Blue Lagoon Open Boat Comino - 2012

Blue Lagoon Open Boat Comino - 2012


Navrhl Sammy - Odpovídá do ~9h

Osoby: 6
200 hp
6,5 m
2012
Se skipperem

Více o Blue Lagoon, Gozo, Comino Malta Private Boat Charter & Trips

Text byl přeložen automaticky

Cena je za loď, ne za osobu - Loď je licencována pro přepravu až 8 osob -Loď je 22 stop, přívěsný motor 200 hp, je rychlá ve vodě a je vyrobena na míru pro tento typ aktivity - Výchozím bodem pro tuto soukromou loď může být buď Malta, nebo Gozo (výběr klienta). -Možnost půldenního nebo celodenního soukromého výletu lodí (vzhledem k tomu, že se jedná o rychlý motorový člun, můžeme v krátké době ještě hodně objevit) Toužíte po něčem jedinečném, ...

Cena je za loď, ne za osobu - Loď je licencována pro přepravu až 8 osob -Loď je 22 stop, přívěsný motor 200 hp, je rychlá ve vodě a je vyrobena na míru pro tento typ aktivity - Výchozím bodem pro tuto soukromou loď může být buď Malta, nebo Gozo (výběr klienta). -Možnost půldenního nebo celodenního soukromého výletu lodí (vzhledem k tomu, že se jedná o rychlý motorový člun, můžeme v krátké době ještě hodně objevit) Toužíte po něčem jedinečném, něčím výjimečném a přitom cenově dostupném a hodně zábavném? Soukromý výlet lodí je odpověď. Soukromé výlety lodí jsou nejlepší způsob, jak objevovat Středozemní moře, rozpustit si vlasy a cítit slaný vánek na tváři při objevování ostrova Comino a jižních částí Goza. Prozkoumejte Modrou lagunu bez shonu, zaplavte si v křišťálové laguně, rozpumpujte si adrenalin a ponořte se do křišťálových vod. Navštivte místa, kde se natáčely velké filmy, Hrabě Monte Cristo, Tróju a mnoho dalších Bez ohledu na to, zda dáváte přednost šnorchlování, subwingu, plavání, plavbě nebo si užíváte slunce a zátoky v klidném a exkluzivním prostředí, najdeme dokonalé ingredience pro nezapomenutelný společný den na moři. Včetně místního zkušeného kapitána plného historických moudrostí a zábavných faktů o ostrově, vybavení pro šnorchly, masky, čerstvou balenou vodu a ledový chladič (můžete si přinést své nápoje) Toto je soukromá prohlídka, takže ji lze také přizpůsobit pro vás (více času na plážích, koupání, plavba, konkrétní místa atd.) Pokud máte konkrétní čas na zahájení prohlídky nebo místo k návštěvě, kontaktujte nás pls a my se pokusíme, abychom to splnili :) Místa, která prozkoumáme - ostrovy Comino Modrá laguna (ideální pro koupání) Crystal Lagoon (ráj pro šnorchlování) Cliffdiving laguna (pouze pro odvážné) Pláž San Niklaw (odlehlá zátoka) Jeskyně Popeye and Lovers (pirátské jeskyně) Santa Marija Bay (proplouváme kolem) Jeskyně Santa Marija (prozkoumejte jeskyně) Jižní pobřeží Gozo - Hondoq Bay (gozo blue beach) Přístav Mgarr (nepovinná zastávka) Gebla tal halfa (přístupné pouze lodí) Xatt l Ahmar Bay ( osamocený záliv ) Bemberinská soutěska (šnorchlování) mys Qala (odlehlá pláž) Imgarr ix xini Bay (plavecký ráj) Malta Paradise Bay (maltská pláž pro šnorchlování) V ceně - -Knowlamble Captain (10 let zkušeností v této oblasti práce. Vodáctví je naše vášeň) - Výbava na šnorchlování -Přístavní poplatky -Bluetooth reproduktory -Pohonné hmoty Pokud máte konkrétní čas na zahájení prohlídky nebo místo k návštěvě, kontaktujte nás pls a my se pokusíme, abychom to splnili :)

Price is per boat, not per person -The boat is licensed to take up to 8 people -The boat is 22 foot, 200hp outboard, quick in the water, and custom-built for this type of activity -Start point for this private boat can be either Malta or Gozo (client's choice). -Possible of half-day or full-day private boat trip ( given that it is a quick powerboat we can still discover a lot in a short period of time ) Are you after something unique, something ...

