Joker Boat 26 - 2007

Joker Boat 26 - 2007


Navrhl Alessandro - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
250 hp
8 m
2007
Se skipperem

Více o JOKER BOAT CLUBMAN 26

Text byl přeložen automaticky

Velmi pohodlný a prostorný člun, schválený pro 22 osob, je ideální pro jednodenní výlety až pro 8 dospělých. S velkými polštáři na zádi a přídi, vybavený výkonným motorem 250 HP, markýzou, lednicí, žebříkem, sladkovodní sprchou, rádiem s USB zásuvkou, 12V zásuvkami pro dobíjení mobilních telefonů, výkonným bluetooth reproduktorem. Bude možné navštívit nádherné pobřežní oblasti Syrakus a zakotvit v některých nádherných zátokách, kam se lze dostat pouze ...

Velmi pohodlný a prostorný člun, schválený pro 22 osob, je ideální pro jednodenní výlety až pro 8 dospělých. S velkými polštáři na zádi a přídi, vybavený výkonným motorem 250 HP, markýzou, lednicí, žebříkem, sladkovodní sprchou, rádiem s USB zásuvkou, 12V zásuvkami pro dobíjení mobilních telefonů, výkonným bluetooth reproduktorem. Bude možné navštívit nádherné pobřežní oblasti Syrakus a zakotvit v některých nádherných zátokách, kam se lze dostat pouze lodí. Pro ty, kteří milují potápění na mořském dně, je možné šnorchlovat a fotografovat pod vodou (s poskytnutým vybavením) na nádherném mořském dně chráněné mořské oblasti Plemmirio. Člun se nachází v oblasti Fontane Bianche v turistickém přístavu Ognina, kde bude probíhat nalodění.

Gommone molto comodo e spazioso,omologato per 22 persone,è l'ideale per escursioni giornaliere fino a 8 persone adulte. Con ampia cuscineria a poppa e prua,dotato di potente motore 250CV, tendalino,frigo , scaletta,doccetta acqua dolce,radio con presa usb, prese 12V per la ricarica dei cellulari,potente altoparlante bluetooth. Sarà possibile visitare le splendide zone costiere Siracusane ed attraccare in alcune meravigliose calette raggiungibili ...

Gommone molto comodo e spazioso,omologato per 22 persone,è l'ideale per escursioni giornaliere fino a 8 persone adulte. Con ampia cuscineria a poppa e prua,dotato di potente motore 250CV, tendalino,frigo , scaletta,doccetta acqua dolce,radio con presa usb, prese 12V per la ricarica dei cellulari,potente altoparlante bluetooth. Sarà possibile visitare le splendide zone costiere Siracusane ed attraccare in alcune meravigliose calette raggiungibili esclusivamente in barca. Per chi ama immergersi nei fondali marini,possibilità di fare snorkeling e foto subacquee(con attrezzatura fornita)nei meravigliosi fondali dell'area marina protetta del Plemmirio. Il gommone si trova in zona Fontane Bianche presso il porto turistico di Ognina dove avverrà l'imbarco.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 13:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Joker Boat - Joker Boat 26
Rok výroby
2007
Povolená kapacita
8
Délka (m)
8
Šířka (m)
2,9
Ponor (m)
0,6
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Ognina
Fontane Bianche

Používání

Exkurzní den
Potápění

Slevová akce majitele

29 bře - 05 dub 2024
-10%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
Venkovní polštáře
MP3 přehrávač
Venkovní lednička

Energie

USB zástrčka

Zábava

Schůdky
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar

Hygiena

Sprcha

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Joel
Joel
Text byl přeložen automaticky
We’ve had a wonderful experience with Alessandro. Very good skipper, he knows the right places and he had prepared an aperitivo for us. We’ll definitely renew the experience if we come back in Siracusa.
{{ commentTranslate }}
Julien
Julien
Text byl přeložen automaticky
Super moment ! Alessandro est très sympathique et nous a permis de découvrir des lieux magnifiques, une eau sublime... il a veillé à notre confort en nous offrant un apéritif délicieux ! Super expérience !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alessandro
Alessandro
Člen od 2018
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den