Dufour 410 Grand Large - 2013

Dufour 410 Grand Large - 2013


Navrhl Alexis - Odpovídá do ~4h

Osoby: 8
Kajuty: 3
12,4 m
2013
Bez skippera

Více o True BLood

Text byl přeložen automaticky

True Blood je velmi pěkný Dufour 410 z roku 2013 ve 3 kabinové a 1 koupelnové verzi. Toto je naše rodinná plachetnice, se kterou se plavíme během měsíce srpna, ale nemáme možnost si ji užít po celý rok. Je to velmi bezpečná a pohodlná plachetnice. Prostory jsou na 41stopou plachetnici obrovské, zvláště exteriér je opravdu velmi příjemný. Stejně pohodlná na kotvě jako na moři je to ideální loď pro 4 až 6 osob. Necháme veškeré naše vybavení: masku na ...

True Blood je velmi pěkný Dufour 410 z roku 2013 ve 3 kabinové a 1 koupelnové verzi. Toto je naše rodinná plachetnice, se kterou se plavíme během měsíce srpna, ale nemáme možnost si ji užít po celý rok. Je to velmi bezpečná a pohodlná plachetnice. Prostory jsou na 41stopou plachetnici obrovské, zvláště exteriér je opravdu velmi příjemný. Stejně pohodlná na kotvě jako na moři je to ideální loď pro 4 až 6 osob. Necháme veškeré naše vybavení: masku na šnorchlování, pádlo, kajak pro 4 osoby (dva dospělí a 2 děti). Žádný člun na palubě, s kajakem můžete chodit na procházky, jít nakupovat do přístavu a dostat se na jakoukoli pláž, dokonce i na ty, které jsou motorovými čluny zakázány. Loď vybavená solárním panelem a větrnou turbínou je energeticky soběstačná, během měsíce srpna se nikdy nepřipojujeme na elektřinu. Navíc 360 litrů čerstvé vody a nádrž na černou vodu vám umožní zůstat na kotvě dlouhou dobu... V kuchyni plynový sporák a trouba a velká lednice. 3 kajuty s 160*200 matracemi s malým ventilátorem v každém pokoji. 1 salon přestavitelný na lůžko pro 2 osoby, pro každý případ... Venku lze lavice v kokpitu přeměnit na lehátka s polštáři navrženými pro venkovní použití a vyrobenými na míru: relaxace na slunci... Jakmile zadní pláž je otevřený, je to obrovský prostor, který je zcela volný pro přístup k moři a užívání si kotviště. Na přídi také velké lehátko s venkovním polštářem. Veškeré nádobí a kuchyňské náčiní pro pohodlí na palubě, dokonce i flétny a plastové sklenice na víno. Na navigační straně poskytuje autopilot, plně laťovaná hlavní plachta a svinovací genoa (s páskou, žádné riziko přeplácání!) spoustu pohodlí. Vše pro dovolenou na vodě... Upozorňujeme, že pokud bude plachetnice ponechána čistá, nebudou účtovány žádné poplatky za úklid, v opačném případě bude účtován úklid 200 €. Listy nejsou poskytovány, ale výjimečně mohou být poskytnuty za 150 EUR. Plachetnice se nachází v přístavu Ferrières, v centru města Martigues, Benátky Provence 40 minut od Marseille. Parkovat je možné velmi snadno a zdarma přímo u lodi. Pro lidi přijíždějící letadlem na letiště Marseille - Provence je autobus L38, který vás za 30 minut doveze vedle plachetnice za 7 eur (stejná doba a cena jako při cestě do Marseille autobusem) Pro osoby, které přijíždějí vlakem do Marseille Nádraží St Charles, autobusem na nádraží je L34, který vás za 5,5 eura doveze za 35 minut vedle plachetnice vám poskytneme na jednoduchou žádost nebo vyhledáním: „objevení a provozování True Blood“ na nejpopulárnější video platformě.

True Blood est un très chouette Dufour 410 de 2013 en version 3 cabines et 1 salle d'eau. C'est notre voilier familial avec lequel nous naviguons pendant le mois d'Aout mais nous n'avons pas la possibilité d'en profiter toute l'année. C'est un voilier très sur et confortable. Les espaces sont immenses pour un voilier de 41 pieds, l'extérieur notamment est vraiment très agréable. Aussi à l'aise au mouillage qu'en mer, c'est un bateau idéal ...

