Sessa Marine Key Largo 20 Deck - 2014

Sessa Marine Key Largo 20 Deck - 2014

Pro

Navrhl Igor Karabaić - Odpovídá do ~3h

Osoby: 9
150 hp
6,2 m
2014
S nebo bez skippera

Více o Sessa Key Largo Deck 20

Text byl přeložen automaticky

Náš motorový člun kotví v Malinské. Je to pěkné turistické místo na ostrově Krk. Leží na pobřeží Jaderského moře, s výhledem na Opatija, Rijeka a ostrov Cres – vše je vám k dispozici. Naše Sessa má motor Yamaha o výkonu 150 k a palivovou nádrž o objemu 200 litrů. V roce 2014 jste byli nově zrekonstruováni. Tato loď je čistá dokonalost pro dlouhé i krátké vyjížďky. Připraveni sdílet s vámi nové vzpomínky. V podpalubí najdete kajutu ...

Náš motorový člun kotví v Malinské. Je to pěkné turistické místo na ostrově Krk. Leží na pobřeží Jaderského moře, s výhledem na Opatija, Rijeka a ostrov Cres – vše je vám k dispozici. Naše Sessa má motor Yamaha o výkonu 150 k a palivovou nádrž o objemu 200 litrů. V roce 2014 jste byli nově zrekonstruováni. Tato loď je čistá dokonalost pro dlouhé i krátké vyjížďky. Připraveni sdílet s vámi nové vzpomínky. V podpalubí najdete kajutu se 2 lůžky. Může ubytovat 9 osob. Tento 6,2metrový člun splní všechna vaše přání. Je také plně vybaven a na palubě nechybí jediná věc. Pokud máte zkušenosti s řízením lodi a platnou licenci, můžete si loď pronajmout sami. Pokud byste se chtěli posadit a užít si jízdu, můžete si ji pronajmout s profesionálním kapitánem za 100 euro na den. *Palivo není zahrnuto v ceně. *Nafukovací kobliha je k dispozici za příplatek 30 euro na den. Brzy se uvidíme!!

Our motorboat is moored in Malinska. It's a nice tourist place on the island of Krk. It lies on the coast of the Adriatic Sea, facing Opatija, Rijeka and island Cres-all at your disposal. Our Sessa has a Yamaha 150Hp engine and a 200-litre fuel tank. You were newly renovated in 2014. This boat is pure perfection for both...long and short rides. Ready to share new memories with you. Under the deck, you will find a cabin with 2 berths. It ...

Our motorboat is moored in Malinska. It's a nice tourist place on the island of Krk. It lies on the coast of the Adriatic Sea, facing Opatija, Rijeka and island Cres-all at your disposal. Our Sessa has a Yamaha 150Hp engine and a 200-litre fuel tank. You were newly renovated in 2014. This boat is pure perfection for both...long and short rides. Ready to share new memories with you. Under the deck, you will find a cabin with 2 berths. It can accommodate 9 people. This 6,2 meters longboat will make all of your wishes come true. It is also fully equipped, and there is not a single thing missing on board. If you have experience in navigating a boat and a valid licence, you can rent boat yourself.If you would like to sit back and enjoy the ride, you can rent it with professional skipper for 100 euro per day. *Fuel is not included in the price. *Inflatable doughnut available for extra 30 euro per day. See you soon!!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:00 / 20:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Sessa Marine - Key Largo 20 Deck
Rok výroby
2014
Povolená kapacita
9
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Délka (m)
6,2
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
2,2
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Malinska-Dubašnica

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička

Zábava

Schůdky

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den
TOWING TUBE
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Thomas
Thomas
Text byl přeložen automaticky
Perfekt! Tolles Boot, super Kontakt zum Vermieter. Der Service war Klasse. Wir haben das Boot Abends am Hafen abgegeben und am nächsten Tag waren Benzin, Wasser und Eiswürfel aufgefüllt. Besser gehts nicht!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Igor Karabaić
Igor Karabaić
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 3 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Itálie, Němčina
Od
/ den