Quicksilver 805 Sundeck - 2018

Navrhl Paula - Odpovídá do ~1h

Quicksilver 805 Sundeck - 2018

Pro

Navrhl Paula - Odpovídá do ~1h

Osoby: 9
300 hp
7,9 m
2018
S nebo bez skippera

Více o Quicksilver 805 SD

Text byl přeložen automaticky

Objevte krásná místa v okolí Dubrovníku a užijte si skrytá místa, hezký den u moře s rodinou nebo přáteli. QUICKSILVER 805 SD je rychlý a pohodlný motorový člun, ideální pro strávení chvilky na moři. Tato loď je dlouhá 7,88 metru a pojme až 10 osob. Perfektní velikost a konstrukce lodi vám umožní strávit bezstarostný čas a užít si své památky a krásy, které Chorvatsko nabízí. Tato loď je vybavena sluneční terasou, hudbou (Bluetooth), sprchou, lednicí, ...

Objevte krásná místa v okolí Dubrovníku a užijte si skrytá místa, hezký den u moře s rodinou nebo přáteli. QUICKSILVER 805 SD je rychlý a pohodlný motorový člun, ideální pro strávení chvilky na moři. Tato loď je dlouhá 7,88 metru a pojme až 10 osob. Perfektní velikost a konstrukce lodi vám umožní strávit bezstarostný čas a užít si své památky a krásy, které Chorvatsko nabízí. Tato loď je vybavena sluneční terasou, hudbou (Bluetooth), sprchou, lednicí, GPS navigací, toaletou, plynovým sporákem a elektrickým navijákem. Navíc má výkonný motor o výkonu 300 HP. Díky jeho modernímu a sportovnímu designu budete moci prozkoumat mnoho míst a mít snadný přesun z jednoho zálivu do druhého. Před sluncem budete chráněni díky bimini topu, na přídi je velký prostor, kde se můžete opalovat nebo si užívat krás, které vám Chorvatsko nabízí. Pokud máte platnou licenci a chcete si vzít loď pro sebe, můžete to zcela zvládnout. Pokud dáváte přednost relaxaci a jízdě, vyberte si našeho kapitána za 70 eur na celý den. Cena kapitána je 50 euro za půl dne Náš moderní motorový člun bude perfektním řešením, pokud si chcete pronajmout loď v Chorvatsku. Protože se nachází v Dubrovníku, doporučujeme vám prozkoumat nejprve velkou "perlu" Chorvatska a poté ostrovy Elafiti, které jsou souostrovím ležícím blízko Dubrovníku. V souostroví je vlastně šest ostrovů. Při návštěvě ostrovů nezapomeňte ochutnat chorvatské tradiční jídlo. Pronajmete si loď s plnou palivovou nádrží a na konci rezervace doplníte nádrž a zaplatíte množství paliva, které jste spotřebovali během plavby. Pokud máte nějaké dotazy, můžete mě kontaktovat na platformě SamBoat pro více informací. Brzy se uvidíme!

Let's discover the beautiful places around Dubrovnik and enjoy hidden places, a nice day on the sea with your family or your friends. QUICKSILVER 805 SD is a fast and comfortable motorboat, ideal for spending some time on the sea. This boat is 7.88 meters long that can accommodate up to 10 people. Perfect size and structure of the boat allow you to spend a carefree time and enjoy your sights and beauty that Croatia has to offer. This boat is equipped ...

Let's discover the beautiful places around Dubrovnik and enjoy hidden places, a nice day on the sea with your family or your friends. QUICKSILVER 805 SD is a fast and comfortable motorboat, ideal for spending some time on the sea. This boat is 7.88 meters long that can accommodate up to 10 people. Perfect size and structure of the boat allow you to spend a carefree time and enjoy your sights and beauty that Croatia has to offer. This boat is equipped with sundeck, music (Bluetooth), shower, fridge, GPS navigation, toilet, gas stove, and electric winch. Also, it has a powerful engine of 300 HP. Because of its modern and sporty design, you will be able to explore many places and to have an easy transfer from one bay to another. You will be protected from the sun thanks to the bimini top, big space are at bow where you can take a sunbath or enjoy in the beauty that Croatia offers you. If you have a valid licence and want to take the boat for yourself, then you can totally manage it. If you prefer to relax and be driven then choose our skipper for 70 euros the whole day. The price of the skipper is 50 euro for a half day Our modern motorboat will be a perfect solution if you wish to charter a boat in Croatia. Since it is located in Dubrovnik, we suggest you explore firstly the great "pearl" of Croatia and then Elafiti islands which are an archipelago situated close to Dubrovnik. There are actually six islands in the archipelago. Don't forget to try Croatian traditional food while you are visiting the islands. You rent a boat with full fuel tank, and by end of the booking, you refill the tank and pay the amount of fuel you spent it during the cruise. If you have any questions, you can contact me on the SamBoat platform for more info. See you soon!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Quicksilver - Quicksilver 805 Sundeck
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
9
Délka (m)
7,9
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,7
Motor
300hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Dubrovnik

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják

Hygiena

WC
Sprcha

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě

Zábava

Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Sylvain
Sylvain
Text byl přeložen automaticky
A wonderful experience on the Elaphit islands! Paula is extremely reactive and professional. Luyo, the skipper, was very kind and professional ! I recommand without any hesitation !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Paula
Paula
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den