Price is per boat, not per person -The boat is licensed to take up to 8 people -The boat is 22 foot, 200hp outboard, quick in the water, and custom-built for this type of activity -Start point for this private boat can be either Malta or Gozo (client's choice). -Possible of half-day or full-day private boat trip ( given that it is a quick powerboat we can still discover a lot in a short period of time ) Are you after something unique, something special yet still affordable and a lot of fun? Private Boat Trip is the answer. Private Boat Trips is the best way to discover the Mediterranean, let your hair down, and feels the salty breeze on your face while exploring Comino Island and southern parts of Gozo Explore the Blue Lagoon without the hustle and bustle, swim in crystal lagoon, get your adrenaline pumping, and cliff dive in the crystalline waters. Visit places where big films were shot, Count of Monte Cristo, Troy, and many more No matter if you prefer snorkeling, subwing, swimming, cruising, or enjoying the sun and the bays in a tranquil and exclusive environment, we will find the perfect ingredients for an unforgettable day at sea together. Included you have a local, knowledgeable skipper filled historical wisdom and fun facts about the island, Snorkels equipment, masks, fresh bottled water, and Ice cooler ( you can bring your drinks ) This is a private tour, so it can also be customized for you, (extra time in beaches, swimming, cruising, specific places, etc) If you have a specific time to start the tour or a place to visit pls contact us and we try our best to make it happen :) Places that we will explore- Comino islands Blue Lagoon ( ideal for swimming ) Crystal Lagoon (snorkeling paradise ) Cliff diving lagoon ( only for the daring ones) San Niklaw beach ( secluded bay ) Popeye and Lovers caves ( pirate caves) Santa marija bay ( we cruise by ) Santa marija caves( explore caves) Gozo southern coast- Hondoq Bay ( gozo blue beach) Mgarr Harbour (optional stop) Gebla tal halfa ( only accessed by boat) Xatt l Ahmar Bay ( secluded bay ) Bemberin gourge ( snorkeling) Qala cape ( secluded beach ) Imgarr ix xini Bay ( swimming paradise ) Malta Paradise bay ( Malta snorkel beach ) Included in Price- -Knowlagble Captain ( 10 years experience in this line of work. Boating is our passion) -Snorkel equipment -Port fees -Bluetooth speakers -Fuel If you have a specific time to start the tour or a place to visit pls contact us and we try our best to make it happen :)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 16:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Blue Lagoon Open Boat - Comino
Rok výroby
2012
Povolená kapacita
6
Délka (m)
6,5
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
1,1
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
180 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Mellieħa
Mġarr
Marfa
Għajnsielem

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Zábava

Schůdky
Vodní lyže
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

Motor přídavného člunu
VHF

Pohodlí

Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Bluetooth připojení

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně
subwing water sports
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 9 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Billy
Billy
Text byl přeložen automaticky
Excellent boat trip! Noel was a great skipper!
{{ commentTranslate }}
Sammy
Sammy
Text byl přeložen automaticky
Billy, it was a pleasure having you aboard our private boat charter to the Blue Lagoon! We're thrilled to hear that you enjoyed the trip and that Noel lived up to your expectations as a skipper. Looking forward to more seafaring adventures with you in the future! Safe travels until then!
{{ commentTranslate }}
Lukas
Lukas
Text byl přeložen automaticky
Thank you for the experience! We had an amazing time on the boat. Justin gave interesting insights, let us choose the route and the stops and made us feel very welcome. We would recommend 100% :)
{{ commentTranslate }}
Nathalie
Nathalie
Text byl přeložen automaticky
Velmi dobrá zkušenost! Jozef je dobrý skipper, dá si čas a přizpůsobí plánování podle sebe. Je také velmi nadšený a dává vám více vysvětlení o všem, co projdete.
Zeer goede ervaring! Jozef is een goede skipper, neemt tijd en past de planning aan naar wens. Is ook heel enthousiast en geeft je meer uitleg over alles waar je passeert.
Sofie
Sofie
Text byl přeložen automaticky
Úžasná zkušenost! Řidič byl velmi klidný a milý. Vzal nás po všech lagunách a plážích Comino a dal nám čas plavat a prozkoumávat vody. A kdybychom chtěli, mohli jsme také vystoupit z lodi a odpočinout si na pláži atd. Během naší cesty jsme se skvěle bavili a tuto prohlídku bychom určitě doporučili!
Amazing experience! The driver was very laid back and kind. He took us all around the lagoons and Comino beaches, and he gave us time to swim around and explore the waters. And if we wanted, we could also get off the boat to relax at the beach etc. We had a great time during our trip, and would definitely recommend this tour!
Marta
Marta
Text byl přeložen automaticky
Great skipper and amazing trip!
{{ commentTranslate }}
Anne-Claire
Anne-Claire
Text byl přeložen automaticky
Superbe journée ! Merci :)
{{ commentTranslate }}
Christine
Christine
Text byl přeložen automaticky
Měli jsme skvělý výlet na všechna nejkrásnější místa na Maltě! Byl to perfektní den pro čtyřčlennou rodinu a vrchol naší cesty. Josef byl skvělý hostitel a po projížďce lodí dokonce poskytl doporučení pro náš čas na Gozu.
We had a great trip to all of the most beautiful places around Malta! It was a perfect day for a family of 4 and the highlight of our trip. Josef was a great host and even provided recommendations for our time on Gozo after the boat ride.
Alexander
Alexander
Text byl přeložen automaticky
Einfach rundum wunderbar - just a perfect Trip with the nice Ozzi.
{{ commentTranslate }}
Laure
Laure
Text byl přeložen automaticky
Nous avions privatisé le bateau dans le cadre d’un EVJF et ce fut une expérience mémorable !!! Le skipper était attentionné et nous a fait une excursion sur mesure ! Un grand merci à Sammy pour l’organisation qui nous a permis de passer un moment splendide !
{{ commentTranslate }}
Sammy
Sammy
Text byl přeložen automaticky
Thanks a million for your review, it was a please to do a private boat trip from Malta to the blue lagoon, crystal lagoon and secluded beached like Santa marija, amazing clients , good people, keep it up
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Sammy
Sammy
Člen od 2020
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 9 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den