Bénéteau Oceanis 46.1 - 2022

Bénéteau Oceanis 46.1 - 2022

Pro


Osoby: 12
Kajuty: 5
14,6 m
2022
Bez skippera

Více o Ludi - Water maker, Solar Panel

Text byl přeložen automaticky

Nabízíme k pronájmu Oceanis 46.1 z roku 2022, odjezd z Castellammare di Stabia. Ludi - Water maker, Solar Panel je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 5 a počet osob na lodi: 12. S celkovou délkou15 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Castellammare di Stabia Oceanis ...

Nabízíme k pronájmu Oceanis 46.1 z roku 2022, odjezd z Castellammare di Stabia. Ludi - Water maker, Solar Panel je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 5 a počet osob na lodi: 12. S celkovou délkou15 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Castellammare di Stabia Oceanis 46.1 je vybaven 3 toaletou se sprchou. Vybavení lodi Latovaná hlavní plachta a Lodní plachta na navíječi. Konkrétně zahrnuje následující vybavení: Autopilot, Příďový pomocný motor, Sprcha na palubě, Odsolovací zařízení, Lanový elektrický naviják, Koupací platforma. Pokud si přejete obdržet informace nebo požádat o rezervaci, klikněte na tlačítko „získat cenovou nabídku“, náš expert SamBoat vám udělá tu nejlepší nabídku.

Offriamo il noleggio di una Oceanis 46.1 del 2022 da Castellammare di Stabia. Ludi - Water maker, Solar Panel è una barca a vela perfettamente adatto al noleggio. Questa barca a vela è molto piacevole da usare per una crociera di una settimana o più. La barca ha 5 cabine confortevoli e una capacità della barca di 12 persone. Con una lunghezza totale di 15 metri, sarà il vostro migliore alleato per trascorrere una straordinaria vacanza sull'acqua ...

Offriamo il noleggio di una Oceanis 46.1 del 2022 da Castellammare di Stabia. Ludi - Water maker, Solar Panel è una barca a vela perfettamente adatto al noleggio. Questa barca a vela è molto piacevole da usare per una crociera di una settimana o più. La barca ha 5 cabine confortevoli e una capacità della barca di 12 persone. Con una lunghezza totale di 15 metri, sarà il vostro migliore alleato per trascorrere una straordinaria vacanza sull'acqua nei dintorni di Castellammare di Stabia Questo Oceanis 46.1 è dotato di 3 bagni con doccia. Questa barca è equipaggiata con un Randa steccata intera e un Genoa avvolgibile. Ha il seguente equipaggiamento: Pilota automatico, Elica di prua, Doccia di poppa, Dissalatore, Argano elettrico, Piattaforma di poppa. Per qualsiasi richiesta di informazioni o prenotazione, clicca sul pulsante "richiedi un preventivo", un esperto SamBoat ti proporrà la migliore offerta.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
17:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Bénéteau - Oceanis 46.1 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
12
Počet kajut
5
Počet lůžek
12
Počet toalet
3
Délka (m)
14,6
Šířka (m)
4,5
Ponor (m)
2,4
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
570 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
Castellammare di Stabia

Slevová akce majitele

30 bře - 18 kvě 2024
-25%
18 kvě - 27 čvc 2024
-20%
27 čvc - 28 pro 2024
-15%

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Dodger
Venkovní polštáře

Kuchyň

Lednička

Navigace

GPS
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
Anemometr
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi

Hygiena

WC (3)
Zásobník na sladkou vodu (570 l)
Koupelna (3)
Odsolovací zařízení

Možnosti

Authorization for the anchorage in “Regno di Nettuno”
Povinné

Platba online

/ týden
SERVICE PACK M5 (final cleaning - gas bottle - bed linen 1 set/person)
Povinné

Platba online

/ půjčení
Stand-up-paddle

Platba online

/ týden
Outboard engine

Platba online

/ týden
Towels

Platba online

/ půjčení / osobu
Damage waiver (deposit with waiver 500 €)

Platba online

/ půjčení
Breakfast box (UHT milk, fruit juice, English breakfast tea, mocha coffee, fruit jam, honey, Nutella, biscuits, cocoa biscuits, corn flakes, white sugar, typical welcome gift)

Platba online

Zdarma
Eco-friendly products pack (2 shower gel, 1 liquid hand soap, 1 dish soap, 1 multipurpose cleaner, 1 pack of biodegradable bags)

Platba online

Zdarma
Seascooter

Platba online

/ týden
Wi-Fi

Platba online

/ týden

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2016
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den