Bénéteau Oceanis 40.1 - 2021

Bénéteau Oceanis 40.1 - 2021

Pro


Osoby: 10
Kajuty: 4
12 m
2021
S nebo bez skippera

Více o Boskoop

Text byl přeložen automaticky

Skvělá plachetnice k pronájmu z Le Marin. Tato Oceanis 40.1 z roku 2021 je ideální na dovolenou s rodinou nebo přáteli. Počet komfortních kajut: 4 a počet osob na lodi: 10. S celkovou délkou12 m a výkonem80 HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Le Marin Pro vaše pohodlí Boskoop má 2 toaletu se sprchou Žádosti o cenovou nabídku provádějte přímo prostřednictvím naší platformy, my sami se vám zpětně ozveme ...

Skvělá plachetnice k pronájmu z Le Marin. Tato Oceanis 40.1 z roku 2021 je ideální na dovolenou s rodinou nebo přáteli. Počet komfortních kajut: 4 a počet osob na lodi: 10. S celkovou délkou12 m a výkonem80 HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Le Marin Pro vaše pohodlí Boskoop má 2 toaletu se sprchou Žádosti o cenovou nabídku provádějte přímo prostřednictvím naší platformy, my sami se vám zpětně ozveme s těmi nejvýhodnějšími návrhy.

Superbe voilier à louer au départ de Le Marin. Ce Oceanis 40.1 de 2021 est un bateau idéal pour des vacances en famille ou entre amis. Le bateau dispose de 4 cabines tout confort et une capacité d'embarcation de 10 personnes. Avec une longueur totale de 12 mètres et une puissance de 80 chevaux, il sera votre meilleur allié pour passer des vacances extraordinaires sur l'eau dans les environs de Le Marin Pour votre confort, Boskoop possède de 2 toilettes ...

Superbe voilier à louer au départ de Le Marin. Ce Oceanis 40.1 de 2021 est un bateau idéal pour des vacances en famille ou entre amis. Le bateau dispose de 4 cabines tout confort et une capacité d'embarcation de 10 personnes. Avec une longueur totale de 12 mètres et une puissance de 80 chevaux, il sera votre meilleur allié pour passer des vacances extraordinaires sur l'eau dans les environs de Le Marin Pour votre confort, Boskoop possède de 2 toilettes avec douche Nous vous invitions à faire une demande de devis directement via la plateforme, nous reviendrons vers vous avec nos meilleures propositions.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
17:00 / 11:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Užitečné informace

Naše ceny zahrnují: palubní prádlo (prostěradla, ručníky, utěrky, mopy), polotuhý tendr a motor HB 6CV, gril, potápěčské sady: ploutev, maska a šnorchl (v závislosti na dostupnosti). , první a poslední noc na pontonu.

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Bénéteau - Oceanis 40.1 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
10
Počet kajut
4
Počet lůžek
10
Počet toalet
2
Délka (m)
12
Motor
80hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Le Marin

Používání

Exkurzní den
Plavba

Slevová akce majitele

05 bře - 30 dub 2024
-25%

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Hygiena

WC (2)
Koupelna (2)

Možnosti

Supplément skipper

Platba online

/ den
Hotesse

Platba online

/ den
Forfait nettoyage retour

Platba online

/ půjčení

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den