Betina Open 500 - 2020

Navrhl Ivan - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Betina Open 500 - 2020

Pro

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~1h

Osoby: 5
30 hp
5 m
2020
Bez skippera

Více o Betina

Text byl přeložen automaticky

Betina Boat je vhodný pro ty, kteří chtějí trochu rychlosti a pohodlí. Palivo v ceně (35 l) ✔ Lepší ovládání řízení ✔ Perfektní způsob, jak proplouvat a objevovat západní stranu ostrova Brač a východní stranu ostrova Šolta, všechny jejich krásné pláže a skryté zátoky daleko od zraku běžného turisty. Vybaveno veškerým nezbytným bezpečnostním vybavením, pevným žebříkem a střešním oknem. Volant poskytuje lepší ovládání lodi, poháněný novým ...

Betina Boat je vhodný pro ty, kteří chtějí trochu rychlosti a pohodlí. Palivo v ceně (35 l) ✔ Lepší ovládání řízení ✔ Perfektní způsob, jak proplouvat a objevovat západní stranu ostrova Brač a východní stranu ostrova Šolta, všechny jejich krásné pláže a skryté zátoky daleko od zraku běžného turisty. Vybaveno veškerým nezbytným bezpečnostním vybavením, pevným žebříkem a střešním oknem. Volant poskytuje lepší ovládání lodi, poháněný novým 4-taktním přívěsným motorem Tohatsu 30 HP.

Betina Boat is a suitable for those who want some speed and comfort. Fuel included in price (35 L) ✔ Better steering control ✔ A perfect way for cruising around and discovering a west side of island Brač and east side of island Šolta, all of their beautiful beaches and hidden bays far from the sight of a common tourist. Equipped with all necessary safety equipment, fixed ladder and sunroof. The steering wheel gives better control of the ...

Betina Boat is a suitable for those who want some speed and comfort. Fuel included in price (35 L) ✔ Better steering control ✔ A perfect way for cruising around and discovering a west side of island Brač and east side of island Šolta, all of their beautiful beaches and hidden bays far from the sight of a common tourist. Equipped with all necessary safety equipment, fixed ladder and sunroof. The steering wheel gives better control of the boat, powered by a new 4-stroke Tohatsu outboard engine 30 HP.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Betina - Open 500
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5
Šířka (m)
2
Ponor (m)
0,5
Motor
30hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Milna

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Navigace

Motor přídavného člunu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 5 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Christoph
Christoph
Text byl přeložen automaticky
Všechno bylo velmi dobré. Dobrá komunikace, dobré podmínky a rady. Velmi nekomplikované a profesionální. A loď byla skvělá. Moc jsme se bavili!!
Everything was very good. Good communication, good conditions and advices. Very uncomplicated and professional. And the boat was excellent. We had so much fun!!
Alban
Alban
Text byl přeložen automaticky
Pronajali jsme si Betina Open s motorem 30, který byl ideální pro dojezd a pobyt v blízkých zátokách.
Nous avons loué un Betina Open avec moteur 30 qui etait parfait pour faire du cabotage et rester dans les criques aux alentours.
Luis Gonzalo
Luis Gonzalo
Text byl přeložen automaticky
Ivan je velmi milý člověk, vše velmi dobře vysvětluje, ukazuje na mapě místa k návštěvě a aktivity. Loď byla dokonale čistá a měla dostatek výkonu, aby mohla bezpečně cestovat se zábavou. I když si lidé myslí, že Milna je daleko... je doporučené místo, kam jít. Ze Splitu do Supetaru trajektem a poté do Milny. Velmi snadné a příjemné. Neni co ztratit! Doporučuji tuto loď. Luis Gonzalo
Ivan is a very nice guy, he explains everything very well, shows on the map the places to visit and activities. The boat was perfectly clean and had enough power to travel safely with fun. Even when people think Milna is far away... is a recommended place to go. From Split to Supetar in a Ferry and then to Milna. Very easy, and enjoyable. Nothing to loose! I recommend this boat. Luis Gonzalo
Domenico
Domenico
Text byl přeložen automaticky
Dobrý chlap, pěkná loď, velmi dobrá zkušenost. Doporučeno
Good guy, nice boat, very good experience. Suggested
Christopher
Christopher
Text byl přeložen automaticky
We had a super easy and friendly communication with Ivan, the Boat was in perfect condition, and he gave us tipps and recommendations about the route. It is obvious that he is a professional and we highly recommend booking with (Skryté souřadnice)
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den