Bluline 21 Ft Open - 2022

Bluline 21 Ft Open - 2022

Pro

Navrhl Profesionální Partner - Odpovídá do ~2h

Osoby: 7
150 hp
6,4 m
2022
Se skipperem

Více o Bluline 21 Open

Text byl přeložen automaticky

Bluline 21 OPEN je elegantní 6,5metrový motorový člun, který se může pochlubit výkonným přívěsným motorem Mercury 150 HP. Tato loď, vybavená vestavěným navigačním systémem GPS, rádiem s funkcí Bluetooth a reproduktory, je ideální pro zábavný den na moři. S palivovou nádrží o objemu 150 litrů pojme Bluline 21 OPEN pohodlně až 6 cestujících. Vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky na výlet soukromým motorovým člunem v Dubrovníku. Prozkoumejte ohromující ...

Bluline 21 OPEN je elegantní 6,5metrový motorový člun, který se může pochlubit výkonným přívěsným motorem Mercury 150 HP. Tato loď, vybavená vestavěným navigačním systémem GPS, rádiem s funkcí Bluetooth a reproduktory, je ideální pro zábavný den na moři. S palivovou nádrží o objemu 150 litrů pojme Bluline 21 OPEN pohodlně až 6 cestujících. Vytvořte si nezapomenutelné vzpomínky na výlet soukromým motorovým člunem v Dubrovníku. Prozkoumejte ohromující pobřeží Jaderského moře, objevte skryté jeskyně a ponořte se do křišťálově čisté vody. Náš plně přizpůsobitelný itinerář a profesionální kapitán vám nabízí maximální flexibilitu a vedení pro dobrodružství na celý život. Odpočiňte si na naší pohodlné sluneční terase a kochejte se dechberoucí scenérií. Rezervujte si svou soukromou prohlídku již nyní a objevte krásu souostroví Dubrovnik! Vezměte prosím na vědomí, že další palivový příplatek ve výši 60 EUR se vztahuje na 4hodinovou prohlídku a 80 EUR na 8hodinovou prohlídku. Tento poplatek musí být zaplacen v hotovosti na palubě. Děkuji! Rezervujte nyní a zažijte dobrodružství na celý život na soukromém výletu motorovým člunem v Dubrovníku!

The Bluline 21 OPEN is a sleek 6.5 meter motorboat that boasts a powerful Mercury 150 HP outboard engine. Equipped with a built-in GPS navigation system, radio with Bluetooth capabilities, and speakers, this boat is perfect for a fun day out on the sea. With a fuel tank capacity of 150 liters, the Bluline 21 OPEN can comfortably accommodate up to 6 passengers. Create unforgettable memories on a private speedboat tour in Dubrovnik. Explore the stunning ...

The Bluline 21 OPEN is a sleek 6.5 meter motorboat that boasts a powerful Mercury 150 HP outboard engine. Equipped with a built-in GPS navigation system, radio with Bluetooth capabilities, and speakers, this boat is perfect for a fun day out on the sea. With a fuel tank capacity of 150 liters, the Bluline 21 OPEN can comfortably accommodate up to 6 passengers. Create unforgettable memories on a private speedboat tour in Dubrovnik. Explore the stunning Adriatic coast, discover hidden caves, and dive into crystal-clear waters. Our fully customizable itinerary and professional skipper offer you the ultimate flexibility and guidance for an adventure of a lifetime. Relax on our comfortable sundeck and take in the breathtaking scenery. Book your private tour now and discover the beauty of the Dubrovnik archipelago! Please note that an additional fuel surcharge 60 Euros applies to the 4-hour tour 80 Euros to the 8-hour tour. This fee must be paid in cash on board. Thank you! Book now and experience the adventure of a lifetime on a private speedboat tour in Dubrovnik!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 06:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Bluline - Bluline 21 Ft Open
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
7
Délka (m)
6,4
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,9
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
150 L
Nádrž na sladkou vodu
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Dubrovnik

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
Lanový elektrický naviják
Speedometer
Kompas

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (50 l)

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
Ručníky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Energie

Zásuvka 220V

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jerome
Jerome
Text byl přeložen automaticky
Very good trip ! A nice day on board with Anton our skipper, who was pleasant and shows us the islands around Dubrovnik, books a cosy restaurant for us, tooks us to some nice places for swimming and seeing caves. The organization was great also with the taxi picking us up from our hotel and bringing us back afterward. The boat was clean and powerful enough and the fridge was full. So, a great day!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den