Aquamax B 23 F - 2019

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~4h

Aquamax B 23 F - 2019

Pro

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~4h

Osoby: 10
175 hp
7 m
2019
S nebo bez skippera

Více o AQUAMAX B 23 F

Text byl přeložen automaticky

Objevte a prozkoumejte dechberoucí kouzlo Hvaru a jeho okouzlujících sousedních ostrovů s Aquamax B-23F, kde každá plavba odhaluje tapisérii skrytých zátok, tyrkysového moře a nezapomenutelných vzpomínek na obzoru." Aquamax B-23F je mimořádné plavidlo, které spojuje naprostá elegance se vzrušujícím výkonem. Tato impozantní loď, která se táhne na délku téměř 7 metrů, nabízí dostatek prostoru pro pohodlí a zábavu, což z ní činí ideální RIB pro skupinová ...

Objevte a prozkoumejte dechberoucí kouzlo Hvaru a jeho okouzlujících sousedních ostrovů s Aquamax B-23F, kde každá plavba odhaluje tapisérii skrytých zátok, tyrkysového moře a nezapomenutelných vzpomínek na obzoru." Aquamax B-23F je mimořádné plavidlo, které spojuje naprostá elegance se vzrušujícím výkonem. Tato impozantní loď, která se táhne na délku téměř 7 metrů, nabízí dostatek prostoru pro pohodlí a zábavu, což z ní činí ideální RIB pro skupinová dobrodružství. Díky prostorné palubě a pohodlnému sezení má tato loď velkorysou kapacitu až až 10 lidí. To zajišťuje, že nikdo nezůstane pozadu, což vám umožní sdílet radost z objevování ohromujícího pobřeží Hvaru se svými nejbližšími společníky. Poháněný robustním motorem o výkonu 175 koní poskytuje Aquamax B-23F působivou rychlost a spotřebu paliva, což vám umožní dosáhněte snadno svých oblíbených destinací. Aquamax B-23F, vyrobený z vysoce kvalitních materiálů a pokročilé technologie, se může pochlubit vynikajícím výkonem a stabilitou, která zajišťuje hladkou jízdu i v náročných vodách. Naše vybavená loď Vám nabízí dokonalý komfort. Od zastíněné relaxace Bimini a snadného přístupu ke koupacímu žebříku až po pulzující rytmy z externích reproduktorů se každý okamžik na palubě stává oslavou. Luxusně si odpočiňte na příďové nebo teakové terase a nechte si chladit občerstvení v ledničce, když budete objevovat úžasná místa pro šnorchlování s naším bezplatným vybavením na šnorchlování. Jeho chytrá úložná řešení a praktické uspořádání zajistí, že budete mít vše, co potřebujete, na dosah ruky, takže každá cesta bude bezproblémová a příjemná. Vezměte s sebou také své chlupaté společníky na námořní dobrodružství, mazlíčci jsou na palubě více než vítáni!

Discover and explore the breathtaking allure of Hvar and its enchanting neighboring islands with Aquamax B-23F, where each voyage unveils a tapestry of hidden coves, turquoise sea and unforgettable memories on the horizon." The Aquamax B-23F is an extraordinary watercraft that combines sheer elegance with thrilling performance. Stretching almost 7 meters in length, this impressive boat offers an abundance of space for comfort and entertainment, ...

Discover and explore the breathtaking allure of Hvar and its enchanting neighboring islands with Aquamax B-23F, where each voyage unveils a tapestry of hidden coves, turquoise sea and unforgettable memories on the horizon." The Aquamax B-23F is an extraordinary watercraft that combines sheer elegance with thrilling performance. Stretching almost 7 meters in length, this impressive boat offers an abundance of space for comfort and entertainment, making it the ideal RIB for group adventures. With a spacious deck and comfortable seating this boat has a generous capacity of up to 10 people. That ensures no one is left behind, enabling you to share the joy of exploring Hvar's stunning coastline with your closest companions. Powered by a robust 175 horsepower engine the Aquamax B-23F delivers impressive speed and fuel efficiency, allowing you to reach your favourite destinations with ease. Crafted with high-quality materials and advanced technology, the Aquamax B-23F boasts superior performance and stability, ensuring a smooth ride even in challenging waters. Our equipped boat offers You the perfect comfort. From the shaded relaxation of the Bimini and the easy access of the bathing ladder to the vibrant beats from external speakers, every moment onboard becomes a celebration. Lounge luxuriously on the bow sundeck or teak sundeck and keep your refreshments cool in the icebox as you explore stunning snorkeling spots with our complimentary snorkeling equipment. Its smart storage solutions and practical layout ensure that you have everything you need at your fingertips, making every trip hassle-free and enjoyable. Also, bring along your furry companions for a nautical adventure pets are more than welcome on board!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce (bez skippera)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Kauce (se skipperem)
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Aquamax - B 23 F
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Délka (m)
7
Šířka (m)
2,7
Ponor (m)
0,5
Motor
175hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
146 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Hvar

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Lehátko
Koupací platforma
Teakový rošt
Venkovní lednička

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Julia
Julia
Text byl přeložen automaticky
We had the perfect day! 100% recommendation.
{{ commentTranslate }}
Alanna
Alanna
Text byl přeložen automaticky
Loved it! Easy planning and wonderful day
{{ commentTranslate }}
Louise
Louise
Text byl přeložen automaticky
The booking process was really easy and Jelena so friendly and accommodating, arranging drinks for the day. Our skipper Johnny was experienced, good fun, took us to some beautiful bays and booked us lunch at a restaurant on the Pakleni islands. Boat was perfect for what we needed to see the south of hvar. Highly recommend.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma