Piantoni Open 46 - 1989

Navrhl Francesca - Odpovídá do ~2 dní
Nízká míra přijetí

Piantoni Open 46 - 1989


Navrhl Francesca - Odpovídá do ~2 dní

Osoby: 14
880 hp
13,7 m
1989
S nebo bez skippera

Více o Simon

Text byl přeložen automaticky

Loď v dobrém stavu. Velký venkovní prostor, kde se můžete opalovat a jíst s přáteli. Vybaven třemi kajutami na spaní (jedna dvoulůžkový, jedna s palandou a jedna se dvěma oddělenými postelemi na zádi), třemi koupelnami s elektrickým WC, jídelním koutem a dvěma kuchyněmi (vnitřní a vnější). Možnost přeměny jídelního koutu na další spací kabinu pro dvě osoby. Tato loď je ideální pro jednodenní výlety (např. Benátky) nebo pro vícedenní plavby (např. ...

Loď v dobrém stavu. Velký venkovní prostor, kde se můžete opalovat a jíst s přáteli. Vybaven třemi kajutami na spaní (jedna dvoulůžkový, jedna s palandou a jedna se dvěma oddělenými postelemi na zádi), třemi koupelnami s elektrickým WC, jídelním koutem a dvěma kuchyněmi (vnitřní a vnější). Možnost přeměny jídelního koutu na další spací kabinu pro dvě osoby. Tato loď je ideální pro jednodenní výlety (např. Benátky) nebo pro vícedenní plavby (např. Chorvatsko) i pro velké skupiny. Loď je vybavena hloubkoměrem, radarem, VHF, příďovým pomocným motorem, tendrem, elektrickým kotevním vrátkem, hydraulickým můstkem, elektrocentrálou, plaveckým žebříkem, klaksonem, trimovacími lištami, lednicí (dvě), vnitřní a venkovní sprchou, bojlerem, kokpitem z teaku a plné polštáře. Jídelní stoly lze libovolně zvednout nebo snížit pro zajištění maximálního pohodlí.

Imbarcazione in buone condizioni. Ampio spazio esterno dove poter prendere il sole e mangiare in compagnia. Dotata di tre cabine letto (una matrimoniale, una con letti a castello e una doppia a poppa), tre bagni con wc elettrico, dinette e due cucine (interna ed esterna). Possibilità di trasformare la dinette in un'altra cabina letto per due persone. Questa imbarcazione è l'ideale per uscite giornaliere (es. Venezia) o per crociere di più giorni (es. ...

Imbarcazione in buone condizioni. Ampio spazio esterno dove poter prendere il sole e mangiare in compagnia. Dotata di tre cabine letto (una matrimoniale, una con letti a castello e una doppia a poppa), tre bagni con wc elettrico, dinette e due cucine (interna ed esterna). Possibilità di trasformare la dinette in un'altra cabina letto per due persone. Questa imbarcazione è l'ideale per uscite giornaliere (es. Venezia) o per crociere di più giorni (es. Croazia) anche per gruppi numerosi. La barca è munita di ecoscandaglio, radar, VHF, elica di prua, tender, salpa ancore elettrico, passerella idraulica, generatore di corrente, scaletta da bagno, tromba, flaps, frigo (due), docce interne ed esterne, boiler, pozzetto in teak e cuscineria completa. I tavoli da pranzo possono essere alzati o abbassati a piacimento per garantire il massimo del comfort.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Piantoni - Piantoni Open 46
Rok výroby
1989
Povolená kapacita
14
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Délka (m)
13,7
Šířka (m)
4,4
Motor
880hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Cavallino-Treporti

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

Zásuvka 220V

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez

Zábava

Schůdky

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Možnosti

Pulizie finali
Povinné
/ půjčení
Supplément skipper
Od 1 den
/ den
parcheggio
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Silvia
Silvia
Text byl přeložen automaticky
Měli jsme skvělý čas, jak v organizaci před cestou, Francesca vždy rychle reagovala na všechny naše požadavky, tak během dne na lodi. Velmi přátelský a ochotný. Vysoce doporučeno!!
Ci siamo trovati benissimo, sia nell'organizzazione pre uscita, Francesca ha risposto sempre celermente a tutte le nostre richieste, sia durate la giornata in barca. Estremamente cordiali e disponibili. Consigliatissimo!!
Claudia
Claudia
Text byl přeložen automaticky
Andrea byla Top Skipper, loď je skvělá, Francesca je super hostitel.
Andrea was a Top Skipper, the boat is great, Francesca is a super host.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Francesca
Francesca
Člen od 2020
Procento odezvy: 50 %
Doba odezvy: do 2 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den