voraz 450 open - 2020

Nízká míra přijetí

voraz 450 open - 2020

Pro


Osoby: 5
15 hp
4,5 m
2020
Bez skippera

Více o Voraz 450

Text byl přeložen automaticky

Napadlo vás někdy, že byste se mohli plavit sami na otevřeném moři? No ano je to možné. Pronajměte si náš nenasytný motorový člun 450B a využijte toho nejlepšího, co vám tento zážitek může nabídnout. Je to motorový člun o délce 4,5 metru, dobře rozmístěný až pro 5 osob (včetně kapitána). Je největší a nejstabilnější z nelicencovaných, s velkou terasou na opalování na přídi, bimini topem, žebříkem a velkými lavicemi k sezení. Pokud hledáte ...

Napadlo vás někdy, že byste se mohli plavit sami na otevřeném moři? No ano je to možné. Pronajměte si náš nenasytný motorový člun 450B a využijte toho nejlepšího, co vám tento zážitek může nabídnout. Je to motorový člun o délce 4,5 metru, dobře rozmístěný až pro 5 osob (včetně kapitána). Je největší a nejstabilnější z nelicencovaných, s velkou terasou na opalování na přídi, bimini topem, žebříkem a velkými lavicemi k sezení. Pokud hledáte styl, zábavu a nezapomenutelné chvíle klidu, pak jste pro to již našli ideální loď.

Alguna vez ya te paso por la cabeza poder navegar por su cuenta a mar abierto? Pues sí que es posible. Alquila nuestra lancha voraz 450B y aprovecha lo mejor que esta experiencia te puedes proponer. Tratase de una motora de 4,5 metros de eslora bien distribuidos para hasta 5 personas (incluso el patrón). Es la más grande y estable de las sin titulación, con un gran solárium en proa, toldo bimini, escalera y amplios bancos para sentarse. Si ...

Alguna vez ya te paso por la cabeza poder navegar por su cuenta a mar abierto? Pues sí que es posible. Alquila nuestra lancha voraz 450B y aprovecha lo mejor que esta experiencia te puedes proponer. Tratase de una motora de 4,5 metros de eslora bien distribuidos para hasta 5 personas (incluso el patrón). Es la más grande y estable de las sin titulación, con un gran solárium en proa, toldo bimini, escalera y amplios bancos para sentarse. Si buscas estilo, diversión y momentos de tranquilidad inolvidables, pues ya encontraste la lancha perfecta para eso.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Voraz - 450 open
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
5
Délka (m)
4,5
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1
Motor
15hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
25 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Blanes

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko

Možnosti

Limpieza final
Povinné
/ půjčení
Combustible
Povinné
/ půjčení
Tasa Portuaria
Povinné
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Wladislaw
Wladislaw
Text byl přeložen automaticky
Hat alles reibungslos funktioniert, eine sehr komplikationslose Kommunikation und Einweisung . Mega freundlich . Hat sehr viel Spaß gemacht. Würden es jedem weiterempfehlen .
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Felix
Felix
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den