True Blood est un très chouette Dufour 410 de 2013 en version 3 cabines et 1 salle d'eau. C'est notre voilier familial avec lequel nous naviguons pendant le mois d'Aout mais nous n'avons pas la possibilité d'en profiter toute l'année. C'est un voilier très sur et confortable. Les espaces sont immenses pour un voilier de 41 pieds, l'extérieur notamment est vraiment très agréable. Aussi à l'aise au mouillage qu'en mer, c'est un bateau idéal pour 4 à 6 personnes. Nous laisserons tout notre matériel: masque tuba, paddle, kayak pour 4 personnes (deux adultes et 2 enfants). Pas d'annexe à bord, avec le kayak vous pouvez vous promener, allé au port faire les courses et accéder à n'importe quelle plage, même celle interdit au annexe à moteur. Équipé de panneau solaire et d'une éolienne, le bateau est autonome en énergie, durant le mois d'Aout nous ne nous branchons jamais à l'électricité. De plus, 360 litres d'eau douce et une cuve d'eau noire permettent de rester longtemps au mouillage... Dans la cuisine, plaque et four à gaz et grand frigo. 3 cabines au matelas 160*200 avec petit ventilateur dans chaque chambres. 1 carré transformable en couchage pour 2 personnes, au cas ou... A l'extérieur, les bancs de cockpit sont transformables en bains de soleil, avec les coussins conçus pour l'extérieur et fait sur mesure: farniente au soleil... Une fois la plage arrière ouverte, c'est un espace immense est totalement libre pour accéder à la mer et profiter du mouillage. A l'avant, également un grand bain de soleil avec coussin extérieur. Toute la vaisselle et ustensile de cuisine possible pour le confort à bord, même des flutes et verre de vin en plastique. Coté navigation, pilote automatique, grand voile entièrement latté et génois sur enrouleur (à bande, pas de risque de sur-pater!) apportent beaucoup de faciliter. Tout pour des vacances au fil de l'eau... A savoir q'aucun frais de ménage ne sera facturé si le voilier est rendu propre, sinon le ménage sera facturé 200€. Les draps ne sont pas fournis mais peuvent l'être exceptionnellement pour 150€. Le voilier se trouve au port Ferrières, dans le centre ville de Martigues, la Venise provençale à 40 minutes de Marseille. Il est possible d'y stationner très facilement et gratuitement juste à coté du bateau. Pour les personnes arrivant en avion à l'aéroport de Marseille - Provence, le bus est le L38 qui vous emmène à coté du voilier en 30 minutes pour 7 euro (soit le même temps et prix que pour aller à Marseille en bus) Pour les personnes arrivant en train à la gare de Marseille St Charles, le bus à prendre à la gare est le L34 qui vous emmène à coté du voilier en 35 minutes pour 5.5 euro Une longue vidéo explicative (et qui se veut exhaustive) sur l'ensemble du fonctionnement du voilier peut vous être fourni sur simple demande ou en cherchant: "découverte et fonctionnement de True Blood" sur la plateforme de vidéo la plus populaire.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
12:00 / 12:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Dufour - Dufour 410 Grand Large Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2013
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
1
Délka (m)
12,4
Šířka (m)
4,2
Ponor (m)
2,1
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
360 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Marseille
Martigues

Používání

Exkurzní den
Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Počet lůžek: 2
Koupelna: 1

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Ventilátor
Topení
Dodger
Venkovní polštáře
Pokrývky
Cockpit teck
Teakový rošt

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel
Větrná turbína

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar
Mikrovlnná trouba

Zábava

Schůdky
Paddleboard
Kanoe nebo kajak

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Autopilot
VHF
AIS
Speedometer
Anemometr
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (360 l)
Koupelna (1)
Černá nádrž na vodu

Možnosti

paddle
Zdarma
draps
/ půjčení
Plancha + une bouteile de gaz (453g)
/ půjčení
Kayak gonflable 4 personnes: 2 adultes + 2 enfants
Zdarma
Masque, tuba, palme
Zdarma
Ménage si voilier rendu non propre.
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Yves
Yves
Text byl přeložen automaticky
Voilier très confort et idéal pour de la navigation. Conforme aux photos et à la description. Alexis est disponible et réactif pour répondre aux messages et questions pendant la location si nécessaire. Je vous recommande ce voilier.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alexis
Alexis
Člen od 2017
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština, Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den