Jeanneau Leader 10 - 2011

Navrhl Božo Bećir - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~3h

Jeanneau Leader 10 - 2011

Pro

Navrhl Božo Bećir - Odpovídá do ~3h

Osoby: 8
520 hp
10,8 m
2011
Se skipperem

Více o Jeanneau Leader 10

Text byl přeložen automaticky

Hledáte luxusní a prostornou jachtu k prozkoumání úžasných Elafitských ostrovů poblíž Dubrovníku? Nehledejte nic jiného než Jeanneau Leader 10. Tato elegantní a stylová jachta je perfektní volbou pro každodenní pronájmy a nabízí pohodlný a sofistikovaný způsob, jak stylově prozkoumat ostrovy. Se svým elegantním a moderním designem vyzařuje Leader 10 eleganci a sofistikovanost, díky čemuž je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní a stylový zážitek. ...

Hledáte luxusní a prostornou jachtu k prozkoumání úžasných Elafitských ostrovů poblíž Dubrovníku? Nehledejte nic jiného než Jeanneau Leader 10. Tato elegantní a stylová jachta je perfektní volbou pro každodenní pronájmy a nabízí pohodlný a sofistikovaný způsob, jak stylově prozkoumat ostrovy. Se svým elegantním a moderním designem vyzařuje Leader 10 eleganci a sofistikovanost, díky čemuž je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní a stylový zážitek. Jeho prostorný kokpit a lehátka z něj dělají dokonalé místo k odpočinku a opalování, zatímco jeho dobře vybavená kabina nabízí veškerý komfort a vybavení, které potřebujete pro den na vodě. V ceně je zahrnuto: - posádka, - plážové osušky, - sup board, - vybavení na šnorchlování, - studené nápoje na palubě, - výrobník ledu, - kávovar, - občerstvení, - WiFi, - závěrečný úklid Příplatky: Palivo - 250 Euro za Celodenní výlet na Elafitské ostrovy - 180 Euro za půldenní výlet na Elafitské ostrovy Lze pronajmout: Na více dní nebo na den od 10 do 18 Doufám, že se uvidíme na palubě :)

Looking for a luxurious and spacious yacht to explore the stunning Elafiti Islands near Dubrovnik? Look no further than the Jeanneau Leader 10. This elegant and stylish yacht is the perfect choice for daily rentals, offering a comfortable and sophisticated way to explore the islands in style. With its sleek and modern design, the Leader 10 exudes elegance and sophistication, making it the perfect choice for those looking for a luxurious and stylish ...

Looking for a luxurious and spacious yacht to explore the stunning Elafiti Islands near Dubrovnik? Look no further than the Jeanneau Leader 10. This elegant and stylish yacht is the perfect choice for daily rentals, offering a comfortable and sophisticated way to explore the islands in style. With its sleek and modern design, the Leader 10 exudes elegance and sophistication, making it the perfect choice for those looking for a luxurious and stylish experience. Its spacious cockpit and sun loungers make it the perfect place to relax and soak up the sun, while its well-appointed cabin offers all the comfort and amenities you need for a day on the water. In price included: - crew, - beach towels, - sup board, - snorkeling equipment, - cold drinks on board, - ice maker, - coffee machine, - snacks, - WiFi, - final cleaning Extra charges: Fuel - 250 Euro for Elafiti Islands trip full day trip - 180 Euro for Elafiti Islands trip half day trip It can be rented: For multiple days or for day rent from 10 to 18 Hope to see you on board :)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Jeanneau - Leader 10
Rok výroby
2011
Povolená kapacita
8
Počet kajut
2
Počet lůžek
6
Počet toalet
1
Délka (m)
10,8
Šířka (m)
3,7
Ponor (m)
0,8
Motor
520hp (2 motory) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Dubrovnik
Cavtat

