Mulder Favorite 1500 - 2018

Navrhl Marc Hoyos - Odpovídá do ~5h

Mulder Favorite 1500 - 2018

Pro

Navrhl Marc Hoyos - Odpovídá do ~5h

Osoby: 6
870 hp
15,6 m
2018
Se skipperem

Více o Kiney

Text byl přeložen automaticky

„Kiney“ je oblíbená 1500 téměř 16 metrů. v délce plně vybavený, který dokončil svou první sezónu v roce 2018. Stav jeho zachování a údržby je na vrcholu jeho exkluzivity a služeb. Má kapitána a námořní služby, kteří budou mít na starosti poskytování těch nejlepších možných zážitků. Z našeho kotviště v Cala d'Or se můžeme vydat prozkoumat krásný ostrov Mallorca, zastavit se v jedné z jeho četných a krásných zátok, kde si zaplavat, a proč nezajít ...

„Kiney“ je oblíbená 1500 téměř 16 metrů. v délce plně vybavený, který dokončil svou první sezónu v roce 2018. Stav jeho zachování a údržby je na vrcholu jeho exkluzivity a služeb. Má kapitána a námořní služby, kteří budou mít na starosti poskytování těch nejlepších možných zážitků. Z našeho kotviště v Cala d'Or se můžeme vydat prozkoumat krásný ostrov Mallorca, zastavit se v jedné z jeho četných a krásných zátok, kde si zaplavat, a proč nezajít do restaurace dle vašeho výběru a pak pokračovat ve výletu. Nabízíme službu den a půl dne. U půldenních odjezdů budeme odjíždět v 15:00 s návratem ve 21:00. Benzín a kapitán nejsou součástí dodávky.

“Kiney” es un Favorite 1500 de casi 16 mts. de eslora totalmente equipado que ha realizado su primera temporada en 2018. Su estado de conservación y mantenimiento está a la altura de su exclusividad y servicio. Cuenta con servicio de capitán y marinero que se encargaran de brindarles la mejor experiencia posible. Desde nuestro amarre en Cala d’Or podremos salir a recorrer la hermosa isla de Mallorca, detenernos en alguna de sus numerosas y hermosas ...

“Kiney” es un Favorite 1500 de casi 16 mts. de eslora totalmente equipado que ha realizado su primera temporada en 2018. Su estado de conservación y mantenimiento está a la altura de su exclusividad y servicio. Cuenta con servicio de capitán y marinero que se encargaran de brindarles la mejor experiencia posible. Desde nuestro amarre en Cala d’Or podremos salir a recorrer la hermosa isla de Mallorca, detenernos en alguna de sus numerosas y hermosas calas para bañarnos y porque no ir al restaurante de vuestra elección para luego continuar el viaje. Ofrecemos un servicio de día y medio día. Para salidas de medio día partiremos a las 15hs para regresar a las 21 hs. La gasolina y el patrón no están incluidos.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Mulder - Favorite 1500
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
6
Počet kajut
2
Počet lůžek
4
Délka (m)
15,6
Šířka (m)
4,8
Ponor (m)
1,5
Motor
870hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Cala d'Or

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Vybavení

Hygiena

WC

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl

Zábava

Schůdky

Kuchyň

Lednička
Dřez

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Sidi
Sidi
Text byl přeložen automaticky
Una experiencia de 10, muy buen trato por parte de Marc y su equipo, se adaptan a la perfección al cliente diseñando una ruta y un almuerzo que se convierten en la mejor experiencia de las vacaciones, experiencia muy recomendable que no dudaremos en repetir.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Marc Hoyos
Marc Hoyos
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština
Od
/ den