Custom Made Speed Boat 9.07m - 2014

Navrhl Jeanette - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~5h

Custom Made Speed Boat 9.07m - 2014

Pro

Navrhl Jeanette - Odpovídá do ~5h

Osoby: 15
400 hp
9,1 m
2014
Se skipperem

Více o COMINO BLUE LAGOON, GOZO PRIVATE BOAT CHARTER - JULIE PEARL

Text byl přeložen automaticky

Loď Julie Pearl je rychlá, otevřená loď s částečně krytou palubou pro stín a částečně otevřenou palubou pro opalování. Je dobře vybavený a obsahuje pohodlnou koupací plošinu a šplhací žebřík vzadu, sociální zařízení, spoustu míst k sezení pro všechny po stranách, stůl uprostřed, stereo s reproduktory, které můžete použít k přehrávání vlastní hudby, jednoduše připojením přes Bluetooth, bezplatné používání šnorchlových masek a také bezplatný chladicí ...

Loď Julie Pearl je rychlá, otevřená loď s částečně krytou palubou pro stín a částečně otevřenou palubou pro opalování. Je dobře vybavený a obsahuje pohodlnou koupací plošinu a šplhací žebřík vzadu, sociální zařízení, spoustu míst k sezení pro všechny po stranách, stůl uprostřed, stereo s reproduktory, které můžete použít k přehrávání vlastní hudby, jednoduše připojením přes Bluetooth, bezplatné používání šnorchlových masek a také bezplatný chladicí box s chladicím ledem pro ochlazení vašich nápojů. Na požádání může být za poplatek poskytnut i stand up paddle board. Co se týče jídla a pití, necháváme na vás, abyste si s sebou vzali na palubu, co máte rádi. Pojme 25 cestujících, ale pro dlouhé cesty omezujeme počet na 15 cestujících, abychom zajistili pohodlí všem. Stále si ho však mohou pronajmout pouze 2 osoby. Tato loď je ideální pro malé skupiny a pro různé akce, ať už jsou to narozeniny, rodinná nebo přátelská setkání, rozlučky se svobodou a se svobodou, výlety při západu slunce atd. Ať už je to jakákoliv příležitost, na palubě ji pro vás uděláme nezapomenutelnou! Vyzvedáváme jak z Malty (přístav Cirkewwa), tak z Goza (přístav Mgarr), jak požadovali naši hosté. Naše nejčastější cesty jsou hlavně po Comino a jižním pobřeží Gozo. U Comina děláme několik zastávek na koupání a šnorchlování, například v Crystal Lagoon, Blue Lagoon, Santa Marija Bay, Saint Nicholas Bay nebo u jižního pobřeží Gozo, například Halfa Rock nebo Qala Valley. Během našich výletů vás provedeme hlavními jeskyněmi Comino, jako je Lovers cave, Popeye's cave a Santa Marija Caves. Nabízíme také výlety po celém Gozo na vyžádání pro soukromé skupiny. To by se také skládalo z několika plaveckých zastávek u pobřeží Gozo, jako je Mgarr ix-Xini, Dwejra Blue Hole, Marsalforn, Ramla, Dahlet Qorrot, San Blas a Halfa Rock. Všichni naši kapitáni jsou dobře vyškoleni, zkušení a velmi přátelští, aby vám pomohli během cesty. Těšíme se, že vás všechny přivítáme na palubě a ukážeme vám krásy Comino a Gozo tím nejpohodlnějším způsobem!

The Julie Pearl boat is fast, open boat, with partly covered deck for shade and partly open deck for sunbathing. It is well equipped and includes a comfortable bathing platform and a climbing ladder at the back, toilet facility, plenty of seating spaces for all on the sides, table in the middle, stereo with speakers that you can use to play your own music, simply by connecting via Bluetooth, free use of snorkel masks, as well as complimentary cooler ...

The Julie Pearl boat is fast, open boat, with partly covered deck for shade and partly open deck for sunbathing. It is well equipped and includes a comfortable bathing platform and a climbing ladder at the back, toilet facility, plenty of seating spaces for all on the sides, table in the middle, stereo with speakers that you can use to play your own music, simply by connecting via Bluetooth, free use of snorkel masks, as well as complimentary cooler box with cooling ice to cool up your drinks. Stand up paddle board may also be provided at a charge if requested. As for food and drinks, we leave it up to you to bring with you onboard whatever you like. It can accommodate 25 passengers but for long trip duration we limit the number to 15 passengers to ensure comfort to all. Nevertheless, it can still be rented out by just 2 persons. This boat is perfect for small groups and for various functions, be it birthdays, family or friends get-together, bachelor and bachelorette parties, sunset trips, etc. Whatever the occasion we can make it memorable on board for you! We pick up both from Malta (Cirkewwa port) and from Gozo (Mgarr harbour) as requested by our guests. Our most common trips are mainly by Comino and south coast of Gozo. We do several swimming and snorkeling stops by Comino, for example at Crystal Lagoon, Blue Lagoon, Santa Marija Bay, Saint Nicholas Bay or by Gozo south coast for example Halfa Rock or Qala Valley. During our trips, we show you around the main caves by Comino such as Lovers cave, Popeye's cave and Santa Marija Caves. We also offer trips all around Gozo upon request for private groups. This would also consists of several swimming stops by Gozo coast such as Mgarr ix-Xini, Dwejra Blue Hole, Marsalforn, Ramla, Dahlet Qorrot, San Blas and Halfa Rock. All our skippers are well trained, experienced and very friendly to assist you throughout the trip. We just look forward to welcoming you all onboard and show you around the beauties of Comino and Gozo in the most comfortable way!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 16:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Custom Made - Speed Boat 9.07m
Rok výroby
2014
Povolená kapacita
15
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Počet toalet
1
Délka (m)
9,1
Šířka (m)
3,2
Ponor (m)
1,8
Motor
400hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
600 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Ċirkewwa
Mgarr Harbour

Používání

Exkurzní den
Plavba
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Příďový pomocný motor
VHF
AIS
Speedometer
Kompas
Bezpečnostní postroj

Hygiena

WC (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Ainhoa
Ainhoa
Text byl přeložen automaticky
Ha sido genial, la atención por parte del equipo genial y nos lo hemos pasado muy bien, sin duda repetiría esta experiencia!!
{{ commentTranslate }}
Ulrik
Ulrik
Text byl přeložen automaticky
Very good!
{{ commentTranslate }}
Crystal
Crystal
Text byl přeložen automaticky
Fantastic! Everything went smoothly and was explained perfectly!
{{ commentTranslate }}
Jeanette
Jeanette
Text byl přeložen automaticky
Thank you so much Crystal for your positive review! We are grateful for you choosing our service and feel so glad you enjoyed it! We hope to see you back should you return xx
{{ commentTranslate }}
Kine
Kine
Text byl přeložen automaticky
We took our extended family on a boat trip around Comino and Gozo, and had a fantastic time! Excellent communication before going, we got all necessary info in good time, and any questions we had were answered promptly. The skipper was really nice and friendly, and took us around to the most amazing spots. Everyone, both young and old, enjoyed themselves thoroughly. Warmly recommended!
{{ commentTranslate }}
Jeanette
Jeanette
Text byl přeložen automaticky
Thank you so much Kine for your good review. We greatly appreciate your comments. It was truely our pleasure to assist you, on your special occasion, onboard. We would be delighted to welcome you back should you return to Malta again! Best regards to you and your family :)
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Jeanette
Jeanette
Osvědčený majitel
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Maltézština, Angličtina
Od
/ den