Blueline 19 - 2023

Navrhl Branimir - Odpovídá do ~1 dní

Blueline 19 - 2023

Pro

Navrhl Branimir - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 7
100 hp
5,5 m
2023
S nebo bez skippera

Více o Blueline 19

Text byl přeložen automaticky

Italský BlueMax 19 Pro o délce 5,5 metru má dalekosáhlý účinek. Díky své nižší hmotnosti; nabízí hladký skluz s vysokou dosahovací rychlostí 35 mph s motorem SUZUKI o výkonu 100 HP a silnými manévrovacími schopnostmi. Motorový člun má maximální kapacitu 7 osob. Sluneční terasa je zcela odkrytá a přístupná pro plný zážitek z opalování. Má zábradlí na obou stranách i na konzole, což dodává lodi zvláštní nádech. Hlavním účelem tohoto stylu motorového ...

Italský BlueMax 19 Pro o délce 5,5 metru má dalekosáhlý účinek. Díky své nižší hmotnosti; nabízí hladký skluz s vysokou dosahovací rychlostí 35 mph s motorem SUZUKI o výkonu 100 HP a silnými manévrovacími schopnostmi. Motorový člun má maximální kapacitu 7 osob. Sluneční terasa je zcela odkrytá a přístupná pro plný zážitek z opalování. Má zábradlí na obou stranách i na konzole, což dodává lodi zvláštní nádech. Hlavním účelem tohoto stylu motorového člunu je každodenní používání a rychlé výlety na požadované místo. Ať už na rybaření nebo na celodenní rekreační koupání, všechny vaše potřeby budou splněny. Mezi funkcemi najdete sluneční ochranu Bimini, Bluetooth rádio, USB zásuvku pro nabíjení, 12V přenosnou chladničku, GPS navigaci, Deep seasonar, schůdky pro snadný přístup k moři a z moře a sprchu. Motorový člun je také vybaven veškerým potřebným bezpečnostním a kotvícím zařízením. Motorový člun si můžete pronajmout s kapitánem nebo bez něj. Pokud si chcete pronajmout bez kapitána, musíte poskytnout platnou licenci provozovatele lodi. V případě, že nemáte licenci, budete muset mít s sebou Skippera. Doplňkové vybavení k pronájmu zahrnuje: tažná trubka, wakeboard atd..

The Italian BlueMax 19 Pro 5.5 meters in length has a far reaching effect. Due to its lighter weight; it offers a smooth glide with a high reaching speed of 35mph with a SUZUKI motor of 100HP and powerful maneuvering skills. The motorboat has a max capacity of 7 people. The sundeck is fully exposed and accessible for a full sunbathing experience. It has railings on both sides as well as on the console giving the boat a special touch. The main ...

The Italian BlueMax 19 Pro 5.5 meters in length has a far reaching effect. Due to its lighter weight; it offers a smooth glide with a high reaching speed of 35mph with a SUZUKI motor of 100HP and powerful maneuvering skills. The motorboat has a max capacity of 7 people. The sundeck is fully exposed and accessible for a full sunbathing experience. It has railings on both sides as well as on the console giving the boat a special touch. The main purpose for this style of motorboat is daily use and quick trips to your desired location. Whether for fishing or for a day of leisure swimming, all your needs will be met. Amongst the features, you will find a Bimini sun protector, Bluetooth radio, USB outlet for charging, a 12V portable refridgerator, GPS navigation, Deep sea sonar, steps for easy access to and from the sea and a shower. The motorboat is also equipped with all the necessary saftey and mooring equipment. You can rent the motorboat with or without a Skipper. If you wish to rent without a Skipper, you must provide a valid boat operator license. In the event that you do not have a license, you will need to have a Skipper with you. Additonal equipment for rent includes: towable tube, wakeboard, etc..


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Blueline - 19
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
7
Délka (m)
5,5
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
0,3
Motor
100hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
90 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Nin

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar

Zábava

Schůdky

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Barbara
Barbara
Text byl přeložen automaticky
Sehr verlässlicher, kompetenter und hilfsbereiter Vermieter. Das Boot war top in Ordnung und gepflegt. Alles hat funktioniert und wir hatten einen tollen Tag. Leider sind wir auf der Rückfahrt bei Nin über etwas im Wasser gefahren, sodass die Schiffsschraube beschädigt wurde. Bei der Schadensregulierung war er sehr kulant. Vielen Dank! Wenn wir wieder ein Boot mieten, dann gerne wieder hier.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Branimir
Branimir
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma