Italboats Predator 570 - 2018

Navrhl Giovanni - Odpovídá do ~2h
Nízká míra přijetí

Italboats Predator 570 - 2018


Navrhl Giovanni - Odpovídá do ~2h

Osoby: 5
40 hp
5,7 m
2018
Bez skippera

Více o Gommone Predator 570 #2

Text byl přeložen automaticky

Predator je 5,7 metru dlouhý člun a pojme až 5 cestujících. Člun Predator je vybaven motorem o výkonu 40 HP, proto je možné plout bez lodního oprávnění. Uvedené ceny nezahrnují palivo, které se platí podle spotřeby. Člun má základnu ve Foriu, ale na požádání jej lze dopravit do jiného města na ostrově za 20 EUR. Vydejte se objevovat nádherné vody Ischie na palubě 5,7metrového Predatoru a můžete si užívat pláže na pobřeží ve společnosti ...

Predator je 5,7 metru dlouhý člun a pojme až 5 cestujících. Člun Predator je vybaven motorem o výkonu 40 HP, proto je možné plout bez lodního oprávnění. Uvedené ceny nezahrnují palivo, které se platí podle spotřeby. Člun má základnu ve Foriu, ale na požádání jej lze dopravit do jiného města na ostrově za 20 EUR. Vydejte se objevovat nádherné vody Ischie na palubě 5,7metrového Predatoru a můžete si užívat pláže na pobřeží ve společnosti přátel nebo rodiny a podnikat skvělé výlety. Můžete se také zastavit a ochutnat některé typické místní speciality v restauracích ostrova.

Il Predator è un’imbarcazione lunga 5.7 metri e può trasportare fino a 5 passeggeri. Il gommone Predator è dotato di un motore da 40 HP pertanto è possibile navigare senza patente nautica. I prezzi mostrati non includono il carburante che è pagato a seconda dell’utilizzo. Il gommone è di base a Forio, tuttavia può essere consegnato in un altro comune dell’isola su richiesta per 20€. Partite alla scoperta delle meravigliose acque di Ischia ...

Il Predator è un’imbarcazione lunga 5.7 metri e può trasportare fino a 5 passeggeri. Il gommone Predator è dotato di un motore da 40 HP pertanto è possibile navigare senza patente nautica. I prezzi mostrati non includono il carburante che è pagato a seconda dell’utilizzo. Il gommone è di base a Forio, tuttavia può essere consegnato in un altro comune dell’isola su richiesta per 20€. Partite alla scoperta delle meravigliose acque di Ischia a bordo del Predator da 5.7 metri e potrete godervi in compagnia di amici o famiglia le spiagge del litorale e fare splendide escursioni. Potrete anche fermarvi a gustare qualche tipica specialità locale nei ristoranti dell’isola.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Italboats - Predator 570
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5,7
Šířka (m)
2,6
Ponor (m)
0,6
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
25 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Forio

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě

Kuchyň

Chladnička

Zábava

Schůdky

Navigace

Motor přídavného člunu

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (1)

Možnosti

Ghiacciaia
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Oliver
Oliver
Text byl přeložen automaticky
Good professional service. Very nice that they help get you in and out of the harbour. Boat works without any complains
{{ commentTranslate }}
Jacqueline
Jacqueline
Text byl přeložen automaticky
Velmi pěkný zážitek. Posádka West Coast Crew nás velmi dobře poučila a dokonce nám dala dva chladicí boxy na nápoje a tak. Dokonce nás doprovázeli, dokud jsme nevyšli z přístavu. Také skvělá doporučení, kde se ubytovat s lodí. Měli jsme skvělý a zábavný den u moře, ještě jednou děkujeme!
Very nice experience. The West Coast Crew instructed us very well and even gave us two cooling boxes for beverages and stuff. They even accompanied us until we were out of the harbour. Also great recommendations on where to stay with the boat where given. We had a great and fun day at the sea, thank you again!

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Giovanni
Giovanni
Člen od 2022
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Španělština, Angličtina
Od
/ den