Bénéteau Flyer 650 Sun Deck - 2011

Bénéteau Flyer 650 Sun Deck - 2011


Navrhl Kevin - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
150 hp
6 m
2011
Bez skippera

Více o beneteau flyer 650 SunDeck

Text byl přeložen automaticky

Vítejte na palubě nádherného Beneteau Flyer 650 Sundeck ️ s vaším pasem na nezapomenutelný zážitek z plachtění z malebného přístavu La Rochelle. Tato prostorná sluneční terasa s kapacitou 8 míst je ideální pro výlety s rodinou nebo přáteli. Nechte se svést jeho slunečnou palubou, ideální pro opalování v naprostém klidu, zatímco milovníci vzrušení ocení pozoruhodný výkon jeho motoru. Na palubě najdete dobře vybavený obytný prostor s pohodlnými sedadly ...

Vítejte na palubě nádherného Beneteau Flyer 650 Sundeck ️ s vaším pasem na nezapomenutelný zážitek z plachtění z malebného přístavu La Rochelle. Tato prostorná sluneční terasa s kapacitou 8 míst je ideální pro výlety s rodinou nebo přáteli. Nechte se svést jeho slunečnou palubou, ideální pro opalování v naprostém klidu, zatímco milovníci vzrušení ocení pozoruhodný výkon jeho motoru. Na palubě najdete dobře vybavený obytný prostor s pohodlnými sedadly a ergonomickým stanovištěm kormidla, které poskytují hladký a příjemný zážitek z plavby. Pokud je vaše skupina větší než osm cestujících, máme k dispozici také několik lodí, které uspokojí vaše potřeby. Rezervujte nyní a připravte se na plavbu stylově a pohodlně na další námořní útěk z La Rochelle.

Bienvenue à bord du magnifique Beneteau Flyer 650 Sundeck ️ votre passeport pour une expérience de navigation inoubliable depuis le pittoresque port de La Rochelle. Doté d'une capacité de 8 places, ce spacieux sundeck est idéal pour les excursions en famille ou entre amis. Laissez-vous séduire par son pont ensoleillé, parfait pour bronzer en toute tranquillité, tandis que les amateurs de sensations fortes apprécieront les performances remarquables ...

Bienvenue à bord du magnifique Beneteau Flyer 650 Sundeck ️ votre passeport pour une expérience de navigation inoubliable depuis le pittoresque port de La Rochelle. Doté d'une capacité de 8 places, ce spacieux sundeck est idéal pour les excursions en famille ou entre amis. Laissez-vous séduire par son pont ensoleillé, parfait pour bronzer en toute tranquillité, tandis que les amateurs de sensations fortes apprécieront les performances remarquables de son moteur. À bord, vous trouverez un espace de vie bien aménagé, avec des sièges confortables et un poste de pilotage ergonomique, offrant une expérience de navigation fluide et agréable. Si votre groupe compte plus de huit passagers, nous avons également plusieurs bateaux disponibles pour répondre à vos besoins. Réservez dès maintenant et préparez-vous à naviguer dans le style et le confort lors de votre prochaine escapade maritime au départ de La Rochelle.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 22:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Bénéteau - Flyer 650 Sun Deck
Rok výroby
2011
Povolená kapacita
8
Počet kajut
1
Délka (m)
6
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,6
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
140 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
La Rochelle

Používání

Exkurzní den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Paul-Etienne
Paul-Etienne
Text byl přeložen automaticky
Système de location en "autonomie" très bien géré, tout les infos nécessaires sont envoyées avant la loc et très claires. Bateau en bon état moteur performant et discret, nous avons fait fort boyard et l'île d'aix, compter au moins 100e d'essence :) Je recommande !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Kevin
Kevin
Člen od 2024
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den
Zrušení zdarma