Fountaine Pajot Highland 35 - 2009

Navrhl Miguel - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Fountaine Pajot Highland 35 - 2009

Pro

Navrhl Miguel - Odpovídá do ~1h

Osoby: 14
150 hp
10,7 m
2009
S nebo bez skippera

Více o XUXU

Text byl přeložen automaticky

Baví vás poznávání památek, kulturním způsobem i uvolněným a privilegovaným způsobem? Pak je to ten pravý výlet pro vás. Na palubě našeho prostorného a pohodlného katamaránu, vybaveného neuvěřitelným plně polstrovaným Fly Bridge, umístěným asi 3 metry nad vodní hladinou, bude výhled úplně jiný! Katamarán je typ lodi známý pro svou stabilitu a prostor pro použití. Vybaveno Bluetooth reproduktory, kuchyňským koutem, venkovním grilem, vnitřním a venkovním ...

Baví vás poznávání památek, kulturním způsobem i uvolněným a privilegovaným způsobem? Pak je to ten pravý výlet pro vás. Na palubě našeho prostorného a pohodlného katamaránu, vybaveného neuvěřitelným plně polstrovaným Fly Bridge, umístěným asi 3 metry nad vodní hladinou, bude výhled úplně jiný! Katamarán je typ lodi známý pro svou stabilitu a prostor pro použití. Vybaveno Bluetooth reproduktory, kuchyňským koutem, venkovním grilem, vnitřním a venkovním stolem *. Ať už na romantický výlet, nebo na párty s přáteli, nebo pro uvolněnější prostředí k odpočinku na naší přídi s fantastickým slunečním zářením! Jsme lodní výletní společnost v Lisabonu, která poskytuje exkluzivní zážitky! Naši kapitáni jsou certifikovaní a také velmi přátelští lidé, kteří jsou vždy k dispozici, aby pomohli a vysvětlili krajinu. Postřehy: Plujeme mezi regionem Lisabon a zálivem Cascais. Fantastická a emotivní cesta. Během našich zájezdů navštívíme Lisabon vyzdobený jeho památkami a barevnými budovami, které protékají majestátní řekou Tajo. Užijte si pozdní odpoledne, ranní brunch nebo dokonce narozeninovou oslavu. Na palubě je místo pro každého! Renovováno v roce 2022 Toto jsou ceny našeho soukromého hodinového charteru: 2h - 390 € 3h - 495 € 4h - 610 € 5h - 720 € 6h - 820 € 7h - 940 € 8h - 1060 €, které zahrnuje posádku, palivo, pojištění welcome drink.

Do you enjoy sightseeing, in a cultural way as well as a relaxed and privileged way? Then this is the right trip for you. On board our spacious and comfortable Catamaran, equipped with an incredible fully padded Fly Bridge, located about 3 meters above the water level, the view will be completely different! The Catamaran is a type of boat known for its stability and spaces for use. Equipped with Bluetooth speakers, kitchenette, outdoor grill, ...

Do you enjoy sightseeing, in a cultural way as well as a relaxed and privileged way? Then this is the right trip for you. On board our spacious and comfortable Catamaran, equipped with an incredible fully padded Fly Bridge, located about 3 meters above the water level, the view will be completely different! The Catamaran is a type of boat known for its stability and spaces for use. Equipped with Bluetooth speakers, kitchenette, outdoor grill, indoor and outdoor table *. Both for a romantic trip, or a party with friends, or for a more relaxed environment to relax on our bow with fantastic sun exposure! We are a boat tour company in Lisbon that provides exclusive experiences! Our Skippers are certified and also very friendlly peolple always available to help and explain the land-scape. Observations: We sail between the region of Lisbon and the bay of Cascais. A fantastic and emotional journey. During our tours we visit Lisbon decorated with its monuments and colorful buildings, which run through the majestic Tagus river. Enjoy a late afternoon, a morning brunch or even a birthday party. There is room for everyone on board! Renovated in 2022 These are the prices for our Private hourly charter: 2h - 390€ 3h - 495€ 4h - 610€ 5h - 720€ 6h - 820€ 7h - 940€ 8h - 1060€ Which includes, crew, fuel, insuranse and welcome drink.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
07:00 / 15:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Motorový katamarán)
Značka - Model
Fountaine Pajot - Highland 35
Rok výroby
2009
Povolená kapacita
14
Počet kajut
3
Počet lůžek
3
Počet toalet
1
Délka (m)
10,7
Šířka (m)
4,4
Ponor (m)
1
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
800 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Lisbon

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Autopilot
Příďový pomocný motor
VHF
AIS

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Flybridge
Bluetooth připojení

Zábava

Schůdky
Vodní lyže
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Jet-ski

Kuchyň

Vařič
Dřez
Barbecue
Plancha
Kávovar

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Aoife
Aoife
Text byl přeložen automaticky
Amazing experience! Booked the boat for my friends Hen party. Booking was seamless, great communication from Miguel from the beginning. They made sure we had everything we needed & looked after us, made sure our drinks were topped up, kept them cool for us. We did not want our 2 hours to end. I have already recommended to others who are visiting Lisbon! Thanks again Miguel & Team.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Miguel
Miguel
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Španělština
Od
/ den