Marlin Boat Marlin 760 - 1997

Marlin Boat Marlin 760 - 1997


Navrhl Raffaele - Odpovídá do ~5h

Osoby: 6
280 hp
7,6 m
1997
Se skipperem

Více o Marlin Boat 7,60

Text byl přeložen automaticky

Nafukovací člun Marlin 7,60, dva motory o výkonu 140 HP každý 4 T přemontovaný v roce 2020. Je mnohem širší než jeho vrstevníci a lze jej pronajmout s kapitánem až pro šest osob, takže den na moři je pro uživatele dnem relaxace. Ideální pro toulky v Liparském moři a návštěvu Sedmi perel, když se zastavíte v četných zátokách. Sprcha, velká příďová terasa, centrální sedadlo pro dvě osoby a zadní pro čtyři osoby, velká markýza, rádio s bluetooth, ...

Nafukovací člun Marlin 7,60, dva motory o výkonu 140 HP každý 4 T přemontovaný v roce 2020. Je mnohem širší než jeho vrstevníci a lze jej pronajmout s kapitánem až pro šest osob, takže den na moři je pro uživatele dnem relaxace. Ideální pro toulky v Liparském moři a návštěvu Sedmi perel, když se zastavíte v četných zátokách. Sprcha, velká příďová terasa, centrální sedadlo pro dvě osoby a zadní pro čtyři osoby, velká markýza, rádio s bluetooth, lednice. K dispozici na Liparských ostrovech po celý srpen. Lze pronajmout pouze s řidičem. Náklady na palivo jsou vyloučeny. Ceny se liší podle počtu osob. Pro více informací čekám na vaše zprávy.

Gommone Marlin Boat 7,60, due motori da 140 CV ciascuno 4 T refittato nel 2020. Molto più largo rispetto ai suoi pari categoria si noleggia, con skipper, per un massimo di sei persone affinchè la giornata di mare sia una giornata di relax per gli utilizzatori. Ideale per girare nel mare delle Eolie e visitare le Sette Perle fermandosi nelle numerose calette. Doccetta, ampio prendisole di prua, seduta centrale per due persone ed a poppa per ...

Gommone Marlin Boat 7,60, due motori da 140 CV ciascuno 4 T refittato nel 2020. Molto più largo rispetto ai suoi pari categoria si noleggia, con skipper, per un massimo di sei persone affinchè la giornata di mare sia una giornata di relax per gli utilizzatori. Ideale per girare nel mare delle Eolie e visitare le Sette Perle fermandosi nelle numerose calette. Doccetta, ampio prendisole di prua, seduta centrale per due persone ed a poppa per quattro persone, ampio tendalino, radio con bluetooth, frigo. Disponibile alle Isole Eolie per tutto il mese di agosto. Noleggiabile solo con conducente. Sono esclusi i costi di carburante. Prezzi differenziati per numero di persone. Per maggiori informazioni aspetto i vostri messaggi.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 19:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Marlin Boat - Marlin 760
Rok výroby
1997
Povolená kapacita
6
Délka (m)
7,6
Šířka (m)
7,6
Ponor (m)
1
Motor
280hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
250 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Lipari

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení

Energie

USB zástrčka

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
Kompas

Hygiena

Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Iñigo
Iñigo
Text byl přeložen automaticky
It was great, Raffaele made sure we got the most out of our day out and we appreciated his flexibility. He took us around Lipari to amazing swimming spots. Would totally recommend.
{{ commentTranslate }}
Carlotta
Carlotta
Text byl přeložen automaticky
Raffaele è una persona molto cordiale, disponibile e simpatica, in grado di essere di compagnia e allo stesso tempo discreto concedendo il giusto spazio. Grazie alla sua esperienza ha saputo consigliarci i posti migliori in cui fermarsi in base alle condizioni meteo. Assolutamente consigliato per un giro in barca tra Lipari, Vulcano e Panarea con ottimi prezzi.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Raffaele
Raffaele
Člen od 2022
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den