Pogo Structures Pogo 30 - 2022

Pogo Structures Pogo 30 - 2022

Pro


Osoby: 6
Kajuty: 2
9,1 m
2022
Bez skippera

Více o EPONA

Text byl přeložen automaticky

Vítejte na palubě EPONA, je to úžasná plachetnice určená k pronájmu. Tato Pogo 30 z roku 2022 vás zavede do těch nejkrásnějších kotvišť v La Trinité-sur-Mer. plachetnice měří 9 m, výkon dosahuje 20 HP. Počet kabin: 2 m počet osob: 6, Loď je určena na okružní turistické plavby. Tento Pogo 30 je vybaven 1 toaletou se sprchou. Žádosti o cenovou nabídku provádějte přímo prostřednictvím naší platformy, my sami se vám zpětně ozveme s těmi nejvýhodnějšími ...

Vítejte na palubě EPONA, je to úžasná plachetnice určená k pronájmu. Tato Pogo 30 z roku 2022 vás zavede do těch nejkrásnějších kotvišť v La Trinité-sur-Mer. plachetnice měří 9 m, výkon dosahuje 20 HP. Počet kabin: 2 m počet osob: 6, Loď je určena na okružní turistické plavby. Tento Pogo 30 je vybaven 1 toaletou se sprchou. Žádosti o cenovou nabídku provádějte přímo prostřednictvím naší platformy, my sami se vám zpětně ozveme s těmi nejvýhodnějšími návrhy.

Bienvenue sur EPONA, un superbe voilier dédié à la location. Fabriqué en 2022, le Pogo 30 vous emmènera dans les plus beaux mouillages de La Trinité-sur-Mer. Le voilier fait 9 mètres de longueur pour une puissance de 20 chevaux. Les 2 cabines permettent d'accueillir 6 personnes en navigation croisière. Ce Pogo 30 est pourvu de 1 toilette avec douche. Nous vous invitions à faire une demande de devis directement via la plateforme, nous reviendrons ...

Bienvenue sur EPONA, un superbe voilier dédié à la location. Fabriqué en 2022, le Pogo 30 vous emmènera dans les plus beaux mouillages de La Trinité-sur-Mer. Le voilier fait 9 mètres de longueur pour une puissance de 20 chevaux. Les 2 cabines permettent d'accueillir 6 personnes en navigation croisière. Ce Pogo 30 est pourvu de 1 toilette avec douche. Nous vous invitions à faire une demande de devis directement via la plateforme, nous reviendrons vers vous avec nos meilleures propositions.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 15:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Užitečné informace

Cena pronájmu v € včetně daně zahrnuje loď a její standardní vybavení, pojištění pronájmu všech rizik, veškeré nabízené možnosti a manipulaci s plachetnicí.

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Pogo Structures - Pogo 30
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
6
Počet kajut
2
Počet lůžek
6
Počet toalet
1
Délka (m)
9,1
Motor
20hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
La Trinité-sur-Mer

Používání

Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Koupelna: 1

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Hygiena

WC (1)
Koupelna (1)

Možnosti

Forfait nettoyage retour
Povinné

Platba online

/ půjčení
Moteur HB pour annexe
Povinné

Platba online

Zdarma
Forfait gaz + piles + essence moteur hors-bord

Platba online

/ den

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den