Invictus 190 FX - 2021

Navrhl ALVARO R. - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Invictus 190 FX - 2021

Pro

Navrhl ALVARO R. - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
115 hp
6,1 m
2021
Bez skippera

Více o INVICTUS 190FX

Text byl přeložen automaticky

S půjčovnou lodí Invictus 190 FX jsme začínali jak ve značce INVICTUS, tak v řadě FX, s přívěsným motorem, zvláště obratným a reaktivním při jízdě. Tato půjčovna lodi v Menorca Invictus 190 FX je určena pro milovníky dobrodružství na moři, pevná a robustní loď, aniž by se vzdala pohodlí a obyvatelnosti na palubě. Motorový člun invictus 190 FX je designový člun s velkou příďovou pohovkou, zadní lavicí, kterou lze přeměnit na solárium a zatahovacím ...

S půjčovnou lodí Invictus 190 FX jsme začínali jak ve značce INVICTUS, tak v řadě FX, s přívěsným motorem, zvláště obratným a reaktivním při jízdě. Tato půjčovna lodi v Menorca Invictus 190 FX je určena pro milovníky dobrodružství na moři, pevná a robustní loď, aniž by se vzdala pohodlí a obyvatelnosti na palubě. Motorový člun invictus 190 FX je designový člun s velkou příďovou pohovkou, zadní lavicí, kterou lze přeměnit na solárium a zatahovacím bimini. Trup byl navržen s aerodynamickým a aerodynamickým tvarem, který nabízí překvapivou rychlost i na rozbouřeném moři. Stejně jako všechny lodě z loděnice Invictus těží ze všech ostatních hlavních vlastností, které z těchto italských lodí dělají novou referenci v námořním průmyslu. Užijte si pronajatou loď na Menorce s naším invictus 190 Fx a plujte křišťálově čistými vodami ostrova, ponořte se do zátok a pláží, které vám doporučíme z naší kanceláře v přístavu Mahón, místní doporučení pro naše klienty, kteří budou schopni objevit nejlepší zákoutí plachtění tohoto fantastického místa zvaného Menorca. Užijte si 5 smyslů moře s jednou z nejžádanějších lodí. Tato loď vám nabídne zážitek na jiné úrovni, a to díky komfortu, se kterým se při navrhování lodi myslelo. Navíc řada chytrých funkcí, které se spojují v elegantní a stylové lodi, která překoná všechna očekávání. S touto lodí zkrátka budete chtít strávit více času na moři při kotvení nebo plavbě. Bezpochyby skvělá volba k pronájmu naší lodi na Menorce. Skvělý výkon na palubě i uvnitř, takže si můžete odpočinout v pohodlí a prostoru, a neuvěřitelná všestrannost na palubě s možností přeměnit pohovku na přídi na terasu na opalování, top Bimini pro milovníky stínu a velkolepou sluneční terasu na přídi, abyste si mohli užívat sluneční paprsky . Pronájem lodi na Menorce s Charter in Menorca zaručuje bezpečnou, klidnou a spolehlivou plavbu, pronájem lodi na Menorce je jedním z nejlepších způsobů, jak si užít pobřeží Menorky, jinou perspektivu, cítit mořský vánek, sluneční paprsky s pohodlí domova, plachtění na Menorce, nechte se doporučit našimi profesionály v naší kanceláři v přístavu Mahón.

Con el Barco de alquiler Invictus 190 FX nos iniciamos tanto en la marca INVICTUS como en la serie FX, con motor fuera borda, especialmente ágil y reactivo a la conducción. Ésta lancha de alquiler en Menorca Invictus 190 FX está pensada para los amantes de las aventuras en el mar, un barco sólido y robusto, sin renunciar a la comodidad y la habitabilidad a bordo. La lancha invictus 190 FX es un barco de diseño con un amplio sofá de proa, un banco ...

