Molinari airon marine 22 - 1993

Navrhl Massimo - Odpovídá do ~1h

Molinari airon marine 22 - 1993

Pro

Navrhl Massimo - Odpovídá do ~1h

Osoby: 7
230 hp
7 m
1993
Se skipperem

Více o airon marine 22 CRISSI

Text byl přeložen automaticky

Na palubě Crissi se budete moci bezpečně plavit a užívat si všech krás nádherného jezera Como! .. kapitán je skvělým znalcem všech kouzelných zákoutí 4 pobřeží lemujících jezero Como a provede vás těmi nejsugestivnějšími a tajný! Crissi a Max jsou také specialisté na noční regaty. Až ostatní odejdou, Crissi a Max vás vezmou za kouzlem a tajemstvím nočních krajin osvětlených světly nádherných vil s výhledem na jezero! Plavba lodí po jezeře Como je ...

Na palubě Crissi se budete moci bezpečně plavit a užívat si všech krás nádherného jezera Como! .. kapitán je skvělým znalcem všech kouzelných zákoutí 4 pobřeží lemujících jezero Como a provede vás těmi nejsugestivnějšími a tajný! Crissi a Max jsou také specialisté na noční regaty. Až ostatní odejdou, Crissi a Max vás vezmou za kouzlem a tajemstvím nočních krajin osvětlených světly nádherných vil s výhledem na jezero! Plavba lodí po jezeře Como je nezapomenutelným zážitkem. Jezero je zasazeno mezi Alpy, krásné hory, které obklopují severní Itálii a nabízí dechberoucí výhledy všemi směry. Během projížďky lodí se můžete zastavit na různých místech a obdivovat přírodní a historické krásy regionu. Můžete se například zastavit ve Villa del Balbianello, nádherné historické vile umístěné na kopci, prozkoumat její zahrady a objevit panoramatický výhled na jezero. Jednou z nejpozoruhodnějších přírodních krás je vodopád Nesso, prudká řeka vody, která teče z hory a vlévá se do jezera s poklesem přes 200 metrů. Podél jezera je také několik vesnic, jako je Bellagio, které stojí za to navštívit pro svou krásu a kulturu. Existuje také mnoho restaurací nabízejících místní pochoutky pro opravdový kulinářský zážitek. Ale skutečným potěšením z jízdy lodí po jezeře Como je kochání se okolní krajinou, obdivování hor, tradičních domů a starobylých vesnic. Byl by to relaxační a příjemný zážitek, který vám jistě zůstane navždy v paměti.

A bordo di Crissi potrete navigare in sicurezza e godere di tutte le bellezze del meraviglioso Lago di Como!..lo skipper è un grande conoscitore di tutti gli incantevoli angoli delle 4 coste che si affacciano sul lago di Como e vi guiderà attraverso gli itinerari più suggestivi e segreti! Crissi me Max sono anche degli specialisti delle regate notturne, quando gli atri si ritirano , Crissi e Max vi porteranno a godere della magia e del mistero dei ...

A bordo di Crissi potrete navigare in sicurezza e godere di tutte le bellezze del meraviglioso Lago di Como!..lo skipper è un grande conoscitore di tutti gli incantevoli angoli delle 4 coste che si affacciano sul lago di Como e vi guiderà attraverso gli itinerari più suggestivi e segreti! Crissi me Max sono anche degli specialisti delle regate notturne, quando gli atri si ritirano , Crissi e Max vi porteranno a godere della magia e del mistero dei paesaggi notturni illuminati dalle luci delle meravigliose ville che si affacciano sul lago! Un giro in barca sul Lago di Como è un'esperienza indimenticabile. Il lago è incastonato tra le Alpi, le splendide montagne che circondano il nord Italia e offre viste mozzafiato in ogni direzione. Durante il giro in barca, ci si può fermare in diversi punti per ammirare la bellezza naturale e storica della regione. Ad esempio, si potrebbe fare una sosta a Villa del Balbianello, una splendida villa storica situata su una collina, per esplorare i suoi giardini e scoprire la vista panoramica del lago. Una delle bellezze naturali più spettacolari è la cascata di Nesso, un fiume d’acqua impetuoso che sgorga dalla montagna e si getta nel lago con un salto di oltre 200 metri. Ci sono anche diversi paesini lungo il lago, come Bellagio, che vale la pena visitare per la loro bellezza e la loro cultura. Inoltre, ci sono molti ristoranti che offrono prelibatezze locali per una vera esperienza culinaria. Ma il vero piacere di un giro in barca sul lago di Como è godersi il paesaggio circostante, ammirare le montagne, le case tradizionali e i borghi antichi. Sarebbe un'esperienza rilassante e piacevole che sicuramente resterà nella memoria per sempre.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Molinari - Airon marine 22
Rok výroby
1993
Povolená kapacita
7
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Délka (m)
7
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1
Motor
230hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
230 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Como (City)

Používání

Exkurzní den

Kajuty

Kajuta 1
Palandy
Koupelna: 1

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Příďový pomocný motor
VHF

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Dodger
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Hygiena

Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jürgen
Jürgen
Text byl přeložen automaticky
fantastic experience Massimo did all arrange according our wishes and beyond safe Captain on a safe boat with lots of fun, swimming and sightseeing very recommendable we will be back!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Massimo
Massimo
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Španělština
Od
/ den