábavy.
Hallo, der Bootsverleih ist Klasse. Keine Komplikationen. Bayliner mit 200PS ein Wahnsinn, hatten riesigen Spaß.
Sebastian
Sebastian
Text byl přeložen automaticky
Pronajali jsme si loď na 2 dny a skvěle jsme se s ní bavili při křižování kolem ostrovů a při nějakém vodním sportu. Doporučil bych to dále svým přátelům!
We rented a boat for 2 days and had a great time with it cruising around the islands while doing some water sport. Would recommend it further to my friends!

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Peter
Peter
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den