Bat 6.80 - 2015

Bat 6.80 - 2015

Pro

Navrhl Antonino - Odpovídá do ~6h

Osoby: 12
200 hp
6,8 m
2015
Bez skippera

Více o Bat 6.80

Text byl přeložen automaticky

Zde je náš nafukovací člun BAT 6,80 !! Ideální pro prožití nádherných dní v nedotčeném moři Scopello a rezervace Zingaro!! Díky své prostornosti a stabilitě zajišťuje pohodlí a bezpečnost jako málokteré jiné vozidlo. Člun má pohodlnou sluneční terasu s polštářky na přídi. Během nejteplejších hodin dne se můžete schovat pod praktickou markýzu. Na zádi je druhé sedadlo, na kterém můžete relaxovat. Vybavený rádiem s USB vstupem, můžete ...

Zde je náš nafukovací člun BAT 6,80 !! Ideální pro prožití nádherných dní v nedotčeném moři Scopello a rezervace Zingaro!! Díky své prostornosti a stabilitě zajišťuje pohodlí a bezpečnost jako málokteré jiné vozidlo. Člun má pohodlnou sluneční terasu s polštářky na přídi. Během nejteplejších hodin dne se můžete schovat pod praktickou markýzu. Na zádi je druhé sedadlo, na kterém můžete relaxovat. Vybavený rádiem s USB vstupem, můžete poslouchat hudbu i na palubě tohoto nafukovacího člunu. Naši skipperi jsou také vždy k dispozici, aby vás s profesionalitou a seriózností doprovodili na vaší cestě po modré z Mare Nostrum !!

Eccovi il Nostro Gommone BAT 6.80 !! Perfetto per godersi meravigliose giornate nel mare incontaminato di Scopello e della Riserva dello Zingaro !! Grazie alla sua spaziosità e stabilità assicura confort e sicurezza come pochi altri mezzi riescono a fare. Il gommone dispone di un comodo prendisole con cuscini a prua. Durante le ore più calde della giornata potrete ripararvi sotto un pratico tendalino. A poppa c'è una seconda seduta sulla ...

Eccovi il Nostro Gommone BAT 6.80 !! Perfetto per godersi meravigliose giornate nel mare incontaminato di Scopello e della Riserva dello Zingaro !! Grazie alla sua spaziosità e stabilità assicura confort e sicurezza come pochi altri mezzi riescono a fare. Il gommone dispone di un comodo prendisole con cuscini a prua. Durante le ore più calde della giornata potrete ripararvi sotto un pratico tendalino. A poppa c'è una seconda seduta sulla quale potersi rilassare. Munito di Radio con entrata USB potrete ascoltare la vostra musica anche a bordo di questo gommone. I nostri skipper sono inoltre sempre a disposizione per accompagnarvi con professionalità e serietà nel viaggio attraverso il blu del Mare Nostrum !!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Bat - 6.80
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
12
Délka (m)
6,8
Šířka (m)
2,8
Ponor (m)
0,3
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
80 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Castellammare del Golfo

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Hygiena

Koupelna (1)

Celkové hodnocení nájemců

3.3 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Sebastien
Sebastien
Text byl přeložen automaticky
Orribile a fuggire con forza Arriviamo dopo il noleggio di una barca al giorno a un privato. Una barca sporca, il sedile del conducente rotto e quindi inesistente. Una scala da bagno mezza rotta Nessuna spiegazione né per il funzionamento né per l'uso necessariamente è stato rotto. Stazione radio non funziona una tenda di sole mezzo rotto.
{{ commentTranslate }}
Mehdi
Mehdi
Text byl přeložen automaticky
Très bon accueil. Bateau confortable et rapide
{{ commentTranslate }}
Paul
Paul
Text byl přeložen automaticky
Bon journée sur ce bateau
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Antonino
Antonino
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den