Fiart 40 Genius - 2022

Fiart 40 Genius - 2022

Pro

Navrhl Jason - Odpovídá do ~1h

Osoby: 5
700 hp
13 m
2022
Se skipperem

Více o HUBLOT LONDON

Text byl přeložen automaticky

Toto je vaše šance soukromě si pronajmout HUBLOT London, 13metrový otevřený člun Fiart Mare Italia s působivou 4,2 metru širokým slunečním lukem, 3 x dvoulůžkové kajuty v přízemí, sprchový kout, velkou pohovku ve tvaru U pro 10 osob vzadu s velkou jídelnou stůl, 8 opalovacích podložek, plavecká plošina se žebříkem a venkovní druhá sprcha atd. Tato loď je luxusně vybavena a sponzorována světově proslulým výrobcem šampaňského a je sponzorem slavného ...

Toto je vaše šance soukromě si pronajmout HUBLOT London, 13metrový otevřený člun Fiart Mare Italia s působivou 4,2 metru širokým slunečním lukem, 3 x dvoulůžkové kajuty v přízemí, sprchový kout, velkou pohovku ve tvaru U pro 10 osob vzadu s velkou jídelnou stůl, 8 opalovacích podložek, plavecká plošina se žebříkem a venkovní druhá sprcha atd. Tato loď je luxusně vybavena a sponzorována světově proslulým výrobcem šampaňského a je sponzorem slavného švýcarského výrobce hodinek. Charty jsou až pro 5 soukromých hostů plus profesionálního kapitána v ceně. Možnost soukromého ranního pronájmu od 10:00 do 15:00 nebo večerního pronájmu od 16:00 do 21:00, oba jsou na maximálně 5 hodin a zahrnují: - Kapitán 150 EUR za charter splatný v přístavu - Nealkoholické a alkoholické nápoje - Jednohubky a občerstvení - Luxusní značkové ručníky a doplňky - Závěrečný úklid. (nabízeno) Charter začíná v CNE CLUB NAUTICO S'ESTANYOL MARINA, který se nachází na jihu ostrova Mallorca poblíž pláže Es Trenc a trasa vede nejprve do Cala Pi a poté na světově proslulou pláž Es Trenc NEBO do národního parku Cap Blanc, kde strávíte většinu svého pronájmu na tomto neskutečném a jedinečném místě. Soukromý charter se vrací do přístavu Port CNE S'Estanyol denně v 15:00 nebo 21:00. Náklady na palivo se liší a pohybují se zhruba kolem 200 EUR na cestu. S palivovým příplatkem jsou možné různé trasy. Platí se v přístavu. Šestého hosta lze přidat na palubu za poplatek 200 EUR za charter. Platí se v přístavu.

This is your chance to privately charter HUBLOT London, a 13 meter Fiart Mare Italia open boat with an impressive 4.2 meter wide sun bow, 3 x double bedroom cabins downstairs, shower room, large 10 people U shape sofa at the back with a large dining table, 8 sunpads, swim platform with ladder and outdoor second shower etc, This boat is luxuriously equipped and sponsored by a world famous champagne maker, and hold the sponsorship of the famous ...

This is your chance to privately charter HUBLOT London, a 13 meter Fiart Mare Italia open boat with an impressive 4.2 meter wide sun bow, 3 x double bedroom cabins downstairs, shower room, large 10 people U shape sofa at the back with a large dining table, 8 sunpads, swim platform with ladder and outdoor second shower etc, This boat is luxuriously equipped and sponsored by a world famous champagne maker, and hold the sponsorship of the famous Swiss watch maker. The charters are for up to 5 private guests plus a professional skipper included. A choice of private morning 10:00am to 15:00 or evening 16:00 to 21:00 charters, both are for 5 hours maximum and include: - Skipper €150 per charter payable at harbour - Soft and alcoholic drinks - Canapés and snacks - Luxury branded towels and accessories - Final clean. ( offered) The charter starts in CNE CLUB NAUTICO S’ESTANYOL MARINA which is on the south of Mallorca island close to Es Trenc Beach, and the route goes to Cala Pi first then to the world’s famous Es Trenc beach OR the national park of cap Blanc where you will spend most of your charter in this surreal and unique place. The private charter returns to Port CNE S'Estanyol Marina at 15:00 or 21:00 daily. The fuel cost varies and is roughly around €200 per trip. Different routes are possible with a fuel surcharge. Payable at harbour. A sixth Guest can be added on board for a fee of €200 per charter. Payable at harbour.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 15:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Fiart - Fiart 40 Genius
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
5
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Počet toalet
1
Délka (m)
13
Šířka (m)
4,2
Ponor (m)
1,2
Motor
700hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
800 L
Nádrž na sladkou vodu
500 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Club Nautico S'Estanyol

Používání

Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Pokrývky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt
Venkovní lednička

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Kávovar
Chladnička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
TV
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Elektrický kotevní naviják
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
Speedometer
Radar

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (500 l)
Koupelna (1)
Černá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 0.5 den
/ půjčení
Fuel
Povinné
/ půjčení
Extra guest maximum one
Mezi 1 a 2 dny
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 5 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Mostafa
Mostafa
Text byl přeložen automaticky
Jason is an absolute gem. Incredible person, with amazing service skills. He really helped me a lot with my proposal, sneaking in the flowers on the boat etc. The drinks, snacks and the whole experience was insanely good. If I could put 10 stars, I would do that with no hesitation. Best experience on a boat I have ever received. Truly amazing.
{{ commentTranslate }}
Tom
Tom
Text byl přeložen automaticky
Honestly the best experience I’ve had in my life. Felt like a real VIP. Jason made our charter so Special. He catered for everything and nothing went a miss. I proposed to my partner and Jason helped me with months of planning to make it perfect. He was a real gentleman and I would highly recommend this over everything. Food and drink was amazing. Thank you so much Jason!
{{ commentTranslate }}
Maxine
Maxine
Text byl přeložen automaticky
We had a fabulous day out, Jason was amazing, saw some great coastline followed by a great lunch washed down with awesome wine. We can’t thank Jason enough for creating a perfect day.
{{ commentTranslate }}
Jason
Jason
Text byl přeložen automaticky
it was honestly my pleasure to have you all on board today! thank you so much for your good vibes!! really thank you!
{{ commentTranslate }}
Maarten
Maarten
Text byl přeložen automaticky
The charter with Jason was beyond all expectations: he's extremely hospitable and me and my family enjoyed every minute of it. I'd recommend this to anyone looking for a great day 'off-shore' ;)
{{ commentTranslate }}
Felix
Felix
Text byl přeložen automaticky
we had a great Daytrip with Jason! Was so great. He made a great service and prepared everything so well, that we could relax the whole trip.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Jason
Jason
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Francouzština, Španělština
Od
/ den