Allegra Boats Q20 - 2021

Navrhl Antonella - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~8h

Allegra Boats Q20 - 2021

Pro

Navrhl Antonella - Odpovídá do ~8h

Osoby: 6
40 hp
6 m
2021
S nebo bez skippera

Více o Q 20

Text byl přeložen automaticky

Pronajměte si tento krásný Q-boat, krásný a kompaktní motorový člun, ideální pro trávení zábavných dní na lodi s rodinou a přáteli. Loď je kombinací agresivity a elegance dnes již známé loděnice Bluline a je poháněna motorem o výkonu 40 HP a lze ji tedy řídit i bez nutnosti vlastnit lodní průkaz, což vám přináší potěšení z jízdy na moři, v bezpečnost a pohodlí, dosažení rychlosti, která ve vás vyvolá silné emoce. . Na přídi je velká sluneční ...

Pronajměte si tento krásný Q-boat, krásný a kompaktní motorový člun, ideální pro trávení zábavných dní na lodi s rodinou a přáteli. Loď je kombinací agresivity a elegance dnes již známé loděnice Bluline a je poháněna motorem o výkonu 40 HP a lze ji tedy řídit i bez nutnosti vlastnit lodní průkaz, což vám přináší potěšení z jízdy na moři, v bezpečnost a pohodlí, dosažení rychlosti, která ve vás vyvolá silné emoce. . Na přídi je velká sluneční paluba s polštáři, zatímco na zádi je kokpit s pohodlnou pozicí při řízení. Z těchto důvodů je to ideální loď pro plavbu v zálivu Taormina a nádherném zálivu Cyclops a obdivování neuvěřitelných pobřeží Sicílie. Cena pronájmu nezahrnuje dodatečné náklady na palivo, jídlo a případné kotvení. Na palubě je možné požádat o kapitána za cenu 80 € na půl dne a 100 € na celý den.

Noleggio questo bellissimo Q-barca, un motoscafo bello e compatto, perfetto per passare divertenti giornate in barca insieme ai vostri familiari e agli amici. La barca è un binomio di aggressività ed eleganza dell’ormai noto cantiere nautico Bluline ed è alimentata da un motore da 40 CV e perciò potrà essere guidato anche senza necessità di possedere la patente nautica regalandovi il piacere della guida in mare, in sicurezza e comodità raggiungendo ...

Noleggio questo bellissimo Q-barca, un motoscafo bello e compatto, perfetto per passare divertenti giornate in barca insieme ai vostri familiari e agli amici. La barca è un binomio di aggressività ed eleganza dell’ormai noto cantiere nautico Bluline ed è alimentata da un motore da 40 CV e perciò potrà essere guidato anche senza necessità di possedere la patente nautica regalandovi il piacere della guida in mare, in sicurezza e comodità raggiungendo una velocità che vi farà provare forti emozioni. . A prua è presente un ampio prendisole con cuscini, mentre a poppa è presente un pozzetto con una comoda postazione di guida. Per questi motivi è la barca perfetta per navigare all’interno della baia di Taormina e la meravigliosa Baia dei Ciclopi ed ammirare le incredibili coste della Sicilia. Il prezzo di noleggio esclude i costi aggiuntivi di carburante, cambusa ed eventuali ormeggi. È possibile richiedere uno skipper a bordo al prezzo di 80€ per la mezza giornata e 100€ per la giornata intera.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Allegra Boats - Q20
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
6
Délka (m)
6
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1,5
Motor
40hp (1 motor)
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Jiné
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Giardini-Naxos

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře

Kuchyň

Chladnička

Zábava

Schůdky

Navigace

Motor přídavného člunu

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Therese
Therese
Text byl přeložen automaticky
We had a great day, and our skipper showed us the best of Naxos and Taormina. The boat was super. Perfect!
{{ commentTranslate }}
Corinne
Corinne
Text byl přeložen automaticky
Rundum perfekt! Die Buchung, die Übergabe sowie die Rücknahme verlief einwandfrei. Das Personal war sehr nett und gab uns Tipps, wo es mit dem Boot am Schönsten ist. Zusätzlich erhielten wir eine Tiefkühltruhe sowie Boxen für Musik - mega!
{{ commentTranslate }}
Antonella
Antonella
Text byl přeložen automaticky
thank you so much, it was a pleasure.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Antonella
Antonella
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 8 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Španělština, Němčina, Francouzština
Od
/ den