Atlantic open 670 - 2015

Atlantic open 670 - 2015


Navrhl Srdan - Odpovídá do ~6h

Osoby: 6
150 hp
6,7 m
2015
Se skipperem

Více o Mali II

Text byl přeložen automaticky

Pojďte na palubu naší lodi a začněme společně náš výlet lodí v Dubrovníku! Cílem našich výletů na charterových lodích v Dubrovníku je, aby naši hosté zažili oblast Dubrovníku tak, jak to dělají místní obyvatelé, a mimo dobře vyšlapané turistické cesty. Těšíme se, že vás přivítáme v krásné oblasti obklopující Dubrovník, místo s mnoha okouzlujícími ostrovy, odlehlými plážemi a křišťálově čistou vodou bohatou na život. Máme největší štěstí, že zde ...

Pojďte na palubu naší lodi a začněme společně náš výlet lodí v Dubrovníku! Cílem našich výletů na charterových lodích v Dubrovníku je, aby naši hosté zažili oblast Dubrovníku tak, jak to dělají místní obyvatelé, a mimo dobře vyšlapané turistické cesty. Těšíme se, že vás přivítáme v krásné oblasti obklopující Dubrovník, místo s mnoha okouzlujícími ostrovy, odlehlými plážemi a křišťálově čistou vodou bohatou na život. Máme největší štěstí, že zde žijeme, a rádi se o to podělíme s ostatními. Naše loď má to nejlepší z obou světů. Je stavěn pro rychlost a pohodlí. Prostorný salonek umístěný v přídi poskytuje pohodlné místo pro relaxaci na slunci Je vybaven sprchou se sladkou vodou, slunečníkem, lednicí a prostorným posezením/opalováním.

Come on board our boat and let's start our boat trip in Dubrovnik together! The goal with our boat charter trips in Dubrovnik is for our guests to experience Dubrovnik area in the way locals do, and off the well-beaten tourist path. We look forward to welcoming you to the beautiful area surrounding Dubrovnik, a place with many charming islands, secluded beaches and crystal clear waters rich with life. We are most fortunate to live here and are delighted ...

Come on board our boat and let's start our boat trip in Dubrovnik together! The goal with our boat charter trips in Dubrovnik is for our guests to experience Dubrovnik area in the way locals do, and off the well-beaten tourist path. We look forward to welcoming you to the beautiful area surrounding Dubrovnik, a place with many charming islands, secluded beaches and crystal clear waters rich with life. We are most fortunate to live here and are delighted to share it with others. Our boat has the best of both worlds. It is built for both speed and comfort. Spacious lounge area located in the bow provides a comfortable spot for relaxing in the sun It is equipped with fresh water shower, sunshade, fridge and spacious bow sitting/sunbathing area.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Atlantic - Open 670
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
6
Počet lůžek
7
Délka (m)
6,7
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,8
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
70 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Říční
Další možné odjezdy
Dubrovnik

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
Speedometer

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Energie

USB zástrčka

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu (70 l)

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Kirsten
Kirsten
Text byl přeložen automaticky
We had the best day of our holiday with Srdan - other than a restaurant on an island I'd booked, I left it to him to take us to the best sights - and he did! A very chilled, friendly guy for whom nothing is too much trouble. Would definitely recommend!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Srdan
Srdan
Člen od 2022
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den