Olympic 30SR - 2020

Navrhl VASILIKI - Odpovídá do ~1 dní

Olympic 30SR - 2020


Navrhl VASILIKI - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 10
500 hp
10 m
2020
Se skipperem

Více o Mikroi Prigipes

Text byl přeložen automaticky

Zcela nový Rib postavený v roce 2020. Ideální pro každodenní plavby (v Saronic a Kyklady nebo podél Athénské riviéry), stejně jako VIP transfery a nabídkové služby. Z naší základny v Glyfadě (nacházející se na Athénské riviéře), oblíbeném výchozím bodu pro okružní plavby díky blízkosti Saronských ostrovů a některých Kykladských ostrovů, nabízíme denní plavby šité na míru. Personalizovaný a flexibilní zážitek z cestování, který vám umožní navrhnout ...

Zcela nový Rib postavený v roce 2020. Ideální pro každodenní plavby (v Saronic a Kyklady nebo podél Athénské riviéry), stejně jako VIP transfery a nabídkové služby. Z naší základny v Glyfadě (nacházející se na Athénské riviéře), oblíbeném výchozím bodu pro okružní plavby díky blízkosti Saronských ostrovů a některých Kykladských ostrovů, nabízíme denní plavby šité na míru. Personalizovaný a flexibilní zážitek z cestování, který vám umožní navrhnout itinerář, vybrat si destinace a vybrat aktivity na základě vašich konkrétních potřeb a preferencí. Záleží to jen na tobě!! Ať už se chcete zaměřit na jeden ostrov nebo prozkoumat více ostrovů za den, můžete si navrhnout perfektní trasu, která bude vyhovovat vašim zájmům a časovým omezením. Ať už vás zajímají Saronské ostrovy nebo Kyklady, je zcela na vás, jaké ostrovy chcete do své plavby zahrnout. Ať už si chcete zaplavat v odlehlých zátokách, prozkoumat historická místa, užít si vodní sporty, dopřát si místní kuchyni nebo jen relaxovat na nedotčených plážích, můžete si plavbu navrhnout tak, aby vyhovovala vašim požadovaným aktivitám. Ať už dáváte přednost celodenní exkurzi, půldennímu dobrodružství nebo plavbě při západu slunce, můžete si nastavit časový rámec, který nejlépe vyhovuje vašim preferencím. Časy odjezdu a návratu se navíc mohou přizpůsobit vašemu plánu. Náš zkušený personál vás může provést vaším každodenním procesem plánování plavby. Rezervujte si nyní svůj jedinečný zážitek!

Brand New Rib built 2020. Ideal for daily cruises (in Saronic and Cyclades or along Athens Riviera) as well as VIP Transfers and tender services. From our base in Glyfada (located in Athens Riviera), a popular starting point for cruises due to its proximity to the Saronic Islands and certain Cyclades Islands, we offer tail tailor-made daily cruises. A personalized and flexible travel experience, allowing you to design the itinerary, choose the ...

Brand New Rib built 2020. Ideal for daily cruises (in Saronic and Cyclades or along Athens Riviera) as well as VIP Transfers and tender services. From our base in Glyfada (located in Athens Riviera), a popular starting point for cruises due to its proximity to the Saronic Islands and certain Cyclades Islands, we offer tail tailor-made daily cruises. A personalized and flexible travel experience, allowing you to design the itinerary, choose the destinations, and select the activities based on your specific needs and preferences. It's all up to you!! Whether you want to focus on a single island or explore multiple islands in a day, you can design the perfect route that suits your interests and time constraints. Whether you are interested in the Saronic Islands or Cyclades, it's entirely up to you to decide which islands you want to include in your cruise. Whether you want to swim in secluded coves, explore historical sites, enjoy water sports, indulge in local cuisine, or simply relax on pristine beaches, you can design the cruise to cater to your desired activities. Whether you prefer a full-day excursion, a half-day adventure, or a sunset cruise, you can set the timeframe that best suits your preferences. Additionally, departure and return times can accommodate your schedule. Our experienced personnel can guide you through your daily cruise planning process. Book now your unique experience!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Olympic - 30SR
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
10
Počet toalet
1
Délka (m)
10
Šířka (m)
2,9
Ponor (m)
0,4
Motor
500hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
500 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Glyfáda

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Koupelna

Pohodlí

Stůl
Sprcha na palubě
Koupací platforma
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Teakový rošt
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Detektor ryb

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez
Barbecue

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Emma
Emma
Text byl přeložen automaticky
George, our skipper, handled the boat beautifully and we managed to travel to several islands where we swam in crystal clear water. Vassiliki assisted with everything on the day and ensured that we had ice-cold drinks. The boat was in immaculate condition and well equipped with a shower to wash off the sea water after swimming as well as a good fridge / Bluetooth for your music. Highly recommend.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: VASILIKI
VASILIKI
Člen od 2023
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Řecko
Od
/ den
Zrušení zdarma