Monte Marine Yachting Cat 9,5 Party - 2016

Navrhl Pavo - Odpovídá do ~1 dní

Monte Marine Yachting Cat 9,5 Party - 2016

Pro

Navrhl Pavo - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 12
60 hp
9,9 m
2016
Se skipperem

Více o Catamaran XLine

Text byl přeložen automaticky

Pokud hledáte nezapomenutelný den na Jadranu, nehledejte nic jiného než katamarán XLine pro vodní sporty Dubrovnik. S prostorem pro 12 osob a zkušeným kapitánem je tento katamarán dokonalou volbou pro objevování úžasné oblasti ve velkém stylu. Katamarán XLine nabízí týkové paluby, pohodlné sezení a dostatek prostoru pro vaši skupinu k relaxaci a kochání se dechberoucími výhledy na Jadran. Ať už hledáte samotu v klidných zátokách nebo hledáte živé ...

Pokud hledáte nezapomenutelný den na Jadranu, nehledejte nic jiného než katamarán XLine pro vodní sporty Dubrovnik. S prostorem pro 12 osob a zkušeným kapitánem je tento katamarán dokonalou volbou pro objevování úžasné oblasti ve velkém stylu. Katamarán XLine nabízí týkové paluby, pohodlné sezení a dostatek prostoru pro vaši skupinu k relaxaci a kochání se dechberoucími výhledy na Jadran. Ať už hledáte samotu v klidných zátokách nebo hledáte živé pláže a dobré koktejlové bary, Catamaran XLine nabízí perfektní platformu pro den na moři. Katamarán XLine je vybaven vším, co potřebujete pro příjemný a bezpečný den na vodě, včetně záchranných vest, vybavení na šnorchlování a zvukového systému pro přehrávání vašich oblíbených melodií. Náš zkušený kapitán vás vezme na nejlepší místa v regionu, včetně skrytých zátok a odlehlých pláží, které jsou dostupné pouze lodí. Pronájem katamaránu XLine od Dubrovnik Water Sports je snadný a bezproblémový. Naším cílem je poskytnout vám nezapomenutelný zážitek bez stresu od začátku do konce. V naší společnosti jsme odhodláni poskytovat našim zákazníkům ty nejlepší možné služby a zkušenosti. Jsme hrdí na naši flotilu dobře udržovaných lodí a náš tým zkušených a licencovaných kapitánů, kteří se věnují vaší bezpečnosti a potěšení.

If you’re looking for an unforgettable day out on the Adriatic, look no further than Dubrovnik Water Sports’ Catamaran XLine. With room for 12 persons and a knowledgeable skipper, this catamaran is the perfect option for exploring the stunning region in style. The Catamaran XLine features teak decks, comfortable seating, and ample space for your group to relax and enjoy the breathtaking views of the Adriatic. Whether you’re seeking solitude in ...

If you’re looking for an unforgettable day out on the Adriatic, look no further than Dubrovnik Water Sports’ Catamaran XLine. With room for 12 persons and a knowledgeable skipper, this catamaran is the perfect option for exploring the stunning region in style. The Catamaran XLine features teak decks, comfortable seating, and ample space for your group to relax and enjoy the breathtaking views of the Adriatic. Whether you’re seeking solitude in quiet bays or looking for lively beaches and good cocktail bars, the Catamaran XLine offers the perfect platform for a day out on the sea. The Catamaran XLine is equipped with everything you need for an enjoyable and safe day on the water, including life jackets, snorkeling gear, and a sound system to play your favorite tunes. Our knowledgeable skipper will take you to the best spots in the region, including hidden coves and secluded beaches that are only accessible by boat. Renting the Catamaran XLine from Dubrovnik Water Sports is easy and hassle-free. Our goal is to provide you with a memorable and stress-free experience, from start to finish. In our company, we’re committed to providing our customers with the best possible service and experiences. We take pride in our fleet of well-maintained boats and our team of experienced and licensed skippers who are dedicated to your safety and enjoyment.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Motorový katamarán)
Značka - Model
Monte Marine Yachting - Cat 9,5 Party
Rok výroby
2016
Povolená kapacita
12
Délka (m)
9,9
Šířka (m)
4
Ponor (m)
0,5
Motor
60hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Dubrovnik

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Venkovní polštáře
Můstek
MP3 přehrávač
Teakový rošt
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve

Navigace

Motor přídavného člunu
Lanový elektrický naviják
Kompas
Bezpečnostní postroj

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Zarpar
Zarpar
Text byl přeložen automaticky
Great service. The skipper was very nice and recommended an excellent restaurant to have lunch in on Sipan Island. An experience to repeat!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Pavo
Pavo
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Chorvatština, Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma