Chaparral Sunesta 233 - 2001

Chaparral Sunesta 233 - 2001

Pro

Navrhl José Francisco Rios Martin - Odpovídá do ~6h

Osoby: 8
250 hp
7,8 m
2001
S nebo bez skippera

Více o KRAKEN

Text byl přeložen automaticky

Pronajměte si tuto pohádkovou velkou loď o délce 7,80 metru. Kompletně restaurováno v čalounění, laku a novém motoru, vše v lednu 2024. Má inovativní 7'' plotr, do kterého obsahuje navigační mapu a systém Down vision pro získání dobrých snímků mořského dna, VHF rádio s LSD a GPS. Automatický kotevní vrátek. Skvělé pro plavbu s rodinou nebo pro jakoukoli námořní aktivitu. Má 2 koupací plošiny a stejně jako 2 koupelnové sprchy na přídi a zádi, 1 umyvadlo, ...

Pronajměte si tuto pohádkovou velkou loď o délce 7,80 metru. Kompletně restaurováno v čalounění, laku a novém motoru, vše v lednu 2024. Má inovativní 7'' plotr, do kterého obsahuje navigační mapu a systém Down vision pro získání dobrých snímků mořského dna, VHF rádio s LSD a GPS. Automatický kotevní vrátek. Skvělé pro plavbu s rodinou nebo pro jakoukoli námořní aktivitu. Má 2 koupací plošiny a stejně jako 2 koupelnové sprchy na přídi a zádi, 1 umyvadlo, ostrůvek rohoží na přídi a zádi přestavitelný na stůl, plavba je velmi stabilní na konfiguraci jeho trupu. S lodí Kraken si můžete vychutnat naše pobřeží Malagy, s krásnými výhledy na pobřeží a možností pozorování delfínů. S vaší licencí si můžete pronajmout loď Kraken s lyžemi nebo wakeboardem, maximálně 4 osoby na palubě. S mým kapitánem si můžete pronajmout krakenův člun s lyžemi, wakeboardy, koblihami nebo pádly s maximálně 5 lidmi na palubě včetně mého kapitána.

Alquila esta fabulosa lancha de gran amplitud con 7.80 metros de eslora. Totalmente restaurada en tapicería, pintura y motor nuevo, todo en enero 2024. Cuenta con un innovador plotter de 7´´ en el que incorpora carta de navegación y el sistema Down visión para obtener buenas imágenes del fondo marino, Radio VHF con LSD Y GPS.. Molinete de ancla automatico. Genial para navegar en familia o hacer cualquier actividad náutica, Cuenta con 2 plataformas ...

Alquila esta fabulosa lancha de gran amplitud con 7.80 metros de eslora. Totalmente restaurada en tapicería, pintura y motor nuevo, todo en enero 2024. Cuenta con un innovador plotter de 7´´ en el que incorpora carta de navegación y el sistema Down visión para obtener buenas imágenes del fondo marino, Radio VHF con LSD Y GPS.. Molinete de ancla automatico. Genial para navegar en familia o hacer cualquier actividad náutica, Cuenta con 2 plataformas de baño e igual que 2 duchas de baño en proa y en popa, 1 fregadero, isla de colchonetas en proa y en popa convertible en mesa, navega muy estable por su configuración del casco. Con la embarcación kraken podrás disfrutar de nuestro litoral Malagueño, con hermosas vistas de la costa y pudiendo tener la posibilidad de tener avistamientos de delfines. Con tu licencia podrás alquilar la embarcación kraken con ski or wakeboard, no más de 4 personas a bordo. Con mi capitán podrás alquilar la embarcación kraken con ski, wakeboard, donut, o revolver no más de 5 personas a bordo incluyendo a mi capitán.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Chaparral - Sunesta 233
Rok výroby
2001
Povolená kapacita
8
Délka (m)
7,8
Šířka (m)
2,6
Ponor (m)
0,5
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
260 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Fuengirola

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
VHF

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Dřez

Možnosti

Supplément skipper
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

4.0 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Adriano
Adriano
Text byl přeložen automaticky
Anfänglich sehr zufrieden, da er das Boot sehr ausführlich erklärte. Da ich dann aber ausserhalb der erlaubten Zone gefahren bin (unbewusst!) wurden mir 100€ der Kaution eingezogen, obwohl ich das Boot in sehr gutem Zustand zurückgebracht habe. Er meinte dann, dass er mir die 100€ bei der nächsten Buchung abziehen werde. Sehr unseriös!
{{ commentTranslate }}
Jean Pierre
Jean Pierre
Text byl přeložen automaticky
Bravo Très belle journée, beau bateau et très bon skipper
{{ commentTranslate }}
Uwe
Uwe
Text byl přeložen automaticky
Very friendly owner. Top maintained boat. Very clean. All went well. We had a perfect day. We definitely would recommend!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: José Francisco Rios Martin
José Francisco Rios Martin
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 6 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Od
/ den