Renato molinari 640 - 2022

Navrhl Matej - Odpovídá do ~1 dní

Renato molinari 640 - 2022

Pro

Navrhl Matej - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 8
115 hp
6,4 m
2022
S nebo bez skippera

Více o RENATO MOLINARI 640

Text byl přeložen automaticky

Renato Molinari 640 s Mercury 115efi k zapůjčení ve Staré Novalji na ostrově Pag. Motorový člun je ideální volbou pro skupinu přátel rodiny a pojme až 8 osob. Minimální doba pronájmu je půl dne, kterou si lze pronajmout buď od 09:30 do 13:30 Denní čas příjezdu k pronájmu je 09:30 a čas odjezdu do 18:30! Loď se nachází v krásném městě Stara Novalja, které je ideálním výchozím bodem pro objevování ostrova Pag a jeho skrytých pláží a zátok. ...

Renato Molinari 640 s Mercury 115efi k zapůjčení ve Staré Novalji na ostrově Pag. Motorový člun je ideální volbou pro skupinu přátel rodiny a pojme až 8 osob. Minimální doba pronájmu je půl dne, kterou si lze pronajmout buď od 09:30 do 13:30 Denní čas příjezdu k pronájmu je 09:30 a čas odjezdu do 18:30! Loď se nachází v krásném městě Stara Novalja, které je ideálním výchozím bodem pro objevování ostrova Pag a jeho skrytých pláží a zátok. Motorový člun byl kompletně přestavěn v roce 2021 a má na palubě nabízet bohaté vybavení jako stříšku bimini, stolek v kokpitu, sluneční polštáře, palubní sprchu,... Motor na palubě je 115 HP Mercury. Mějte prosím na paměti, že kauce je 800 € a palivo není zahrnuto v ceně. Pokud nemáte námořní licenci, musíte vzít kapitána. Kapitán lze domluvit za příplatek 100 € na den (platba jde přímo jemu). Další volitelné náklady: - vodní lyže 40 EUR/rezervace - kobliha 40 EUR/rezervace - banán EUR/rezervace - paddleboard EUR/rezervace Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte mě kontaktovat přes Samboat. Těšíme se na plavbu s vámi. Brzy se uvidíme!

Renato Molinari 640 with Mercury 115efi available for rentals from Stara Novalja on the island of Pag. The motorboat is an ideal choice for a group of friends of a family and can accommodate up to 8 people. Minimal charter period is half a day, which can be rented either from 09:30-13:30 Daily rentals check in time is 09:30 and check out time 18:30! The boat is located in the beautiful city of Stara Novalja which is an ideal starting point ...

Renato Molinari 640 with Mercury 115efi available for rentals from Stara Novalja on the island of Pag. The motorboat is an ideal choice for a group of friends of a family and can accommodate up to 8 people. Minimal charter period is half a day, which can be rented either from 09:30-13:30 Daily rentals check in time is 09:30 and check out time 18:30! The boat is located in the beautiful city of Stara Novalja which is an ideal starting point for exploring the island of Pag and its hidden beaches and bays. The motorboat was fully refitted in 2021 and has to offer rich equipment onboard like a bimini top, cockpit table, sun cushions, deck shower,... The engine onboard is a 115 HP Mercury. Please keep in mind the security deposit is 800€ and the fuel is not included in the price. If you don’t have nautical license, you must take a skipper. The skipper can be arranged for an extra 100 € per day (payment goes to him directly). Additional optional costs: - water skies 40 EUR/booking - donut 40 EUR/booking - banana EUR/booking - paddle board EUR/booking If you have any questions, please do not hesitate to contact me via Samboat. Looking forward to sailing with you. See you soon!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 18:30
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Renato molinari - 640
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
8
Délka (m)
6,4
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,5
Motor
115hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
150 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Novalja

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty
Rybaření
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
Speedometer
Kompas

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
MP3 přehrávač
Venkovní lednička

Zábava

Vodní lyže

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

4.5 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

David
David
Text byl přeložen automaticky
Leider wurde auf meine Nachrichten nicht geantwortet. Ansonsten war allerdings alles hervorragend und gerne wieder. :-)
{{ commentTranslate }}
Tino
Tino
Text byl přeložen automaticky
Gute Bootsvermietung mit netten Personal. Alles gut erklärt, Boote in guten Zustand. Parkplatz direkt an Mietstation. Fazit: Alles prima, gerne wieder!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Matej
Matej
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Němčina
Od
/ den