Fratelli Aprea Sorrento 7,50 open cruise - 2016

Navrhl Giovanni - Odpovídá do ~2h
Nízká míra přijetí

Fratelli Aprea Sorrento 7,50 open cruise - 2016


Navrhl Giovanni - Odpovídá do ~2h

Osoby: 7
140 hp
7,5 m
2016
Se skipperem

Více o Tour Gozzo Fratelli Aprea 750

Text byl přeložen automaticky

Gozzo Fratelli Aprea má délku 7,5 metru a uveze až 7 osob. Loď je vybavena sluneční terasou, polštáři, toaletou, markýzou, sprchou, žebříkem a bezpečnostním zařízením. K zapůjčení gozza je nutný kapitán na palubě a je zahrnut v ceně. Kromě plážových ručníků, šnorchlovacích masek a nápojů jsou v ceně. Pohonné hmoty nejsou zahrnuty v ceně pronájmu a činí 120 € za prohlídku ostrova Ischia Dále má základnu ve Foriu, ale je možné požádat o ...

Gozzo Fratelli Aprea má délku 7,5 metru a uveze až 7 osob. Loď je vybavena sluneční terasou, polštáři, toaletou, markýzou, sprchou, žebříkem a bezpečnostním zařízením. K zapůjčení gozza je nutný kapitán na palubě a je zahrnut v ceně. Kromě plážových ručníků, šnorchlovacích masek a nápojů jsou v ceně. Pohonné hmoty nejsou zahrnuty v ceně pronájmu a činí 120 € za prohlídku ostrova Ischia Dále má základnu ve Foriu, ale je možné požádat o její doručení v obci na ostrově za cenu 30 €. Ischia na vás čeká na prozkoumání na palubě 7,5metrové lodi Gozzo. Můžete relaxovat a opalovat se, navštívit pobřeží a bavit se potápěním do křišťálově čistých vod Ischie. Zázraky ostrova a moře, které ho obklopuje, jsou všechny k prozkoumání a můžete to udělat tím nejlepším způsobem na palubě Gozzo!

Il Gozzo Fratelli Aprea ha una lunghezza di 7.5 metri e può portare fino a 7 persone. L’imbarcazione è dotato di prendisole, cuscineria, wc, tendalino, doccia, scaletta e dotazioni di sicurezza. Lo skipper a bordo è necessario per il noleggio del gozzo ed è compreso nel prezzo. Così come sono compresi teli da mare, maschere da snorkeling e bevande. Il carburante non è incluso nel prezzo del noleggio e ammonta a 120€ per un giro dell'isola di ...

Il Gozzo Fratelli Aprea ha una lunghezza di 7.5 metri e può portare fino a 7 persone. L’imbarcazione è dotato di prendisole, cuscineria, wc, tendalino, doccia, scaletta e dotazioni di sicurezza. Lo skipper a bordo è necessario per il noleggio del gozzo ed è compreso nel prezzo. Così come sono compresi teli da mare, maschere da snorkeling e bevande. Il carburante non è incluso nel prezzo del noleggio e ammonta a 120€ per un giro dell'isola di Ischia Inoltre, ha la base è a Forio, ma è possibile richiedere la sua consegna in un comune sull’isola per un costo di 30€. Ischia vi aspetta per essere esplorata a bordo del Gozzo da 7.5 metri. Potrete rilassarvi a prendere il sole, visitare il litorale e divertirvi tuffandovi nelle acque cristalline di Ischia. Le meraviglie dell’isola e del mare che la circonda sono tutti da esplorare e lo potrete fare nel migliore dei modi a bordo del Gozzo!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Fratelli Aprea - Sorrento 7,50 open cruise
Rok výroby
2016
Povolená kapacita
7
Počet toalet
1
Délka (m)
7,5
Šířka (m)
2,9
Ponor (m)
1
Motor
140hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
100 L
Nádrž na sladkou vodu
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Forio

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Hygiena

WC (1)
Zásobník na sladkou vodu (100 l)
Koupelna (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Ručníky
Teakový rošt

Navigace

Elektrický kotevní naviják
VHF
Kompas

Zábava

Schůdky

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Carburante per tour Ischia
Povinné
/ den
Ghiacciaia con bibite
Zdarma
teli da mare
Zdarma
attrezzatura snorkeling
Zdarma
Pick up in porto diverso da Forio
/ den
Carburante visita addizionale Procida
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Stéphanie
Stéphanie
Text byl přeložen automaticky
Réponse rapide et flexible de Giovanni qui a trouvé un bateau, le premier choisi étant indisponible. Dario, notre skipper, était expérimenté, calme, agréable et chaleureux, et a été très attentif au bien être et la sécurité de notre famille. La journée magnifique de tour de l’île d’Ischia, avec ses divers sites de baignade, a été un des plus beaux moments de notre séjour. Merci Dario!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Giovanni
Giovanni
Člen od 2022
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Španělština, Angličtina
Od
/ den