Jeanneau Sun Odyssey 28.1 - 1998

Jeanneau Sun Odyssey 28.1 - 1998

Pro

Navrhl Fernando Augusto - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
Kajuty: 2
8,5 m
1998
Bez skippera

Více o DE LUCIA

Text byl přeložen automaticky

ROK 1998. REFIT V ROCE 2011 A 2023 Na Ibize najdete málo plachetnic této velikosti a tak dobře vybavených!!! Má nádherné solárium na přídi s matracemi, velmi vzácné na plachetnicích a dokonce s plotrem v kokpitu, což výrazně usnadňuje navigaci pro půjčovny bez kapitána. Uvnitř jsou dvě kajuty s manželskou postelí, jedna na přídi a jedna na zádi. Má také kompletní koupelnu a kuchyň. Kormidlo je vyrobeno z rákosu a stůl je skládací, díky čemuž je kokpit ...

ROK 1998. REFIT V ROCE 2011 A 2023 Na Ibize najdete málo plachetnic této velikosti a tak dobře vybavených!!! Má nádherné solárium na přídi s matracemi, velmi vzácné na plachetnicích a dokonce s plotrem v kokpitu, což výrazně usnadňuje navigaci pro půjčovny bez kapitána. Uvnitř jsou dvě kajuty s manželskou postelí, jedna na přídi a jedna na zádi. Má také kompletní koupelnu a kuchyň. Kormidlo je vyrobeno z rákosu a stůl je skládací, díky čemuž je kokpit zcela přehledný pro větší pohodlí a prostornost. Má také venkovní sprchu na zádi. V neposlední řadě prošla loď téměř kompletní rekonstrukcí v roce 2011 a udělali jsme to, co chybělo v roce 2023. Nezapomeňte nám poslat vaši poptávku na pronájem na více než jeden den nebo méně než jeden týden, vždy se pokusíme nabídnout vám personalizovanou nabídku přizpůsobenou vašim potřebám!!! Povinné příplatky: - Závěrečný úklid: 250 € (50 € za denní charter) - Komfortní balíček: 250 € (povinný s přenocováním) Volitelné doplňky: - Kapitán: 200 €/den - Luxusní balíček: Až 6 osob 400 €, od 7:00 až 10 osob: 500 EUR * KOMFORTNÍ BALÍČEK OBSAHUJE: - Ložní prádlo - Ručníky - Butan * LUXUSNÍ BALÍČEK OBSAHUJE: - Transfery z letiště-nástupní prostor-letiště - Recepce týdenních nákupů (aby bylo vše uloženo na palubě při příjezdu do lodi klient) Takto klient nepromarní první den charteru nákupem. - Pádlo pro surfování TIE BOAT S BEZPLATNÝM OUTBOARD. Odbavení a checkout v přístavu, ale nezahrnuje kotviště pro přenocování, nicméně pokud chcete kotvení na jeden den v týdnu, můžeme to za vás zajistit (v jakémkoli přístavu na Ibize a Formenteře, pokud vás neznají, kotviště vám většinou nerezervujte předem, obvykle zavoláte tentýž den a zařadí vás na čekací listinu, ale většinou si je můžeme zarezervovat předem) Týdenní charter začíná v sobotu kolem 16:00 a končí v pátek kolem 20:00, ale na požádání a v závislosti na dostupnosti může být povoleno přenocování na palubě poslední noc. V pronájmech s kapitánem může být v závislosti na profilu klienta a/nebo počtu osob po kapitánovi požadováno použití jedné z kajut. MOŽNOST VČASNÉ KONTROLY NEBO POZDNÍ KONTROLY (NALODENÍ PŘED VAŠIM ČASEM A ODLET POZDĚJI NEŽ V OBDOBÍ) KONZULTACE NÁKLADŮ A DOPLATKŮ (POUZE PRO PRONÁJMY S PŘESPOJENÍM) Tato loď se pronajímá i bez kapitána. V hlavní sezóně pouze celé týdny a v nízké a střední sezóně i jednotlivé dny (minimálně 3 dny bez kapitána). Za pronájem bez kapitána se účtuje příplatek 250 EUR. Vyhrazujeme si právo pronajmout si jej bez posádky VÝHRADNĚ A VÝHRADNĚ v závislosti na profilu klienta a podle jeho kvalifikace a zkušeností.

AÑO 1998. REFIT EN 2011 Y 2023 Pocos veleros vas a encontrar en Ibiza de este tamaño y tan bien equipados!!! Dispone de un magnífico solarium en proa con colchonetas, muy poco común en veleros e incluso con plotter en bañera, lo que facilita muchísimo la navegación para alquileres sin patrón. En el interior dispone de dos camarotes con cama doble de matrimonio, uno en la proa y otro en la popa. Además dispone de un baño completo y cocina. ...

