Marlin Boat Sport Open 22 - 2010

Marlin Boat Sport Open 22 - 2010


Navrhl Pedro José - Odpovídá do ~2h

Osoby: 8
200 hp
7 m
2010
Se skipperem

Více o RONIN

Text byl přeložen automaticky

Dobrý den, s potěšením vám mohu nabídnout možnost zapůjčení mého člunu Marlin Open 22, vybaveného výkonným motorem Mercury V6 o výkonu 200 hp. Loď je k dispozici výhradně k pronájmu se zkušeným kapitánem (kapitánem): - na minimálně 2 hodiny 260 € (8 hostů), - půl dne 380 €, - celý den 600 €, - západ slunce 260 € (2 hodiny) nebo delší období. Naši zkušenou posádku tvoří certifikovaný Skipper a asistent. Poplatek kapitána je již zahrnut a zahrnuje všechny ...

Dobrý den, s potěšením vám mohu nabídnout možnost zapůjčení mého člunu Marlin Open 22, vybaveného výkonným motorem Mercury V6 o výkonu 200 hp. Loď je k dispozici výhradně k pronájmu se zkušeným kapitánem (kapitánem): - na minimálně 2 hodiny 260 € (8 hostů), - půl dne 380 €, - celý den 600 €, - západ slunce 260 € (2 hodiny) nebo delší období. Naši zkušenou posádku tvoří certifikovaný Skipper a asistent. Poplatek kapitána je již zahrnut a zahrnuje všechny aspekty vaší cesty. To zahrnuje palivo, pojištění a bezplatné nápoje na uvítanou. Naloďte se z lisabonského Marina de Santo Amaro a prozkoumejte srdce Lisabonu podél řeky Tajo nebo se vyhřívejte na kráse pláže Cascais s celodenní rezervací. Naše loď se může pochlubit různým vybavením, včetně broditelné sluneční markýzy, prostorné přední sluneční terasy, koupacího žebříku, GPS, hloubkoměru a kvalitního zvukového systému s připojením Bluetooth. Pro větší požitek si můžete během pronájmu lodi půjčit pádlo – 20 eur na celý den. Neváhejte nás kontaktovat pro další podrobnosti. Ceny podléhají snížení v závislosti na počtu cestujících.

Hello, I am delighted to offer you the opportunity to rent my Marlin Open 22 boat, equipped with a powerful 200 hp Mercury V6 engine. The boat is exclusively available for rent with a skilled skipper (captain): - For a minimum of two hours 260€ (8 Guests), - Half a day 380€, - Full day 600€, - Sunset 260€ (2 Hours), or longer periods. Our experienced crew consists of a certified Skipper and an assistant. The Skipper's fee is already ...

Hello, I am delighted to offer you the opportunity to rent my Marlin Open 22 boat, equipped with a powerful 200 hp Mercury V6 engine. The boat is exclusively available for rent with a skilled skipper (captain): - For a minimum of two hours 260€ (8 Guests), - Half a day 380€, - Full day 600€, - Sunset 260€ (2 Hours), or longer periods. Our experienced crew consists of a certified Skipper and an assistant. The Skipper's fee is already included, covering all aspects of your journey. This includes fuel, insurance, and complimentary welcome drinks. Embark from Lisbon's Marina de Santo Amaro and explore the heart of Lisbon along the Tagus River or bask in the beauty of Cascais Beach with a full-day reservation. Our boat boasts various amenities, including a fordable sun awning, a spacious front sundeck, a bathing ladder, GPS, depth sounder, and a quality sound system with Bluetooth Connection. For added enjoyment, you can also rent a paddle during your boat rental - 20 euros for a full day. Feel free to reach out for further details. Prices are subject to reduction based on the number of passengers.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 20:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Marlin Boat - Sport Open 22
Rok výroby
2010
Povolená kapacita
8
Délka (m)
7
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Lisbon

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
VHF

Pohodlí

Stůl
Wifi a internet
Sprcha na palubě

Zábava

Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně
SUP - Stand up padle board
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Violette
Violette
Text byl přeložen automaticky
Absolutely amazing experience with Pedro - he made us do an amazing tour of the city along the bay, let us play music, had a bottle of sparkling wine for us - and we even go to see DOLPHINS!! The boat is very neat and pretty. His expert driving made us feel safe and let us have an amazing time. 10/10 recommend !!!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Pedro José
Pedro José
Člen od 2020
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den