Pogo Structures POGO 36 QR - 2018

Pogo Structures POGO 36 QR - 2018

Pro


Osoby: 8
Kajuty: 3
10,9 m
2018
Bez skippera

Více o NAWAK

Text byl přeložen automaticky

Skvělá plachetnice k pronájmu z La Trinité-sur-Mer. Tato POGO 36 QR z roku 2018 je ideální na dovolenou s rodinou nebo přáteli. Počet komfortních kajut: 3 a počet osob na lodi: 8. S celkovou délkou11 m a výkonem0 HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí La Trinité-sur-Mer Pro vaše pohodlí, NAWAK má následující vybavení 1 toaletou se sprchou Neváhejte se na nás obrátit s jakoukoli žádostí o cenovou nabídku, ...

Skvělá plachetnice k pronájmu z La Trinité-sur-Mer. Tato POGO 36 QR z roku 2018 je ideální na dovolenou s rodinou nebo přáteli. Počet komfortních kajut: 3 a počet osob na lodi: 8. S celkovou délkou11 m a výkonem0 HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí La Trinité-sur-Mer Pro vaše pohodlí, NAWAK má následující vybavení 1 toaletou se sprchou Neváhejte se na nás obrátit s jakoukoli žádostí o cenovou nabídku, ohledně vašich plánů na dovolenou vás doprovodí náš expert SamBoat.

Superbe voilier à louer au départ de La Trinité-sur-Mer. Ce POGO 36 QR de 2018 est un bateau idéal pour des vacances en famille ou entre amis. Le bateau dispose de 3 cabines tout confort et une capacité d'embarcation de 8 personnes. Avec une longueur totale de 11 mètres, il sera votre meilleur allié pour passer des vacances extraordinaires sur l'eau dans les environs de La Trinité-sur-Mer Pour votre confort, NAWAK possède de 1 toilette avec douche ...

Superbe voilier à louer au départ de La Trinité-sur-Mer. Ce POGO 36 QR de 2018 est un bateau idéal pour des vacances en famille ou entre amis. Le bateau dispose de 3 cabines tout confort et une capacité d'embarcation de 8 personnes. Avec une longueur totale de 11 mètres, il sera votre meilleur allié pour passer des vacances extraordinaires sur l'eau dans les environs de La Trinité-sur-Mer Pour votre confort, NAWAK possède de 1 toilette avec douche N'hésitez pas à nous contacter pour toute demande devis, vous serez accompagné par un expert SamBoat dans votre projet de vacances.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 15:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Užitečné informace

Cena pronájmu v € včetně daně zahrnuje loď a její standardní vybavení, pojištění pronájmu všech rizik, veškeré nabízené možnosti a manipulaci s plachetnicí.

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Pogo Structures - POGO 36 QR
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
1
Délka (m)
10,9
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
La Trinité-sur-Mer

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Koupelna: 1

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Hygiena

WC (1)
Koupelna (1)

Možnosti

Forfait nettoyage retour
Povinné

Platba online

/ půjčení
Moteur HB pour annexe
Povinné

Platba online

Zdarma
Forfait gaz + piles + essence moteur hors-bord

Platba online

/ den

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den