Atlantic 690 sun cruiser - 2019

Navrhl Tomislav - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Atlantic 690 sun cruiser - 2019

Pro

Navrhl Tomislav - Odpovídá do ~1h

Osoby: 9
200 hp
6,9 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Atlantic 690 Sun Cruiser

Text byl přeložen automaticky

Atlantic 690 je výkonný motorový člun o výkonu 200 koní, který vás rychle vezme na nezapomenutelné jadranské dobrodružství. Nachází se na ostrově Krk, krásném místě plném památek, a nabízí vám skvělý výchozí bod pro plavbu podél chorvatského pobřeží. Proplujte blízkým Kvarnerským zálivem a navštivte krásná pobřežní města jako je Opatija nebo navštivte národní park Učka. Největší výhodou lodi je svoboda poznávat více ostrovů, zejména v Chorvatsku, ...

Atlantic 690 je výkonný motorový člun o výkonu 200 koní, který vás rychle vezme na nezapomenutelné jadranské dobrodružství. Nachází se na ostrově Krk, krásném místě plném památek, a nabízí vám skvělý výchozí bod pro plavbu podél chorvatského pobřeží. Proplujte blízkým Kvarnerským zálivem a navštivte krásná pobřežní města jako je Opatija nebo navštivte národní park Učka. Největší výhodou lodi je svoboda poznávat více ostrovů, zejména v Chorvatsku, zemi s více než 1000 ostrovy. Nedaleko jsou Cres, Rab a Mali Lošinj, takže si je během této dovolené nenechte ujít. Tato loď je dobře vybavena vším, co potřebujete, a má prostornou terasu na opalování a také malou kajutu, kde se můžete schovat před sluncem. Možnost zapůjčení tubu, wakeboardu nebo vodních lyží. K provozování našich lodí je nutná licence, nebo si můžete vzít kapitána, který bude zpoplatněn. Pro další informace a případné dotazy nám pošlete zprávu a připravte se na dovolenou snů v Chorvatsku!

Atlantic 690 ist ein leistungsstarkes Schnellboot mit 200-PS-Motor, das Sie schnell auf ein unvergessliches Adria-Abenteuer mitnehmen kann. Auf der Insel Krk gelegen, einem wunderschönen Ort voller Sehenswürdigkeiten, bietet es Ihnen einen großartigen Ausgangspunkt für eine Kreuzfahrt entlang der kroatischen Küste. Fahren Sie durch die nahe gelegene Kvarner Bucht und besuchen Sie schöne Küstenstädte wie Opatija oder besuchen Sie den Nationalpark Učka. ...

Atlantic 690 ist ein leistungsstarkes Schnellboot mit 200-PS-Motor, das Sie schnell auf ein unvergessliches Adria-Abenteuer mitnehmen kann. Auf der Insel Krk gelegen, einem wunderschönen Ort voller Sehenswürdigkeiten, bietet es Ihnen einen großartigen Ausgangspunkt für eine Kreuzfahrt entlang der kroatischen Küste. Fahren Sie durch die nahe gelegene Kvarner Bucht und besuchen Sie schöne Küstenstädte wie Opatija oder besuchen Sie den Nationalpark Učka. Der größte Vorteil eines Bootes ist die Freiheit, mehr Inseln zu erkunden, insbesondere in Kroatien, einem Land mit mehr als 1000 Inseln. In der Nähe befinden sich Cres, Rab und Mali Lošinj, also verpassen Sie nicht, sie während dieses Urlaubs zu genießen. Dieses Boot ist gut ausgestattet mit allem, was Sie brauchen, und es hat ein geräumiges Sonnendeck sowie eine kleine Kabine, um sich vor der Sonne zu verstecken. Möglichkeit, Tube, Wakeboard oder Wasserski zu mieten. Für den Betrieb unserer Schiffe ist eine Lizenz erforderlich, oder Sie können einen Skipper nehmen, der zusätzlich berechnet wird. Für alle weiteren Informationen und alle Fragen, die Sie haben könnten, senden Sie uns eine Nachricht und bereiten Sie sich auf den Traumurlaub in Kroatien vor!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Atlantic - 690 sun cruiser
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
9
Počet kajut
1
Počet lůžek
1
Délka (m)
6,9
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,5
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Krk

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Slevová akce majitele

01 dub - 15 kvě 2024
-10%

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják

Pohodlí

Stůl
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den
Water skii
/ den
Donut
/ den
Wakeboard
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Andreas
Andreas
Text byl přeložen automaticky
Alles perfekt und unkompliziert. Beim nächsten Urlaub gerne wieder... Danke!
{{ commentTranslate }}
Christian
Christian
Text byl přeložen automaticky
Alles bestens gerne wieder…..! Kann ich nur empfehlen, Kommunikation stimmte, übergaben einwandfrei!!!! Daher 5 Sterne
{{ commentTranslate }}
Stijn
Stijn
Text byl přeložen automaticky
Pronajali jsme si atlantický námořní křižník 690. I když motor musel tvrdě pracovat (devět dospělých), loď fungovala velmi dobře. Tomislav a jeho tým si našli čas, aby vysvětlili, co dělat, a měli jít. Měli jsme skvělý den. Také, když jsme kontaktovali Tomislava, odpověděl za méně než 1/2 hodiny!!!
We rented a atlantic marine sun cruiser 690. Even though the engine had to work hard (nine adults) the boat performed very well. Tomislav and his team took there time to explane what to do and were to go. We had a great day. Also, when we contacted Tomislav hé answered in less than 1/2 hour!!!
Christoph
Christoph
Text byl přeložen automaticky
Všechno skvělé! Vysoce doporučeno! Pěkný kontakt, čistá a technicky i opticky dokonalá loď. Tomislav mluví německy a anglicky, mimo jiné je velmi pracovitý a zdvořilý.
Alles Bestens! Sehr empfehlenswert! Netter Kontakt, sauberes und technisch wie optisch einwandfreies Boot. Tomislav spricht u.a. Deutsch und Englisch, ist sehr bemüht und zuvorkommend.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Tomislav
Tomislav
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Němčina
Od
/ den