Tecnomar Madras 64 - 2020

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~4h

Tecnomar Madras 64 - 2020

Pro

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~4h

Osoby: 12
2500 hp
20 m
2020
Se skipperem

Více o 007 Vibes: Dive into Luxury with Tecnomar Madras 64 Yacht Rental in Dubrovnik

Text byl přeložen automaticky

Připravte se na dovolenou jako VIP v Dubrovníku s motorovou jachtou 007 BOND – vaší exkluzivní vstupenkou, abyste se cítili jako opravdová celebrita! Není to jen loď; je to váš osobní pas k rychlosti, prostoru a vůni nového dobrodružství, díky čemuž je ztělesněním moderního luxusu a dokonalým společníkem pro objevování úžasných chorvatských ostrovů. Zajímá vás, co je na palubě? Představte si jednu hlavní kajutu vhodnou pro královské rodiny a dvě dvoulůžkové ...

Připravte se na dovolenou jako VIP v Dubrovníku s motorovou jachtou 007 BOND – vaší exkluzivní vstupenkou, abyste se cítili jako opravdová celebrita! Není to jen loď; je to váš osobní pas k rychlosti, prostoru a vůni nového dobrodružství, díky čemuž je ztělesněním moderního luxusu a dokonalým společníkem pro objevování úžasných chorvatských ostrovů. Zajímá vás, co je na palubě? Představte si jednu hlavní kajutu vhodnou pro královské rodiny a dvě dvoulůžkové kajuty, z nichž každá se může pochlubit vlastní koupelnou. Ale to není vše – je tu elegantní kuchyně, jídelní stůl a obývací část, která vytváří scénu pro nejstylovější mořské večírek! Tato luxusní motorová jachta pojme až 12 osob na jednodenních výletech a až 6 osob na charter. Počkejte, čeká toho víc: Půjčovna lodí zahrnuje vašeho vlastního kapitána a námořníka. Uhaste žízeň vodou, nealkoholickými nápoji, pivem a vínem. Ponořte se do podmořského světa s výbavou na šnorchlování. Odplouvejte na měkkých vodních hračkách a paddleboardu. Zahalte se do luxusu s plážovými ručníky. Užijte si bezproblémovou dopravu autem mezi vaším ubytováním (pouze oblast Dubrovníku) a lodí. Ceny pokrývají Elafitské ostrovy, a přestože není zahrnuto palivo, slibujeme, že dobrodružství stojí za každou kapku. Náklady na palivo: Dodatečně účtováno Půlden (4 hodiny): 350 EUR Celý den (8 hodin): 400 EUR A tady je ta nejlepší část – tato loď má vlastního kapitána, takže vše, co musíte udělat, je sedět, relaxovat, a ať běží dobré časy! Místo odletu a návratu? Pulzující přístav Gruz! Máte otázky nebo jste připraveni udělat šplouchnutí? Spojte se s námi prostřednictvím platformy pro zasílání zpráv SamBoat – stačí kliknout na „Požádat o rezervaci“ a poslat nám své palčivé dotazy na zakázkovou nabídku. Připravte se na VIP námořní dobrodružství – uvidíme se na palubě až do konce života!

Get ready to vacation like a VIP in Dubrovnik with the 007 BOND motor yacht – your exclusive ticket to feeling like a true celebrity! It's not just a boat; it's your personal passport to speed, space, and the scent of new adventure, making it the epitome of modern luxury and the perfect companion for exploring the stunning Croatian islands. Wondering what's on board? Picture one master cabin fit for royalty and two double cabins, each boasting ...

Get ready to vacation like a VIP in Dubrovnik with the 007 BOND motor yacht – your exclusive ticket to feeling like a true celebrity! It's not just a boat; it's your personal passport to speed, space, and the scent of new adventure, making it the epitome of modern luxury and the perfect companion for exploring the stunning Croatian islands. Wondering what's on board? Picture one master cabin fit for royalty and two double cabins, each boasting its own bathroom. But that's not all – there's a sleek kitchen, a dining table, and a lounge area that sets the scene for the most stylish sea soiree! This luxury motor yacht accommodates up to 12 people on one day trips and up to 6 people for a charter. Hold on, there's more in store: Boat hire includes your very own skipper and sailor. Quench your thirst with water, soft drinks, beer, and wine. Dive into the underwater world with snorkeling gear. Float away on soft water toys and a stand-up paddleboard. Wrap yourself in luxury with beach towels. Enjoy seamless car transfers between your accommodation (Dubrovnik area only) and the boat. Rates cover the Elaphite islands, and while fuel isn't included, we promise the adventure is worth every drop. Fuel Cost: Additionally charged Half day (4 hrs): 350 EUR Full day (8 hrs): 400 EUR And here's the best part – this boat comes with its very own captain, so all you have to do is sit back, relax, and let the good times roll! Departure and return point? The vibrant Gruz Harbour! Questions or ready to make a splash? Hit us up through SamBoat's messaging platform – just hit "Request to Book" and send us your burning inquiries for a custom offer. Get ready for a VIP sea adventure – see you on board for the time of your life!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Jachta
Značka - Model
Tecnomar - Madras 64
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
12
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Počet toalet
3
Délka (m)
20
Šířka (m)
5
Ponor (m)
2
Motor
2500hp (2 motory) - dvoutakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Dubrovnik

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Ručníky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
TV
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Autopilot
Ochranná síť
Speedometer
Kompas
Radar

Hygiena

WC (3)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (3)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Fuel (full day 8 hours tour)
Povinné
/ den
Fuel (half day 4 hours tour)
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Logan
Logan
Text byl přeložen automaticky
Ana provided an exceptional experience throughout the entire rental. Extremely easy to communicate and coordinate the rental leading up to spending the day on the boat. Had a great experience on the boat as well - captain and skipper both did an excellent job. Highly recommend.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma