Osoby: 8
Kajuty: 3
13,7 m
2019
Bez skippera

Více o SABA

Text byl přeložen automaticky

Nabízíme k pronájmu RM 1370 z roku 2019, odjezd z La Trinité-sur-Mer. SABA je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 3 a počet osob na lodi: 8. S celkovou délkou14 m a výkonem0 HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí La Trinité-sur-Mer Pro vaše pohodlí SABA má 2 toaletu se sprchou ...

Nabízíme k pronájmu RM 1370 z roku 2019, odjezd z La Trinité-sur-Mer. SABA je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 3 a počet osob na lodi: 8. S celkovou délkou14 m a výkonem0 HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí La Trinité-sur-Mer Pro vaše pohodlí SABA má 2 toaletu se sprchou Žádosti o cenovou nabídku provádějte přímo prostřednictvím naší platformy, my sami se vám zpětně ozveme s těmi nejvýhodnějšími návrhy.

Nous proposons à la location un RM 1370 de 2019 au départ de La Trinité-sur-Mer. SABA est un voilier parfaitement adapté à la location. Ce voilier est très agréable à manœuvrer pour une croisière d'une semaine ou plus. Le bateau dispose de 3 cabines tout confort et une capacité d'embarcation de 8 personnes. Avec une longueur totale de 14 mètres, il sera votre meilleur allié pour passer des vacances extraordinaires sur l'eau dans les environs de La ...

Nous proposons à la location un RM 1370 de 2019 au départ de La Trinité-sur-Mer. SABA est un voilier parfaitement adapté à la location. Ce voilier est très agréable à manœuvrer pour une croisière d'une semaine ou plus. Le bateau dispose de 3 cabines tout confort et une capacité d'embarcation de 8 personnes. Avec une longueur totale de 14 mètres, il sera votre meilleur allié pour passer des vacances extraordinaires sur l'eau dans les environs de La Trinité-sur-Mer Pour votre confort, SABA possède de 2 toilettes avec douche Nous vous invitions à faire une demande de devis directement via la plateforme, nous reviendrons vers vous avec nos meilleures propositions.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 15:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Užitečné informace

Cena pronájmu v € včetně daně zahrnuje loď a její standardní vybavení, pojištění pronájmu všech rizik, veškeré nabízené možnosti a manipulaci s plachetnicí.

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
RM - RM 1370
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
13,7
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
La Trinité-sur-Mer

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Koupelna: 2

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Hygiena

WC (2)
Koupelna (2)

Možnosti

Forfait nettoyage retour
Povinné

Platba online

/ půjčení
Moteur HB pour annexe
Povinné

Platba online

Zdarma
Forfait gaz + piles + essence moteur hors-bord

Platba online

/ den

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den