nautika 500 - 2019

Navrhl Pave - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

nautika 500 - 2019

Pro

Navrhl Pave - Odpovídá do ~1h

Osoby: 5
5 hp
5 m
2019
Bez skippera

Více o NAUTIKA 500 (1)

Text byl přeložen automaticky

NAUTIKA 500 Nová Nautika 500 vyrobená v roce 2019 je připravena k odvozu. Tato pěkná a útulná, plně vybavená, malá 5hp loď pojme až 5 osob, ale loď je dokonale vhodná pro pár, který hledá soukromí a samotu daleko od davů. Je ideální pro poznávání úžasné přírody a zátok, které se rozprostírají podél Omišské riviéry. Skutečnou krásu souostroví Dalmácie nelze zažít bez plavby lodí. Součástí lodi je slunečník a žebřík pro snadný přístup. Ukážeme vám, ...

NAUTIKA 500 Nová Nautika 500 vyrobená v roce 2019 je připravena k odvozu. Tato pěkná a útulná, plně vybavená, malá 5hp loď pojme až 5 osob, ale loď je dokonale vhodná pro pár, který hledá soukromí a samotu daleko od davů. Je ideální pro poznávání úžasné přírody a zátok, které se rozprostírají podél Omišské riviéry. Skutečnou krásu souostroví Dalmácie nelze zažít bez plavby lodí. Součástí lodi je slunečník a žebřík pro snadný přístup. Ukážeme vám, jak ovládat loď a zůstaneme s vámi v přístavu, dokud se nebudete cítit pohodlně a schopni ji bezpečně a sebevědomě ovládat. Obvykle to trvá asi 10 minut. Na požádání vám také poskytneme tipy, kde najít body zájmu. Palivo je zdarma! Loď je možné si pronajmout jako bareboat.

NAUTIKA 500 New Nautika 500 built in 2019 is ready to be driven away. This nice and cozy, fully equipped, small 5hp boat can accommodate up to 5 people but the boat is perfectly suited for a couple seeking privacy and solitude away from the crowds. It is perfect for sightseeing of amazing nature and bays that are spread along the Omis Riviera. The true beauty of Dalmatia archipelago is impossible to experience without boating. The boat includes ...

NAUTIKA 500 New Nautika 500 built in 2019 is ready to be driven away. This nice and cozy, fully equipped, small 5hp boat can accommodate up to 5 people but the boat is perfectly suited for a couple seeking privacy and solitude away from the crowds. It is perfect for sightseeing of amazing nature and bays that are spread along the Omis Riviera. The true beauty of Dalmatia archipelago is impossible to experience without boating. The boat includes a sunshade and a ladder for easy accessibility. We will show you how to operate the boat and stay with you in the harbor until you are comfortable and able to safely and confidently operate it. This usually takes around 10 minutes. Upon request, the we will also give you tips on where to find points of interest. Fuel is free of charge! The boat can be rented as a bareboat.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Nautika - 500
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5
Šířka (m)
2,1
Ponor (m)
0,3
Motor
5hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
12 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Omiš

Používání

Exkurzní den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Klaus
Klaus
Text byl přeložen automaticky
Es war super!
{{ commentTranslate }}
Annabel
Annabel
Text byl přeložen automaticky
Super einfach und unkompliziert, es war das beste Geld das wir in diesem Urlaub ausgegeben haben. Kann es jedem nur empfehlen !!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Pave
Pave
Osvědčený majitel
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Čeština, Němčina, Itálie
Od
/ den