AÑO 1998. REFIT EN 2011 Y 2023 Pocos veleros vas a encontrar en Ibiza de este tamaño y tan bien equipados!!! Dispone de un magnífico solarium en proa con colchonetas, muy poco común en veleros e incluso con plotter en bañera, lo que facilita muchísimo la navegación para alquileres sin patrón. En el interior dispone de dos camarotes con cama doble de matrimonio, uno en la proa y otro en la popa. Además dispone de un baño completo y cocina. El timón es de caña y la mesa plegable, lo cual hace que la bañera quede completamente despejada para mayor confort y amplitud. También dispone de una ducha exterior en popa. Por último y no menos importante, el barco ha sufrido un refit casi completo en el 2011 y lo que le faltaba se lo hemos hecho en el 2023. No dejes de hacernos llegar tu petición para alquileres de más de un dia o de menos de una semana, intentaremos ofrecerte siempre una oferta personalizada y adaptada a tus necesidades!!! Extras Obligatorios: - Limpieza final: 250 € (50 € para day chárter) - Pack confort: 250 € (obligatorio con pernocta) Extras Opcionales: - Patrón: 200 €/dia - Luxury pack: Hasta 6 pax 400 €, de 7 a 10 pax: 500 € * PACK CONFORT INCLUYE: - Ropa de cama - Toallas - Gas Butano * LUXURY PACK INCLUYE: - Traslados aeropuerto-zona de embarco-aeropuerto - Recepción de la compra semanal (para tener todo estibado a bordo a la llegada del cliente) De esta manera el cliente no pierde el primer dia del chárter en tener que realizar la compra. - Tabla de paddle surf EMBARCACIÓN AUXILIAR CON FUERABORDA GRATUITO. Checking y checkout en puerto, pero no incluye amarres para pernoctar, no obstante si quieres un amarre para algún dia de la semana nosotros te lo podemos gestionar (en cualquier marina de Ibiza y Formentera, si no te conocen, no te suelen reservar un amarre con anticipación, lo habitual es llamar el mismo dia y te ponen en lista de espera, pero nosotros solemos poder reservarlos con anticipación) El charter semanal comienza el sábado sobre las 16:00 horas y finaliza el viernes sobre las 20:00 horas, pero se podrá permitir la pernocta a bordo de la última noche, bajo petición y sujetos a disponibilidad. En los alquileres con patrón, en función del perfil del cliente y/o del número de personas, podría ser requerido que el capitán utilizara uno de los camarotes. POSIBILIDAD DE EARLY CHECKING O LATE CHECKING (EMBARCO ANTES DE SU HORA Y SALIDA MÁS TARDE DE LA HORA HABITUAL) CONSULTAR COSTES Y SUPLEMENTOS (SOLO EN ALQUILERES CON PERNOCTA) Este barco se alquila también sin patrón. En temporada alta sólo semanas completas y en temporada baja y media también dias sueltos (sin patrón un mínimo de 3 dias). El alquiler sin patrón tiene un suplemento de 250 €. Nos reservamos el derecho de alquilarlo sin tripulación ÚNICA Y EXCLUSIVAMENTE a según que perfil de cliente y según su titulación y su experiencia.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
12:00 / 20:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Jeanneau - Sun Odyssey 28.1
Rok výroby
1998
Povolená kapacita
8
Počet kajut
2
Počet lůžek
4
Délka (m)
8,5
Šířka (m)
3
Ponor (m)
1,8
Motor
30hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Nádrž na sladkou vodu
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Ibiza Town

Používání

Exkurzní den
Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Koupelna: 1

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez
Plynový vařič
Kávovar
Chladnička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
Speedometer
Hlavní plachta na navijáku
Kormidelní páky

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (100 l)
Koupelna (1)

Možnosti

LIMPIEZA FINAL DAY CHARTER
/ půjčení
LIMPIEZA FINAL CON PERNOCTA
/ půjčení
Pack confort (Ropa de cama, toallas y gas butano)
/ půjčení
SUPLEMENTO ALQUILER SIN PATRÓN
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.5 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jose Luis
Jose Luis
Text byl přeložen automaticky
Una experiencia muy recomendable. Los pequeños problemas que pudieron surgir se solventaron con interés y atención por parte de la empresa de alquiler. Viajamos 4 pax durante tres días completos por el perímetro de la isla de Ibiza y el barco funcionó a la perfección. Sólo el motor de la embarcación auxiliar no estuvo listo en el check in , pero esa misma tarde nos los trajeron al primer fondeo.
{{ commentTranslate }}
Fernando Augusto
Fernando Augusto
Text byl přeložen automaticky
Jose Luis, agradezco mucho tu reseña pero se te olvida algo muy importante... Y es que finalmente no salisteis a navegar en el barco alquilado sino en uno de categoría MUY SUPERIOR.
{{ commentTranslate }}
Maite
Maite
Text byl přeložen automaticky
Un barco muy bonito y una experiencia realmente aventurera
{{ commentTranslate }}
Fernando Augusto
Fernando Augusto
Text byl přeložen automaticky
Clientes muy simpáticos y educados!!!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Fernando Augusto
Fernando Augusto
Člen od 2017
PRO
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština, Španělština, Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den