Solemar S 580 - 2018

Navrhl Filip - Odpovídá do ~1h

Solemar S 580 - 2018

Pro

Navrhl Filip - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
175 hp
7 m
2018
S nebo bez skippera

Více o Solemar Aquamax 175hp

Text byl přeložen automaticky

Tento moderní RIB je přesně to, co potřebujete pro svou vysněnou dovolenou s přáteli a rodinou! Je dobře vybavený a má vše, co potřebujete, na přídi je velký prostor, kde si můžete odpočinout a užívat si a vzadu sedět ve tvaru sedadel, ideální pro socializaci s přáteli nebo rodinou. Je ideální pro každodenní výlety a poznávání ostrovů a tajemného Jaderského moře. Má motor o výkonu 175 HP a pojme až 10 osob. Vzhledem k tomu, že sídlí na Hvaru, doporučujeme ...

Tento moderní RIB je přesně to, co potřebujete pro svou vysněnou dovolenou s přáteli a rodinou! Je dobře vybavený a má vše, co potřebujete, na přídi je velký prostor, kde si můžete odpočinout a užívat si a vzadu sedět ve tvaru sedadel, ideální pro socializaci s přáteli nebo rodinou. Je ideální pro každodenní výlety a poznávání ostrovů a tajemného Jaderského moře. Má motor o výkonu 175 HP a pojme až 10 osob. Vzhledem k tomu, že sídlí na Hvaru, doporučujeme vám prozkoumat vše v okolí, Hvar je jedním z nejkrásnějších ostrovů v Chorvatsku. Jste-li amatér nebo zkušenější jachtař a v závislosti na vaší úrovni dovedností a vlastnictví platné licence se můžete rozhodnout, zda budete plavit RIB sami, nebo se nechat jedním z našich profesionálních kapitánů vzít na dovolenou vašich snů. Cena kapitána je 70 euro za den. Palivová politika: "Full-to-Full" - Není zahrnuto v ceně. Palivo platíte přímo na čerpací stanici při check-outu (pomůžeme s doplňováním). Pokud potřebujete pevnou celkovou cenu, je možné si vyžádat nabídku včetně paliva. V takovém případě je nutné pronajmout si loď s naším kapitánem. Máte-li jakékoli dotazy, můžete nás zde kdykoli kontaktovat! Brzy se uvidíme!

This modern RIB is just what you need for your dream vacation with your friends and your family! It is well equipped and it has everything you need, there is a big space area at the bow where you can relax and enjoy and lounge shaped seats at the back, perfect for socializing with your friends or family. It is ideal for daily tours and exploring islands and the mysterious Adriatic Sea. It has engine with 175 HP and it can fit up to 10 people. Since ...

This modern RIB is just what you need for your dream vacation with your friends and your family! It is well equipped and it has everything you need, there is a big space area at the bow where you can relax and enjoy and lounge shaped seats at the back, perfect for socializing with your friends or family. It is ideal for daily tours and exploring islands and the mysterious Adriatic Sea. It has engine with 175 HP and it can fit up to 10 people. Since it is based in Hvar, we suggest you explore everything nearby, Hvar is one of the most beautiful islands in Croatia. If you are amateur or more experienced sailors and depending on your level of skill and the possession of a valid license you can decide to sail the RIB yourself or let one of our professional skippers take you on a holiday of your dreams. The price of the skipper is 70 euro per day. Fuel Policy: "Full-to-Full" - Not included in the price. You pay the fuel directly on the fuel station on check-out (we will assist refiling). If you need a fixed total price it’s possible to request an offer with the fuel included. In that case, it’s required to rent a boat with our skipper. If you have any questions, you can contact us here anytime! See you soon!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Solemar - Solemar S 580
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
10
Počet lůžek
1
Délka (m)
7
Motor
175hp (1 motor)
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Hvar

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Navigace

Motor přídavného člunu
VHF

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den
Towable Buoy/Tube/Doughnut
/ půjčení
Wakeboard
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.3 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Mark
Mark
Text byl přeložen automaticky
Loď byla nová a v perfektním stavu. Filip byl opravdu citlivý a snadno se s ním jednalo. Žádný stres, jen zábava. Úžasné bylo vidět ostrovy kolem Hvaru, na které se lze dostat na takové lodi, pokud je dobré počasí. Děkuji Filipe.
Boat was new and in perfect condition. Filip was really responsive and easy to deal with. No stress just fun. Amazing was to see the islands around Hvar which can all be reached in a boat like this if the weather is good. Thank you Filip.
Filip
Filip
Text byl přeložen automaticky
Děkujeme Marku, že jsi byl naším hostem. Bylo nám potěšením. Luka
Thank you Mark for being our guest. It was our pleasure. Luka
Thierry
Thierry
Text byl přeložen automaticky
Náš kapitán Rodolpho byl velmi profesionální, strávili jsme nezapomenutelný den, plavali jsme na krásných místech a tato loď byla velmi pohodlná, polotuhá, děkuji za tento krásný den a objímá Lilie
Notre skipper Rodolpho était très pro nous avons passé une journée inoubliable nous avons nagé dans des endroits magnifiques et ce bateau était très confortable un semi rigide merci pour cette belle journée et caresse à Lilie
Daniel
Daniel
Text byl přeložen automaticky
Na poslední chvíli nám vyměnili loď, byla větší, ale v horším stavu. V době návratu lodi jsme žádnou organizaci neviděli a měli jsme problémy přimět je, aby se nám věnovali. Užili jsme si i krásné ostrovy.
Nos cambiaron el barco en el último momento, era algo más grande pero en peor estado. A la hora de devolver la lancha no vimos una organización y tuvimos algunos problemas para que nos atendieran. Disfrutamos igualmente de las preciosas islas.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Filip
Filip
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den