Dufour 40 Performance - 2004

Navrhl Aldo - Odpovídá do ~2h

Dufour 40 Performance - 2004


Navrhl Aldo - Odpovídá do ~2h

Osoby: 8
Kajuty: 3
12,1 m
2004
Se skipperem

Více o Aldabra Dufour 40 Performance

Text byl přeložen automaticky

Loď má více spolumajitelů a lze ji pronajmout pouze jako "příležitostný pronájem", inzerentem je jeden ze spolumajitelů lodě. Na palubě lodi bude kapitán s odpovídající úrovní zkušeností v plavebních oblastech pokrytých půjčovnou a oprávněním velet pro relativní plavební vzdálenosti od pobřeží. Pokud má nájemce dostatečné jachtařské a motorické navigační schopnosti, může požádat o řízení lodi v některých plavebních úsecích vždy pod přímým dohledem ...

Loď má více spolumajitelů a lze ji pronajmout pouze jako "příležitostný pronájem", inzerentem je jeden ze spolumajitelů lodě. Na palubě lodi bude kapitán s odpovídající úrovní zkušeností v plavebních oblastech pokrytých půjčovnou a oprávněním velet pro relativní plavební vzdálenosti od pobřeží. Pokud má nájemce dostatečné jachtařské a motorické navigační schopnosti, může požádat o řízení lodi v některých plavebních úsecích vždy pod přímým dohledem skippera. Kapitán bude k dispozici, aby vysvětlil pojmy plachtění a motorové navigace a praktická cvičení pro ty, kteří chtějí získat související dovednosti. Loď je laminátová Dufour 40 Performance, repasovaná v roce 2022. Rychlá loď, plachetní i motorizovaná, která vám umožňuje zvětšit plochu a plavební fáze dovolené. Přenosové časy lze snadno vypočítat při průměrné rychlosti 7 uzlů. Pod plachtami, plavba s maximální bezpečností, s trvalým větrem a optimálními úhly, lze dosáhnout průměrné rychlosti kolem 9 uzlů. Pohodlně se zde vejde 8 osob, loď má tři dvoulůžkové kajuty a dvojitou toaletu Dobře zpracovaný dřevěný jídelní kout: velký centrální stůl s pohovkami, kde můžete obědvat nebo odpočívat, který lze přeměnit na 2 doplňková lůžka. Kuchyň s přilehlou lednicí, dvoudřezem, sporákem se 2 plotýnkami a troubou. Loď je vybavena stereo systémem se 2 reproduktory v kabině a 2 v kokpitu. Služby jsou vybaveny sprchou s teplou vodou. Vnější kokpit, vybavený bimini a markýzou, je vybaven stolem, teakovými sedadly a odnímatelnými polštáři. V kokpitu je elektronické palubní přístrojové vybavení umožňující bezpečnou navigaci (vhf, gps, hloubkoměr, autopilot). Paluba nabízí místa na opalování. Na zádi je vnější sprcha a plavecký žebřík. USB zásuvky jsou k dispozici v každé kabině (1), v kormidelně (2) a u tabulky mapy (4). Pro parkování na kotvě jsou k dispozici dva fotovoltaické panely o celkovém výkonu 200W. Široká nabídka baterií: motorová baterie, tři servisní baterie a baterie určená pro naviják. Osazeno tendrem Arimar soft line 240 s motorem Honda DF2.3 a deskou SUP. Dodávané plachty jsou svinovací genoa, celolaťová hlavní plachta a genakr s ponožkou.

La barca ha più co-proprietari e può essere noleggiata sono nella forma di "noleggio occasionale", l'autore dell'annuncio è uno dei co-proprietari dell'imbarcazione. A bordo della barca, sarà presente uno skipper con l'adeguato livello di esperienza sulle aree di navigazione oggetto del noleggio e l'abilitazione al comando per le relative distanze di navigazione dalla costa. Se il noleggiante ha adeguati skill di navigazione a vela e a motore, ...

La barca ha più co-proprietari e può essere noleggiata sono nella forma di "noleggio occasionale", l'autore dell'annuncio è uno dei co-proprietari dell'imbarcazione. A bordo della barca, sarà presente uno skipper con l'adeguato livello di esperienza sulle aree di navigazione oggetto del noleggio e l'abilitazione al comando per le relative distanze di navigazione dalla costa. Se il noleggiante ha adeguati skill di navigazione a vela e a motore, può richiedere di condurre la barca durante alcune tratte di navigazione sempre sotto la diretta supervisione dello skipper. Lo skipper sarà disponibile a spiegare i concetti della navigazione a vela e a motore e a delle esercitazioni pratiche per coloro che volessero acquisirne le relative competenze. La barca è un Dufour 40 Performance in vetroresina , refittata nel 2022. Barca veloce, sia a vela che a motore, che consente di aumentare l'area e le tappe di navigazione di una vacanza. I tempi di trasferimento si possono tranquillamente calcolare ad una velocità media di 7 nodi. A vela, navigando con la massima sicurezza, con vento sostenuto ed angoli ottimali, si possono avere velocità medie intorno ai 9 nodi. Puo' ospitare comodamente 8 persone, la barca ha tre cabine doppie e doppio W.C. Una dinette in legno ben rifinito: grande tavolo centrale con divani ove pranzare o rilassarsi trasformabili in 2 letti accessori. La cucina con annesso frigorifero, lavandino doppio, cucina con 2 fuochi e forno. La barca è dotata di impianto stereo con 2 altoparlanti in cabina e 2 in pozzetto. I servizi sono dotati di doccia con acqua calda. Il pozzetto esterno, munito di bimini e tendalino, e' dotato di tavolo, sedute in teak e cuscini rimovibili. In pozzetto si trova la strumentazione di bordo elettronica per consentire una navigazione sicura (vhf, gps, Eco scandaglio, pilota automatico ). La coperta offre zone prendisole. A poppa si trova la doccetta esterna e scaletta per il bagno. Prese USB sono disponibili per ogni cabina(1), in timoneria (2) e presso il tavolo di carteggio (4). Disponibili due pannelli fotovoltaici per un totale di 200W per i stazionamenti in rada. Ampio parco batterie: una batteria motore, tre batterie servizi e una batteria dedicata al salpancora. Dotata di tender Arimar soft line 240 con motore Honda DF2.3 e tavola SUP. Le vele in dotazione sono un genoa rollabile, una randa full batten e un gennaker con calza.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
15:00 / 09:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Dufour - Dufour 40 Performance
Rok výroby
2004
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
12,1
Šířka (m)
3,9
Ponor (m)
2,1
Motor
55hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
320 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Marsala

Používání

Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Počet lůžek: 2
Koupelna: 2

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Dodger
Venkovní polštáře
Můstek
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez
Trouba

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Ochranná síť
Lanový elektrický naviják
Anemometr
Kompas
Lazy back
Bezpečnostní postroj
Gennaker
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (320 l)
Koupelna (2)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
Lenzuola e Tovaglie Bagno
/ půjčení / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Giulia
Giulia
Text byl přeložen automaticky
Esperienza da ripetere assolutamente! A rendere speciale il nostro viaggio ha contribuito anche l’ottima organizzazione nell’imbarcazione: abbiamo trovato la barca pulita completa anche di teli e asciugamani e qualcosina da sgranocchiare! Grazie all'esperienza, alla professionalità ed alla simpatia del nostro skipper PEPPE, abbiamo superato anche qualche piccolo imprevisto sempre con il sorriso!
{{ commentTranslate }}
Davide
Davide
Text byl přeložen automaticky
Tutto molto bello , grazie mille
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Aldo
Aldo
Člen od 2021
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den