Bénéteau Oceanis 48 - 2015

Bénéteau Oceanis 48 - 2015

Pro


Osoby: 10
Kajuty: 5
14,6 m
2015
S nebo bez skippera

Více o Ferousi

Text byl přeložen automaticky

Nabízíme k pronájmu Oceanis 48 z roku 2015, odjezd z Lávrio. Ferousi New Sails 20 je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 5 a počet osob na lodi: 10. S celkovou délkou15 m a výkonem80 HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Lávrio Pro vaše pohodlí Ferousi New Sails 20 má 3 toaletu ...

Nabízíme k pronájmu Oceanis 48 z roku 2015, odjezd z Lávrio. Ferousi New Sails 20 je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 5 a počet osob na lodi: 10. S celkovou délkou15 m a výkonem80 HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Lávrio Pro vaše pohodlí Ferousi New Sails 20 má 3 toaletu se sprchou Vybavení lodi Latovaná hlavní plachta a Lodní plachta na navíječi. Konkrétně zahrnuje následující vybavení: Motor přídavného člunu, Příďový pomocný motor. Vaše dotazy týkající se lodi nebo podmínek pronájmu můžete posílat prostřednictvím platformy Samboat. Náš poradce SamBoat je zodpoví a nabídne vám naše nejlepší ceny.

We offer for rent a Oceanis 48 of 2015 departing from Lávrio. Ferousi New Sails 20 is a sailboat perfectly adapted for all rentals. This sailboat is very pleasant to handle for a week cruise or more. The boat has 5 cabins with total comfort and a capacity of 10 passengers. With a total length of 15 meters and 80 horsepower, it will be your best friend when spending extraordinary holidays on the waters of Lávrio For your comfort, Ferousi New Sails ...

We offer for rent a Oceanis 48 of 2015 departing from Lávrio. Ferousi New Sails 20 is a sailboat perfectly adapted for all rentals. This sailboat is very pleasant to handle for a week cruise or more. The boat has 5 cabins with total comfort and a capacity of 10 passengers. With a total length of 15 meters and 80 horsepower, it will be your best friend when spending extraordinary holidays on the waters of Lávrio For your comfort, Ferousi New Sails 20 has 3 toilets with a shower This boat is equipped with a Full batten mainsail and a Furling genoa. It has the following equipment: Outboard engine, Bow thruster. If you have any questions about the boat or the charter conditions, you can send a message via the Samboat platform. A SamBoat advisor will answer your questions and offer you our best rates.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
17:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Užitečné informace

Nástup na ubytování v 17.00 hodin prvního dne. Check-out v 09:00 hodin ráno, poslední den. Jachta se musí vrátit na základnu večer před vyloděním nejpozději do 18:00./Startovací balíček:včetně:Konečný úklid, 1x Plyn na vaření, Voda, Povlečení 1 sada (2 prostěradla, 1 povlak na polštář, 1 osuška/za osoba, přístavní poplatky za první a poslední noc, Α taška řecké místní produkty jsou nabízeny.

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Bénéteau - Oceanis 48 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
10
Počet kajut
5
Počet lůžek
10
Počet toalet
3
Délka (m)
14,6
Šířka (m)
4,7
Ponor (m)
2,2
Motor
80hp (1 motor)
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
Lávrio

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Ventilátor
Dodger
Můstek

Energie

Zásuvka 220V

Kuchyň

Lednička

Navigace

GPS
Malý člun
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi

Hygiena

WC (3)
Koupelna (3)

Možnosti

Starter pack
Povinné
/ půjčení
Supplément skipper
/ den
Hostess
/ den
Internet pack
/ půjčení
Non refundable deposit/ insurance
/ půjčení
Welcome package
/ půjčení
Early boarding/check-in
/ půjčení
Kayak
/ týden
Railing net (Safety net)
/ půjčení
Stand up paddle (SUP)
/ týden
SEA-DOO underwater scooter
/ týden
Automatic Inflatable Life Jacket
/ půjčení / osobu
Crew change
/ půjčení
Snorkeling equipment
/ týden / osobu
Outboard engine 1
/ týden

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2017
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den