Zodiac Medline 580 - 2021

Zodiac Medline 580 - 2021

Pro


Osoby: 6
100 hp
6 m
2021
S nebo bez skippera

Více o Neumática en alquiler

Text byl přeložen automaticky

Fantastická polotuhá Zodiac Medline 5,80 o délce 6 metrů. S kapacitou až pro 12 cestujících, ideální pro jednodenní výlety, které vám umožní užívat si bez omezení s rodinou a přáteli. Jeho obal má výjimečné rozšíření. Pohyby na palubě jsou pohodlné a plynulé. Terasy na opalování jsou prostorné a snadno přestavitelné a zadní plošiny jsou bezpečné a pohodlné. Opalovat se, plavat, obědvat nebo plavat: na tomto RIB je vše snadné. Jedinečný komfort ...

Fantastická polotuhá Zodiac Medline 5,80 o délce 6 metrů. S kapacitou až pro 12 cestujících, ideální pro jednodenní výlety, které vám umožní užívat si bez omezení s rodinou a přáteli. Jeho obal má výjimečné rozšíření. Pohyby na palubě jsou pohodlné a plynulé. Terasy na opalování jsou prostorné a snadno přestavitelné a zadní plošiny jsou bezpečné a pohodlné. Opalovat se, plavat, obědvat nebo plavat: na tomto RIB je vše snadné. Jedinečný komfort čalounění, bohatost výbavy, kvalita materiálů, snadná údržba plováků..., každý detail je plodem zkušeností společnosti Zodiac Nautic a její dokonalé znalosti moře. Je namontován na přívěsný motor Mercury o výkonu 100 hp, který zaručuje bezpečnou navigaci s velkým výkonem a nízkou spotřebou. Koupací plošina se žebříkem se zabudovaným madlem, abyste se mohli pohodlně koupat. Vana je plně vybavená. Skládá se ze sprchy se sladkou vodou, která vám umožní ochladit se po dobré koupeli. Prostorná příď se během několika sekund promění ve velkou sluneční terasu. Má malý stolek v zadní části kokpitu, pod střechou bimini. Kompletně vybavené! Plotter a Garmin GPS pro zaručení bezpečné navigace. Po celou dobu bude označovat možná nebezpečí pobřeží a bude vás navigovat. Hudební systém s bluetooth pro oživení dne vaší oblíbenou hudbou. Na co čekáte, přijďte a užijte si to!

Fantástica semirrígida Zodiac Medline 5.80 de 6 metros de eslora. Con capacidad hasta para 12 ocupantes, ideal para excursiones de un día que te permitirá disfrutar sin limites con familia y amigos. Su cubierta tiene una distribución excepcional. Los desplazamientos a bordo son cómodos y fluidos. Los solarium son amplios y fácilmente convertibles y las plataformas traseras seguras y cómodas. Tomar el sol, bañarte, almorzar o nadar: todo es fácil ...

Fantástica semirrígida Zodiac Medline 5.80 de 6 metros de eslora. Con capacidad hasta para 12 ocupantes, ideal para excursiones de un día que te permitirá disfrutar sin limites con familia y amigos. Su cubierta tiene una distribución excepcional. Los desplazamientos a bordo son cómodos y fluidos. Los solarium son amplios y fácilmente convertibles y las plataformas traseras seguras y cómodas. Tomar el sol, bañarte, almorzar o nadar: todo es fácil en esta semirrígida. La comodidad única de la tapicería, la riqueza del equipo, la calidad de los materiales, la facilidad de mantenimiento de los flotadores.., cada detalle es fruto de la experiencia de Zodiac Nautic y su perfecto conocimiento del mar. Monta un fueraborda Mercury de 100 cv garantizando una navegación segura con gran potencia y poco consumo. Plataforma de baño con escalera con asa incorporada para que puedas bañarte cómodamente. La bañera está totalmente equipada. Consta de ducha de agua dulce que te permite refrescarte después de un buen baño. La espaciosa zona de proa se transforma en un amplio solárium en segundos. Dispone de una pequeña mesa en la zona de la bañera de popa, bajo el toldo bimini. ¡ Totalmente equipada ! Plotter y GPS Garmín, para garantizar una navegación segura. En todo momento os marcará los posibles peligros de la costa y os guiará durante la navegación. Equipo de música con bluetooth para amenizar el día con tu música favorita. A que esperas, ¡ Sal y disfruta !


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
6
Délka (m)
6
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,4
Motor
100hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
90 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Mahon Port
Binibèquer Vell

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Speedometer

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Claire
Claire
Text byl přeložen automaticky
Loueur très sympathique et attentionné. Bateau très bien, conforme à la description. A recommander !
{{ commentTranslate }}
Maxime
Maxime
Text byl přeložen automaticky
Un día genial con este barco ! Roberto era súper simpático, las calas de Menorca como nunca podíamos verlos
{{ commentTranslate }}
Lucia
Lucia
Text byl přeložen automaticky
todo ha funcionado a la perfección. La embarcación estaba impecable y me dieron todo tipo de facilidades para la entrega y la recogida.
{{ commentTranslate }}
Martí
Martí
Text byl přeložen automaticky
Muy bien todo
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Roberto Pérez Prieto
Roberto Pérez Prieto
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den