Nuova Jolly Blackfin 25 Elegance - 2012

Navrhl Marin - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Nuova Jolly Blackfin 25 Elegance - 2012

Pro

Navrhl Marin - Odpovídá do ~1h

Osoby: 12
250 hp
7,2 m
2012
S nebo bez skippera

Více o Nuova Jolly Blackfin 25

Text byl přeložen automaticky

Pokud hledáte rychlostní RIB, které vás dovede do požadovaného cíle v krátkém čase, pak je pro vás tato Nuova Jolly Blackfin 25 perfektní volbou. Loď je skvělá pro 12 osob, takže na palubu můžete vzít všechny své přátele a rodinu! Má prostornou sluneční palubu a profesionální námořní vybavení. Tato loď vám bezpochyby nabídne maximum kvality, rychlosti a pohodlí. Dodává se s motorem Evinrude E-Tec 250hp. Loď je ideální pro každodenní výlety a pikniky, ...

Pokud hledáte rychlostní RIB, které vás dovede do požadovaného cíle v krátkém čase, pak je pro vás tato Nuova Jolly Blackfin 25 perfektní volbou. Loď je skvělá pro 12 osob, takže na palubu můžete vzít všechny své přátele a rodinu! Má prostornou sluneční palubu a profesionální námořní vybavení. Tato loď vám bezpochyby nabídne maximum kvality, rychlosti a pohodlí. Dodává se s motorem Evinrude E-Tec 250hp. Loď je ideální pro každodenní výlety a pikniky, stejně jako pro vícedenní pronájem, pokud byste chtěli navštívit více míst v Chorvatsku. Loď se nachází v Turanji, ale je k dispozici také v Biogradu, Tkonu, Pakoštane, Pašmanu a Sveti Filip i Jakov! V této části Severní Dalmácie byste měli prozkoumat naše ostrovy Pašman, Ugljan, Iž, Dugi Otok. Užijte si tam průzračné moře a teplý středomořský vzduch. Palivo není zahrnuto v ceně. Cena kapitána za den: 80 € Pokud máte zkušenosti s řízením lodi a platnou licenci, můžete si vzít loď sami. Pokud ne, můžete se nechat jedním z našich profesionálních kapitánů vzít na dovolenou vašich snů. Pokud máte nějaké dotazy, můžete mě kontaktovat pro více informací. Brzy se uvidíme!

If you are searching for a speed RIB which can bring you to your desired destination in a short time, then this Nuova Jolly Blackfin 25 is a perfect choice for you. The boat is great for 12 people, so you can bring all of your friends and family on board! It has a spacious sun deck and professional naval equipment. With no doubt, this boat will offer you the maximum of the quality, speed, and comfort. It comes with Evinrude E-Tec 250hp engine. The ...

If you are searching for a speed RIB which can bring you to your desired destination in a short time, then this Nuova Jolly Blackfin 25 is a perfect choice for you. The boat is great for 12 people, so you can bring all of your friends and family on board! It has a spacious sun deck and professional naval equipment. With no doubt, this boat will offer you the maximum of the quality, speed, and comfort. It comes with Evinrude E-Tec 250hp engine. The boat is ideal for daily trips and picnics, as well as for more days renting if you would like to visit more places in Croatia. The boat is located in Turanj, but is also available in Biograd, Tkon, Pakoštane, Pašman, and Sveti Filip i Jakov! In this part of North Dalmatia, you should explore our islands Pašman, Ugljan, Iž, Dugi Otok. There, enjoy the transparent sea and warm, Mediterranean air. Fuel is not included in the price. Skipper price per day: 80€ If you have experience in navigating a boat and a valid license, you can take a boat yourself. If no, you can let one of our professional skippers take you on a holiday of your dreams. If you have any questions, you can contact me for more info. See you soon!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Nuova Jolly - Blackfin 25 Elegance
Rok výroby
2012
Povolená kapacita
12
Délka (m)
7,2
Šířka (m)
3,1
Ponor (m)
0,7
Motor
250hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Biograd na Moru
Peroj

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den
skipper
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Arnaud
Arnaud
Text byl přeložen automaticky
Marin a jeho tým jsou skvělí. Lodě myslí vážně na každé moře a úroveň služeb je naprosto skvělá. Také Marin má rozšířené spojení v oblasti, aby poskytl dobré rady a adresy. Neříkám, že Marin je opravdu milý chlap. Doporučuji.
Marin and his team are great. Boats are serious for any sea and level of service is absolutely great. Also Marin has extended connections in the area to provide good advice and adresses. Not to say Marin is a really nice guy. I recommend.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Marin
Marin
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Němčina
Od
/ den