Invictus 240 FX - 2021

Navrhl ALVARO R. - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Invictus 240 FX - 2021

Pro

Navrhl ALVARO R. - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
186 hp
7,7 m
2021
S nebo bez skippera

Více o INVICTUS 240FX

Text byl přeložen automaticky

Chcete-li si pronajmout tuto loď bez kapitána, je vyžadována certifikace kapitána základní navigace. Série lodí z prestižní loděnice Invictus vítá nového protagonistu, Invictus 240 FX, s přívěsným pohonem a vysoce výkonným trupem. Tato půjčovna lodí na Menorce nemá co závidět svým starším sestrám a má stejné vybavení a komfortní vlastnosti jako větší lodě s výhodou všestrannosti a pohodlí její délky, aby bylo možné navštívit zátoky a pláže Menorky. ...

Chcete-li si pronajmout tuto loď bez kapitána, je vyžadována certifikace kapitána základní navigace. Série lodí z prestižní loděnice Invictus vítá nového protagonistu, Invictus 240 FX, s přívěsným pohonem a vysoce výkonným trupem. Tato půjčovna lodí na Menorce nemá co závidět svým starším sestrám a má stejné vybavení a komfortní vlastnosti jako větší lodě s výhodou všestrannosti a pohodlí její délky, aby bylo možné navštívit zátoky a pláže Menorky. Skvělá loď jak z hlediska detailů a výbavy, tak i kvality materiálů, ať už jde o kvalitu trupu lodi, čalounění nebo přívěsného motoru. Velikost neohrožuje eleganci linií ani dispozice hostitelů na palubě, protože je z řady Invictus FX nejvyváženější a nejreaktivnější ve své vládě, s konfigurací pro „volný čas“ nabízí loď FX240 eleganci, pohodlí. a několik možností na palubě. Díky oblasti přídě je vybavena pohodlnou pohovkou ve tvaru "u", kde můžete jíst nebo ji předělat na prostornou terasu na opalování s opěradlem. Oblast řízení lodi je rozdělena na dvě pohodlná sedadla, která jsou vyvýšena robustní, ale elegantní konstrukcí, která poskytuje pevnost a pohodlí při řízení této fantastické charterové lodi na Menorce. Konzola půjčovny Invictus 240 FX je dokonale zpracovaná i do těch nejmenších detailů, které jsou plně integrované, jako je čalounění a jeho výšivka. Design loděnice Invictus nenechává nikoho lhostejným a je jednou z nejžádanějších lodí na trhu. Vnitřní objemy lodi jsou využity k získání malé šatny na spodní palubě vybavené elektrickým WC. Tím to ale nekončí, náš Invictus 240 Fx je ideální pro provozování vodních sportů, protože je vybaven hůlkou na vodní lyže, se kterou můžete provozovat svůj oblíbený vodní sport jako je např. Jeho bimini markýza s robustní konstrukcí nám nabídne ochranu před sluncem na palubě i při plavbě, lze ji libovolně posouvat směrem k zádi nebo k přídi.

Para alquilar esta embarcación sin patrón, es necesaria la titulación de Patrón de Navegación Basica. La serie de barcos del prestigioso astillero Invictus da la bienvenida a un nuevo protagonista, la Invictus 240 FX, con propulsión fuera borda y un casco de gran rendimiento. Sin nada que envidiar a su hermanas mayores, éste alquiler de lancha en Menorca dispone de las mismas características de equipamiento y confort que embarcaciones de tamaños ...

Para alquilar esta embarcación sin patrón, es necesaria la titulación de Patrón de Navegación Basica. La serie de barcos del prestigioso astillero Invictus da la bienvenida a un nuevo protagonista, la Invictus 240 FX, con propulsión fuera borda y un casco de gran rendimiento. Sin nada que envidiar a su hermanas mayores, éste alquiler de lancha en Menorca dispone de las mismas características de equipamiento y confort que embarcaciones de tamaños superiores con la ventaja de la versatilidad y comodidad de su eslora para poder visitar las calas y playas de Menorca. Un gran barco tanto en términos de detalles y equipamiento como en calidad de los materiales, ya sea en la calidad del casco del barco, tapicería o motor fuera borda. El tamaño no compromete la elegancia de las líneas ni la disposición de los anfitriones a bordo ya que es de la serie Invictus FX de las más equilibradas y reactivas en su gobierno, con la configuración de «ocio» , el barco FX240 ofrece elegancia, comodidad y varias posibilidades en cubierta. Gracias a la zona de proa que es equipada con un cómodo sofá en forma de “u” dónde poder comer o convertirlo a un espacioso solárium con respaldo. La zona de gobierno del barco está distribuida en dos cómodos asientos que se levantan por una robusta pero elegante estructura que da solidez y comodidad a la hora de conducir ésta fantástica embarcación de Chárter en Menorca. La cónsola de la lancha de alquiler de Invictus 240 FX está perfectamente acabada, incluso en los detalles más pequeños, que están completamente integrados como por ejemplo la tapicería y sus bordados. El diseño del astillero Invictus no deja indiferente a nadie siendo una de las embarcaciones más demandadas del mercado. Los volúmenes interiores del barco se utilizan para ganar un pequeño vestidor en la cubierta inferior equipado con un WC eléctrico. Pero no acaba aquí, nuestra Invictus 240 Fx es ideal para practicar deportes náuticos ya que está equipada de un mástil de Esquí náutico, con el cuál podrá practicar su deporte acuático preferido como. Su toldo bimini con una robusta estructura nos ofrecerá protección del sol en la cubierta incluso en la navegación, éste se puede desplazar hacía popa o hacia proa a su antojo.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 20:00
Kauce (bez skippera)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Kauce (se skipperem)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Invictus - Invictus 240 FX
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
10
Délka (m)
7,7
Šířka (m)
2,6
Ponor (m)
0,5
Motor
186hp (1 motor)
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Maó

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják

Hygiena

WC

Možnosti

Limpieza
Povinné
/ týden
Supplément skipper
Časová rozmezí (5h)
/ půjčení
Od 1 den
/ den
PADDLE SURF
/ den
WAKEBOARD
/ den
ESQUÍS ACUÁTICOS ADULTO
/ den
ESQUÍS ACUÁTICOS NIÑO
/ den
PROPULSOR ACUÁTICO (SEA DOO)
/ den
DONUT - HINCHABLE DE ARRASTRE
/ den
TOALLA (1 unidad)
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.5 - 6 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jb
Jb
Text byl přeložen automaticky
Bonjour Accueil flexible et sympathique Beau Bateau en bon état Il manquait juste une gaffe !
{{ commentTranslate }}
Jorge Antonio
Jorge Antonio
Text byl přeložen automaticky
Todo prefecto
{{ commentTranslate }}
Astrid
Astrid
Text byl přeložen automaticky
Échange par mail très fluide, accueil sur site agréable et professionnel, bateau magnifique !
{{ commentTranslate }}
Gema
Gema
Text byl přeložen automaticky
Muy bien! La gestión en la oficina fue muy ágil y el patrón que nos asignaron tenía experiencia y nos llevó a 4 calas diferentes. Fue encantador!
{{ commentTranslate }}
Cedric
Cedric
Text byl přeložen automaticky
Bateau très bien Conforme à la description Merci
{{ commentTranslate }}
Rui
Rui
Text byl přeložen automaticky
Todo perfecto. Recomendable 100 por 100!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: ALVARO R.
ALVARO R.
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina, Itálie, Francouzština, Němčina
Od
/ den