Quicksilver Activ 675 Open - 2016

Navrhl Loren - Odpovídá do ~4h

Quicksilver Activ 675 Open - 2016

Pro

Navrhl Loren - Odpovídá do ~4h

Osoby: 6
175 hp
6,8 m
2016
Se skipperem

Více o QUICKSILVER 675 OPEN

Text byl přeložen automaticky

Chystáte se do Dubrovníku? Zarezervujte si přímo soukromé all inclusive zájezdy, transfery vodním taxi, výlety lodí, jízdu na mořském kajaku a romantické večeře. Máme vše, co potřebujete pro vaši návštěvu Dubrovníku. Jsme z Dubrovníku a tento region známe docela dobře. Bylo by nám velkým potěšením vzít vás na palubu a ukázat vám všechnu tu krásu. Naši kapitáni jsou tu, aby vám pomohli pocítit a prozkoumat Dubrovník způsobem, na který nikdy ...

Chystáte se do Dubrovníku? Zarezervujte si přímo soukromé all inclusive zájezdy, transfery vodním taxi, výlety lodí, jízdu na mořském kajaku a romantické večeře. Máme vše, co potřebujete pro vaši návštěvu Dubrovníku. Jsme z Dubrovníku a tento region známe docela dobře. Bylo by nám velkým potěšením vzít vás na palubu a ukázat vám všechnu tu krásu. Naši kapitáni jsou tu, aby vám pomohli pocítit a prozkoumat Dubrovník způsobem, na který nikdy nezapomenete... *cena zahrnuje palivo, nápoje, vybavení na šnorchlování, podvodní kameru (GoPro) nápoje (víno, coca cola, voda, pivo)

Coming to Dubrovnik? Book directly private all inclusive tours, water taxi transfers, boat tours, sea kayaking and romantic dinners. We have everything you need for your visit to Dubrovnik. We are from Dubrovnik and we know pretty well the region. That would be a great pleasure to bring you onboard and show you all the beauty. Our skippers are there to help you to feel and explore Dubrovnik on the way that you will never forget... *price ...

Coming to Dubrovnik? Book directly private all inclusive tours, water taxi transfers, boat tours, sea kayaking and romantic dinners. We have everything you need for your visit to Dubrovnik. We are from Dubrovnik and we know pretty well the region. That would be a great pleasure to bring you onboard and show you all the beauty. Our skippers are there to help you to feel and explore Dubrovnik on the way that you will never forget... *price includes fuel, drinks, snorkeling equipment, underwater camera (GoPro) drinks ( wine, coca cola , water, beer )


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Quicksilver - Activ 675 Open Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2016
Povolená kapacita
6
Délka (m)
6,8
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
1
Motor
175hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Dubrovnik

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

GPS
VHF
Ochranná síť

Pohodlí

Sluneční stříška

Zábava

Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Julie
Julie
Text byl přeložen automaticky
Super journée avec Loren. On peut choisir nos lieux, il nous propose des itinéraires. Une journée vraiment parfaite avec ce skipper qui nous fait découvrir des paysages et lieux magnifiques.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Loren
Loren
Člen od 2019
PRO
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den