Con el Barco de alquiler Invictus 190 FX nos iniciamos tanto en la marca INVICTUS como en la serie FX, con motor fuera borda, especialmente ágil y reactivo a la conducción. Ésta lancha de alquiler en Menorca Invictus 190 FX está pensada para los amantes de las aventuras en el mar, un barco sólido y robusto, sin renunciar a la comodidad y la habitabilidad a bordo. La lancha invictus 190 FX es un barco de diseño con un amplio sofá de proa, un banco de popa convertible en solárium y bimini escamoteable. El casco se ha proyectado con una forma estilizada y aerodinámica, ofreciendo una sorprendente velocidad incluso en mares agitados. Como todas las embarcaciones del astillero Invictus, se beneficia de todas las demás cualidades principales que hacen de estos barcos italianos una nueva referencia en la industria náutica. Disfrute de su barco de alquiler en Menorca con nuestra invictus 190 Fx y navegue por las cristalinas aguas de la isla, adéntrese en las calas y playas que le recomendaremos desde nuestra oficina en el puerto de Mahón, recomendaciones locales para nuestros clientes, que podrán descubrir los mejores rincones navegando de éste fantástico lugar llamado Menorca. Disfrute con los 5 sentidos del mar con una de las embarcaciones que tienen más demanda. Esta embarcación le ofrecerá una experiencia a otro nivel, gracias al confort con que se pensó al realizar el diseño de la embarcación. Además de una serie de características inteligentes que se combinan en una embarcación elegante y con estilo que supera todas las expectativas. En resumen, éste barco hará que quiera pasar más tiempo en el mar durante sus fondeos o en navegación. Sin duda, una gran elección alquilar nuestra lancha en Menorca. Un gran rendimiento en cubierta y interior, hará que pueda relajarse con comodidad y espacio, y con una versatilidad increíble en cubierta con la opción de convertir el sofá de proa en un solárium, toldo Bimini para los amantes de la sombra y un espectacular solárium en proa para disfrutar de los rayos de sol. Alquilar lancha en Menorca con Charter en Menorca le garantiza una navegación segura, tranquila y de confianza, alquilar lancha en Menorca es una de las mejores maneras de disfrutar de la costa de Menorca, una perspectiva diferente, sintiendo la brisa marina, los rayos de sol, con las comodidades de estar en casa, navegando en Menorca, déjese recomendar por nuestros profesionales en nuestra oficina del puerto de Mahón.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 20:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Invictus - Invictus 190 FX
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
8
Délka (m)
6,1
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,5
Motor
115hp (1 motor)
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Maó

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko

Možnosti

Limpieza
Povinné
/ týden
PADDLE SURF
/ den
TOALLA (1 unidad)
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 7 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Anthony
Anthony
Text byl přeložen automaticky
Très bonne expérience. Bon bateau conforme aux attentes. Tres bon accompagnement du début à la fin.
{{ commentTranslate }}
Alberto
Alberto
Text byl přeložen automaticky
Buen barco buen servicio
{{ commentTranslate }}
Tomas
Tomas
Text byl přeložen automaticky
Gran profesional, y la embarcación muy nueva
{{ commentTranslate }}
David
David
Text byl přeložen automaticky
Jandro y sus compañeros fueron muy amables. Nos explicaron todo genial y el barco estaba muy nuevo. Lo recomiendo
{{ commentTranslate }}
Katya
Katya
Text byl přeložen automaticky
We rented an Invictus 190FX for the day. It was a smooth and fabulous experience from the check in with the contract to the return of the boat. Thank you for such a wonderful time.
{{ commentTranslate }}
Mélanie
Mélanie
Text byl přeložen automaticky
All was perfect. Clear explanations from the employees, boat in perfect conditions, a real good day around the island in family with adults and children. Everything in safe conditions. Thanks again !
{{ commentTranslate }}
Josep
Josep
Text byl přeložen automaticky
La embarcacion, el servicio y la atencion del personal ha sido muy pero que muy buena!!! Un 100 sobre 100!!!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: ALVARO R.
ALVARO R.
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina, Itálie, Francouzština, Němčina
Od
/ den