Používání

Exkurzní den
Plavba
Potápění

Slevová akce majitele

05 - 30 kvě 2024
-10%

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Towels
Povinné
Zdarma
Snorkeling set
Povinné
Zdarma
Sup-board
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 13 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Alexis
Alexis
Text byl přeložen automaticky
Pěkný den s přátelskou posádkou.
Nice day with a friendly crew.
Alexandre
Alexandre
Text byl přeložen automaticky
Na Bozoově lodi jsme se skvěle bavili: loď byla úžasná, posádka byla opravdu milá a zajistila, že prožijeme nezapomenutelný zážitek.
We had a great time on Bozo’s boat: the boat was amazing, the crew was really nice and made sure we live an unforgettable experience.
James
James
Text byl přeložen automaticky
Pronajali jsme si loď na jeden den a kvalita personálu a celý zážitek byl vynikající. Znovu je najal během našeho týdne v Dubrovníku
We hired the Boat for a day, and the quality of the staff and whole experience was excellent. Re-hired them again during our week in Dubrovnik
Wyatt
Wyatt
Text byl přeložen automaticky
S přáteli jsme se na lodi skvěle bavili. Musíme se podívat na spoustu skvělých míst v okolí Dubrovníku.
My friends and I had a great time on the boat. We got to check out a lot of cool places around Dubrovnik.
Darleen
Darleen
Text byl přeložen automaticky
Great job A pleasure to work with Bizo Professional and answered any pre trip questions and was available at any time The boat was great snd clean and cres was professional and friendly Truly one of the best days on our trip
{{ commentTranslate }}
Robbie
Robbie
Text byl přeložen automaticky
Skvělý den na palubě dobře vybavené lodi. Obávali jsme se, že bouřkové počasí může způsobit zrušení - Takže opravdu oceňujeme, že nás zkušený kapitán navigoval a dokonce našel nějaké zátoky s trochou slunečního svitu!
A terrific day onboard a well-equipped boat. We were worried stormy weather may cause us to cancel - So we really appreciate the expert skipper navigating us through and even finding some bays with some sunshine!
Stéfanie
Stéfanie
Text byl přeložen automaticky
Perfektní!! Úžasný den ! Děkujiuuuu!
Perfect !! Amazing day ! Thank youuuuu!
Moises
Moises
Text byl přeložen automaticky
The captain and mate were excellent, boat was clean and everything was great. Will come back and do it again next year. Thank you.
{{ commentTranslate }}
Ching Ho
Ching Ho
Text byl přeložen automaticky
Majitel Božo byl před naším výletem lodí tak citlivý a nápomocný a udělal ze všeho hračku. V den našeho výletu byly naše pantofle Joško a Nika tak milé a znalé; vzali nás na nejlepší místa ke koupání a dokonce nám pomohli získat rezervaci na oběd na ostrově. Byli také super flexibilní a vstřícní na základě toho, co jsme chtěli dělat po celý den.
The owner Božo was so responsive and helpful prior to our boat trip and made everything a breeze. On the day of our trip, our slippers Joško and Nika were so kind and knowledgeable; they took us to the best places for swimming and even helped us get a reservation for lunch on an island. They were also super flexible and accommodating based on what we felt like doing throughout the day.
Nigel
Nigel
Text byl přeložen automaticky
Nemůžu poděkovat Bozovi za to, že nám pomohl zorganizovat naši denní chartu, posádka byla skvělá, vzala nás na úžasná místa ke koupání, výlety po ostrovech a neuvěřitelnou restauraci na oběd! Nelze dostatečně doporučit, pokud potřebujete charter v Dubrovníku, ujistěte se, že používáte Bozo a jeho tým. Velké poděkování naší včerejší posádce, měli jsme den, na který budeme dlouho vzpomínat!
I cannot thank Bozo for helping us organise our days charter, the crew were excellent took us to amazing swimming spots, tours around islands and an incredible restaurant for lunch! Cannot recommend enough, if you need a charter in Dubrovnik make sure you use Bozo ans his team. A big thank you to our crew yesterday, we had a day we will remember for a long time!
Jean Francois
Jean Francois
Text byl přeložen automaticky
Everything was perfect and the crew was friendly and professional
{{ commentTranslate }}
Philip
Philip
Text byl přeložen automaticky
Had a fantastic day on a very nice boat and reasonably priced. Could not fault the crew very helpful and ran the day the way we wanted . Took us to some amazing places to swim along with a lovely place to stop for lunch . went out of there way to drop us back as close as possible to hotel will use again and highly recommend them .
{{ commentTranslate }}
Tobias
Tobias
Text byl přeložen automaticky
Had a great day on the water with very good service
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Božo Bećir
Božo Bećir
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 3 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den